HomeViestejäCatherine Viel5.2.2024 - Näkymätön velho

5.2.2024 - Näkymätön velho

NÄKYMÄTÖN VELHO

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
5.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sairaalasängyssä huoneessaan …
Millie-tätini jatkaa kurkottamista
huoneen takanurkkaan,
kuiskaten ”Se on hyvin mielenkiintoista.
Lähden nyt.”

– John L. Stanizzi, Ascension

Monet kanavat, myös Matthew Ward (viesti 2.2.2024, suomennettu), muistuttavat meille, että ylösnousemme yksilöllisesti, henkilökohtaisesti, liikkumatta tasajalkaa kaikkien muiden olentojen kanssa. Tulkitsen tämän tarkoittavan, ettei ole sinällään mitään joukkoylösnousemustapahtumaa.

Megan Rose totesi, että planeetta hajoaisi energeettisesti, jos meillä kaikilla olisi samat mielipiteet ja sama näkemys, niiden ainutlaatuisten ja monisyisten naurutalomatkojen sijasta, joita teemme. Eroavat energiapuumerkkimme ja ruutuhyppelymme ulottuvuuksien/tiheyksien välillä ylläpitävät energiatasapainon, joka pitää planeetan kasassa. Olen taipuvainen olemaan samaa mieltä tuon mielipiteen kanssa, joka vaikuttaa tukevan myös sitä, ettei ole joukkoylösnousemustapahtumaa sinänsä.

Toiset yksilöt vakuuttavat, että ne ihmiset jotka ovat valmiita, ylösnousevat joukkona, mutta oikeasti, kuka ihmeessä sen voi tietää? Ei mikään ihme, että olen vähän hämmentynyt ja roikun siinä mahdollisuudessa, että auringonpurkaus tai Tapahtuma pikakelaa ”nuo ylösnousevat sielut” välittömästi uuteen Maahan.

*****

Niin paljon kuin haluankin tukea tuota välitöntä muutosta, se ei tunnu sellaiselta, minkä Alkuperäinen mieli olisi sepittänyt.

Näen Alkuperäisen mielen äärettömästi mukautuvan tarinan lukemattomien (tikkupelin) tikkujen riemukkaana ja kaoottisena heittona, jonka universaali ykseys yskäisi aioneita sitten. Nuo tikut eivät luultavasti asetu riviin kuin tilauksesta, sotilaallisen täsmällisesti, ja viuhahda samanaikaisesti jotain kosmista ylösnousemusmaalia kohti.

Mikä olisi sen pointti? Olemme päättäväisesti yksilöitä, kunnes palaamme Yhteen, miksi olisi jokin oikopolku, jossa lukematon määrä yksilöitä aidattaisiin yhdeksi universaaliksi kokemukseksi, kuin jokin keinotekoinen ryhmämieli? Emme ole Borgeja, enkä minä puolestani pidä siitä ajatuksesta, että lähtisin täsmälleen samalle matkalle, synkronoidun aikataulun mukaan, niputettuna yhteen miljoonien muiden kanssa.

*****

Todennäköisesti jahkailen siinä välillä, uskonko, että ”tapahtuma” pelastaa minut tältä viheliäisen rämpimisen elämältä, vai ohitan tuollaisen ajatuksen olankohtauksella. Jatkan vain hilpeästi (tai äreästi) yksilöllistä rämpimistäni sen läpi, mitä on, enkä turvaudu siihen, että jokin itseni ulkopuolinen pelastaa minut.

Matthew totesi: ”Älä ajattele, että pimeys kestää vielä 35-40 vuotta – se ei kestä! … Lisäksi jotkut muutokset joita odotatte koko sydämestänne, ovat jo matkalla, ja monia muita tulee vähitellen.” Näyttää siltä, että meidän ei tarvitse ”ylösnousta” kokeaksemme maaplaneetalla elämää, joka on paljon enemmän oman mieltymyksemme mukaista kuin se, mitä moni meistä joutuu nyt kestämään. Ja Jennifer Hoffman (viesti 3.2.2024, suomennettu) totesi: ”Ylösnousemusmatkassamme on kyse taivaan luomisesta maan päälle, ei maan tuhoamisesta, jotta taivas voi ottaa vallan.” Se kuulostaa minusta kehityskululta, ei alkuräjähdykseltä/joukkoylösnousemukselta.

Spekuloin mielelläni, että noihin lähitulevaisuuden muutoksiin sisältyy ”medipeti” (med bed) (tai jotain sellaista), ”revalvaatio” (reval) (tai jotain sellaista) ja yleinen harmonia ja rauhallisuus, jota tihkuu luonnollisesti yksilöllisistä, valoanostavista itseistämme ja planeetastamme, kun pimeyden kuristusote häviää.

Se ei ehkä ole välitöntä eikä peitä koko maapalloa epätodennäköiseen, homogeeniseen hyvän mielen peittoon, mutta nykäisen iloisesti tuon peiton kulman uupuneen itseni yli ja nautin parannetusta hyvinvoinnista ja yltäkylläisestä hyvyydestä (sekä tavaroista), mitä ilmestyy.

Tuo skenaario tulevasta suotuisuudesta, kenties tahdilla jonka ihmiset pystyvät omaksumaan ylikuormittamatta vaikeuksissa olevaa ihmisvirtapiiriämme, tuntuu todennäköiseltä vaihtoehdolta. Paljon todennäköisemältä kuin jokin auringonpurkaus tai tapahtuma, sen Alkuperäisen mielen käynnistämänä, joka painaa jossain nappulaa näkymättömällä velhosormellaan.

Entä jos on auringonpurkaus, tapahtuma? Jos minun tarkoitus osallistua siihen, osallistun. Ja heitän iloisesti epäilyni ja hämmennykseni historian akaasiseen roskakoriin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >