HomeViestejäCatherine Viel25.2.2024 - Avaa kanavasi Jumalaan tanssimalla

25.2.2024 - Avaa kanavasi Jumalaan tanssimalla

TRI PEEBLES – AVAA KANAVASI JUMALAAN TANSSIMALLA

Välittänyt Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
25.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sähköpostiviesti Natalielta, NatalieGianelli.com

Tanssiminen on kanavointimuoto, ja se voi auttaa sinua tulemaan mestarivastaanottajaksi.

Seuraavalla tavalla. Silloin kun liikut ja svengaat, kun ravistelet ja väristelet (tai tanssit shimmyä), kanavoit, koska et ajattele, mitä sinun ”pitäisi” tehdä.

Oletko koskaan kuunnellut jonkun freestyle-rapia? Hän kanavoi. Jos olet koskaan tehnyt automaattikirjoitusta – annat vain kynän lähteä liikkeelle ja sanoja virtaa – kanavoit sen.

Tanssi on todella helppo tapa harjoitella kanavointia. Yhdistyt universaaliin virtaan ja annat sen liikkua kauttasi. Et ajattele sitä liikaa, koska mitä väliä? Annat itsesi vian pitää hauskaa, tanssia.

Tanssi tekee sinusta hyvän vastaanottajan, koska harjoittelet kanavointia yrittämättä selvittää mitään yksityiskohtia. Kun lakkaat ajattelemasta, kuten meditoinnin tai tanssin aikana, antaen virtauksen vain tapahtua, avaat sen kanavan, joka olet, ja pelkästään vastaanotat.

Kun yritämme löytää ”parhaan tavan” tehdä jotain, se on paras tapa, jolla egomme osaa tehdä sen. Meistä tulee mestarivastaanottaja, kun annamme sen vain virrata … parhaalla tavalla jonka Jumala tietää.

Tällä tavalla alat tulla voimakkaaksi ja mestarilliseksi vastaanottajaksi – tekemällä sitä jonkin sellaisen myötä, mihin et kiinnity – tanssi. Harjoittelet pari minuuttia joka aamu, kontrolloimatta ja ilman agendaa.

Harjoittelemalla säännöllisesti vastaanottamista kontrolloimatta (kuten tanssiessasi), se tekee sinusta vielä mestarillisemman vastaanottajan niissä asioissa, jotka tuntuvat isommilta sinulle, kuten vastaanottaminen bisneksessä tai suhteissa tai raha.

Pienillä asioilla harjoittelu auttaa sinua tulemaan mestarilliseksi isojen asioiden kanssa.

Tässä on Tri Peeblesin perspektiivi:

Kun liikutatte kehoanne mitenkään kontrolloimatta, kun ette esiinny yleisölle, yritä näyttää hyvältä, yritä päästä A:sta B:hen tai varmistaa, että rakennatte tällaista lihasta, kun liikutte … kun tanssitte, olette universaalin ykseyden virrassa. Tämä on energiaa, jonka kautta Jumalan läsnäolo luo kaiken.

Jos voitte, kuvitelkaa katselevanne nuorta lasta tanssimassa pihalla, joka pyörii, nauraa ja hymyilee. Hän on luomassa, ja tällä tavalla universaali ykseys, Jumalan läsnäolo, luo kaiken. Siis kun tanssitte, kanavoitte todellisuudessa sitä taajuutta, miltä universaali ykseys tuntuu, kun se luo kaikkea, minkä näette ja mitä ette voi nähdä. Olette virrassa, kanavoitte Jumalan läsnäoloa.

Kun tanssitte, kanavoitte. Kanavointi on antautumista ja sen antamista tulla vastustamatta läpi, mikä haluaa tulla.

Jokainen teistä on kirjoittanut kirjeen tai käynyt keskustelun jonkun kanssa ja tuo dialogi lähtee nopeasti huuliltanne ja sanotte täydellisen asian täydelliseen aikaan. Juuri se tämän henkilön tarvitsee kuulla, ja olette kanavoineet sen.

Tämäntyyppistä kanavointia voi soveltaa elämänne joka alueelle - bisnes, raha, rakkaus, suhteet ja terveys. Kanavoinnissa on kyse antautumisesta ja sitten vastaanottamisesta. Siis tanssiminen auttaa teitä tulemaan vielä syvällisemmäksi vastaanottajaksi, koska annatte virtauksen ottaa teidät valtaansa hetkeksi. Annatte itsenne vastaanottaa, ja sitä voidaan soveltaa elämänne joka alueelle.

Jos tanssitte (edes muutaman hetken) joka aamu, harjoittelette kanavointia/vastaanottamista. Tämä antaa teille vielä enemmän tietoisuutta vastaanottamisen taajuudesta elämänne kaikilla muilla alueilla.

Tanssikaa, ystäväni. Jokainen teidän esi-isänne on tehnyt tätä, ja se yhdistää teidät myös universaaleihin voimiin. Rakastamme teitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >