HomeViestejäCatherine Viel30.3.2024 - Rauhallinen alakulo

30.3.2024 - Rauhallinen alakulo

RAUHALLINEN ALAKULO

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
30.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paras aika kirjoittaa on silloin, kun elämäsi on kurjaa. Kirjoittaminen tarjoaa pakotien ongelmistasi, joten jos pakotat itsesi kirjoittamaan, silloin kun olet alamaissa, sillä on perverssi vaikutus – se piristää sinua … –Sabrina Jeffries

Onko ok olla tasapainossa, olla alakulon ei-epämiellyttävässä pesässä?

Minulle ovat vakuuttaneet ne, jotka tunnen (siis eetterikirjoittajat, joille olen kanava), että tosiaankin on jotain kirjoitettavaa. Mutta tavalliset aiheeni karttelevat minua. Mikään ei tartu. En ole täynnä tunnelatausta, negatiivista tai positiivista.

Taidan koristaa alakuloani kutsumalla tätä tilaa ”rauhaksi”.

*****

Elämä josta puuttuu draama, ahdistus, epätoivo tai muut suuret tunteet tuntuu hyvin tervetulleelta. Minulla oli paljon draamaa ja ahdistusta pari kuukautta ennen lonkkaleikkausta, ja tämä hillitty, leikkauksenjälkeinen toipumisprosessi on ehdottomasti parannus.

Kivun pääsyyn poistaminen kehostani on jättänyt tyhjiön. Se on myös antanut minulle vaihtoehtoja, joita minulla ei ennen ollut. Kuin valtavan nälkäinen päivällisvieras joka ohjataan taivaalliseen noutopöytään, pakahdun kuitenkin niin monista mahdollisuuksista. Minkä kriteerien mukaan valitsen parhaan ravinnon?

*****

Olen aina miettinyt, veisikö ylösnousemuksen jälkeinen tasapaino minulta virikkeen kirjoittaa. On vain tietty määrä tapoja, joilla voi kuvata iloa tai käsinkosketeltavaa rauhaa. Hiljaisessa tyytyväisyydessä ei ole koukkua.

Kenties rauha, ilo ja samankaltaiset tilat on tarkoitettu koettavaksi, ei kuvattavaksi. Kenties on jokin taso, jolla ne ymmärretään, mikä vapauttaa ihmismielen tarpeesta selittää, itselle tai muille, mitä tapahtuu.

Maailma on joka päivän enemmän täynnä kaaosta, ja henkilökohtaisessa elämässäni on varmasti hidastustöyssyjä edessä. Se ei olisi 3D ilman näitä olosuhteita.

Haluan ajatella, että osallistun 3D:hen, mutta en täysin 3D-tilasta. ”Rauha joka ylittää ymmärryksen” putkahtaa mieleen. En ymmärrä näitä rauhallisia alakuloja, mutta en usko, että minun tarvitsee ymmärtää tarkkaan sen luonnetta, miten olen maailmassa, nauttiakseni ja arvostaakseni tilaa, joka tuntuu laajentavalta, levolliselta, toiveikkaalta ja todelliselta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >