HomeViestejäCatherine Viel27.11.2023 - Ajattomuuden ulottuvuudessa

27.11.2023 - Ajattomuuden ulottuvuudessa

AJATTOMUUDEN ULOTTUVUUDESSA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
27.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luovuus voi näyttää mystiseltä, taiteilijoiden ja omalaatuisten ihmisten tai sellaisten nerojen kokemuspiiriltä, kuten Einstein ja da Vinci. Se ei ole todellakaan minä kirpeänä marraskuisena aamuna, kun yritän luonnostella kasvot ulkomuistista ja saada selvää, mistä korvat alkavat ja mihin loppuvat.

Missä on luovuuden ja ilmentämisen välinen raja? Eikö jokin luova toiminta ole yksinkertaisesti tapa sanoa, että ilmennämme jotain?

Sillä ei luultavasti ole merkitystä, miten nimitämme sitä. Tärkeää on sydämen uppoutuminen siihen olotilaan, jossa voimme ilmentää ja luoda.

*****

Koska ilmentämiskäsite saa jatkuvasti pääni pyörälle (meditoi ja visualisoi todella kovasti, ja se tapahtuu!), valitsen polun, joka tuntuu orgaaniselta, ja luon jotain pientä joka päivä.

Oivallan, että mitä tahansa toimintaa voidaan pitää luovana, kun lähestymme sitä avoimuudella, uteliaisuudella ja mikä tärkeintä, halukkuudella olla hetkessä. Itse asiassa, läsnäoleminen on luultavasti käytännössä sama asia kuin luova tila.

Aktiviteetit joita perinteisesti pidetään taiteellisina, vastaavat luomispyrkimyksiä, omassa havaintotavassani. Se on minulle ok, ja itse asiassa sen tietäminen, että ”teen jotain taiteellista” auttaa minut nousemaan arkisesta yksitoikkoisuudesta ajattomuuden ulottuvuuteen.

Paradoksi on, että olen käyttänyt vuosikymmenien ajan paljon aikaa ”luovaan kirjoittamiseen”. Kuitenkin kirjoittamiseeni liittyy liikaa aivojen osallistumista, odottaen täydellisten sanojen putoamista päästäni, jotta ne voivat ilmestyä sivulle.

Mutta annapa minulla tyhjä, kermanvärinen, karkeapintainen paperi ja pari piirustuskynää, ja aivot jotka etsivät sanoja, putoavat taustalle. Kuulen niiden mutisevan, kun katson kulmia ja suhteita pisteiden välillä luonnoksessa, ja huomauttavan, että korvan yläreuna on suunnilleen linjassa silmien kanssa, kulmakarvat ovat juuri niiden yläpuolella, ja miten ihmeessä voi piirtää suun tekemättä klovnia … mutta samaan aikaan käteni liitelee kynän kanssa ja alustavia varjostuksia ja viivoja ilmestyy.

On jotain valtavan tyydyttävää katsella tätä maagista ilmentymistä – kun tämä elämän edustaja tulee olemaan, kuin valokuva joka saa muodon kehitysastiassa. Jotain mitä ei koskaan aiemmin ole ollut, on nyt.

*****

Odotan innolla ripeää 5D-ilmentämistä, yhtä paljon kuin kuka tahansa. Miten paljon helpompaa jokapäiväinen elämä on, ja miten suurenmoisesti ja mystisesti muuttunut ulottuvuutemme on, kun näkymättämästä ja energeettisestä tulee havaittavaa ja manipuloitavaa/käsiteltävää.

Oletettavasti pystyisin fokusoitumalla lyhyesti luomaan täsmälleen sen, mitä näen sieluni silmin tuolla kermanvärisellä luonnospaperilla – täydellisen taiteellisen esityksen siitä, mitä haluan nähdä.

Jotenkin en löydä tyydytystä siitä. En edes halua, että minulle annetaan kyky luoda välittömästi ja maagisesti kauniita taideteoksia.

Ainakaan minusta ei tunnu siltä nyt. Tuleeko värähtelystäni niin kohonnut, että oppiminen vanhanaikaisella tavalla, kokeilemalla ja käyttämällä 3D-työkaluja, tuntuu kuin astumiselta taaksepäin? Kenties se olisi, kuin ikivanhan Underwood-kirjoituskoneeni käyttämistä, silloin kun puheen saneleminen tekstiksi pystyy nauhoittamaan tarinan paljon helpommin ja nopeammin.

Pidän suuressa arvossa luonnoslehtiöitäni ja kahvimukejani, jotka ovat täynnä värikyniä, enkä aio laittaa sivuun näitä vanhoja ystäviä, vaikken tarvitse niitä enää luovaan ilmaisuun. Ne ovat polku ajattomuuteen, luovuuden loputtomaan ulottuvuuteen, enkä hylkää mitään työkalua, joka antaa minulle niin paljon iloa ja vapauttaa minut niin vaivattomasti mieleni otteesta ja ajan rajoituksista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >