HomeViestejäMerav KnafoToukokuu 2021 - Ylevä ilo ja sallimiskaava

Toukokuu 2021 - Ylevä ilo ja sallimiskaava

YLEVÄ ILO JA SALLIMISKAAVA

Kirjoittanut Merav Knafo (www.crimsoncircle.com)
Toukokuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun muutin Havaijin saarelle, asuin melko kyseenalaisessa kaupungissa nimeltään Ocean View. En tiennyt paremmin valitessani sen. Paikka oli niin kyseenalainen, että uusi naapurini kertoi minulle ensimmäiseksi paikallisten AA- ja NA-tapaamisten ajan ja paikan. Gulp. Yritin saada parhaan irti tästä tilanteesta, joten heti kun oivalsin, ettei tässä oudossa ja karmivassa kaupungissa ollut paljon tekemistä tai näkemistä, päätin uskaltautua etsimään itselleni mukavaa luontoa.

Yhtenä päivänä ajoin 40 minuuttia lähimmälle hiekkarannalle. Oli hyvin kuumaa, ja minun täytyi parkkeerata autoni 10 minuutin kävelymatkan päähän rannasta, mutta kun pääsin veden ääreen, jonkin kehotti minua jatkamaan eteenpäin. Muutaman minuutin kuluttua löysin pienen, piilossa olevan vesialtaan, jonka nousuvesi oli muodostanut. Viileä vesi oli hyvin kutsuvaa eikä ketään ollut maisemissa, joten otin pois kaikki vaatteeni ja sukelsin siihen. Minulla oli upeaa.

Paluumatkalla panin merkille, että oloni oli autuas ja euforinen – täysin huumaantunut.

"Mielenkiintoista", ajattelin. Pääseminen tällaiseen huumaan, johon Adamus viittaa "ylevänä/täydellisenä ilona", on ollut melko harvinaista minulle. Se vaati aina paljon ponnistelua. Tämä oli vain tapahtunut. Kun mittasin värähtelyni, se oli 840. Lisää siitä myöhemmin.

Kahden päivän päästä menin takaisin tälle pienelle nousuvesialtaalle. Tällä kertaa otin mukaan tuolin ja kaiuttimen musiikkia varten. Uin kalojen kanssa ja snorklasin. Otin muutaman selfien, ja olin hyvin, hyvin huumaantunut. Värähtelyni oli 850.

"Mitä tässä tapahtuu?" ihmettelin. Olinko löytänyt lopultakin kaavan "ylevän/täydellisen ilon" saavuttamiseen?

MITÄ YLEVÄ ILO ON?

Ylevä ilo on ilosäteilyä, jota "minä olen" tuntee koko ajan – pelkästä olemassaolosta. Tämä ylevä ilo on aina olemassa, muttemme aina tunne sitä.

"Olen olemassa" oli ennen hyvin vaikeasti tavoitettava ja mystinen termi minulle, mutta jos olet koskaan tuntenut tätä syvää, ylevää iloa, tiedät, ettei se ole lainkaan mystistä. Aivan kuten Adamus sanoi, se on kuin orgasmi, joka vain virtaa ja virtaa "minä olen" -olemuksesta, olemisen puhtaasta ilosta, olemassaolon ilosta.

Rakastettu St. Germain sanoi pilvikurssissa "The Master's Life Part 7 – I Am Creation", että silloin kun olemme ylevässä ilossa, luomme. Emme tiedä, mitä luomme, koska aidolla luomisella ei ole agendaa, mutta luomisemme tapahtuu aina korkeimmaksi hyväksemme. Siis ylevän ilon kokeminen on hyvin arvokas tavoite – ei vain siksi, että se tuntuu uskomattomalta, vaan koska näin sallimme myös sen luomisen tapahtua, mitä haluamme.

YLEVÄN ILON JA KORKEAN VÄRÄHTELYN TAVOITTELU

Ennen kuin tulin tietoiseksi Adamuksesta, olin monta vuotta Abraham-Hicksin oppilas (mahtava resurssi niille, jotka lähtevät heräämismatkalleen). Abraham puhuu paljon värähtelystäsi sekä suhteesta värähtelyn ja sen välillä, mitä luot (vetovoimanlaki). He opettavat, että mitä enemmän tunnet iloa, sitä korkeampi värähtelysi on ja sitä enemmän luot, mitä haluat. Mitä pahemmalta sinusta tuntuu, sitä alempi värähtelysi on ja sitä enemmän vedät elämääsi asioita, joita et halua. Siinä on henkisyyden perusteet.

Tämä Abrahamilla oli sanottavana ilosta: "Ei ole mitään, mitä ette voi olla tai tehdä tai saada, jos vallitseva aikomuksenne on olla iloinen. Tekeminen ja saaminen asettuvat riviin, kun olette sisäistäneet sen."

Niinpä Adamus ja Abraham ovat täysin linjassa ilon merkityksestä. He kumpikin ovat samaa mieltä, että ilo on perimmäinen tapa aktivoida energiat ja saada, mitä haluaa, kokien iloa samanaikaisesti.

VÄRÄHTELYNI MITTAAMINEN

Valtava virstanpylväs evoluutiossani oli, kun aloin mitata omaa värähtelyäni. Pystyin lopultakin saamaan selkeän ajatuksen siitä, missä olin ja miten eri asiat, ihmiset ja tilanteet vaikuttivat värähtelyyni.

"Et voi parantaa sellaista, mitä et voi mitata." –"The 4 Disciplines of Execution"

Jos ajattelet värähtelyäsi asteikolla 0–1000, etkö haluaisi tietää tämänhetkisen lukemasi? Jos tietyt asiat elämässäsi alentavat tai nostavat värähtelyäsi, eikö kannattaisi tietää, mitä ne ovat?

Värähtely ei pysy paikallaan. Se muuttuu hetkestä toiseen. Jotkut päivät ovat enimmäkseen matalaa värähtelyä, jotkut korkeaa. Jotkut ovat niiden sekoitusta. Kokemukset voivat myös olla korkeaa tai matalaa värähtelyä. (Korkean värähtelyn kokemukset tuntuvat fantastisilta!) Joillain ihmisillä on korkea värähtely – tiedät, keitä he ovat, koska sinusta tuntuu aina mahtavalta heidän lähellään. Toisilla ihmisillä on matala värähtely – haluat juosta kauas heistä niin nopeasti, kuin pystyt.

VÄRÄHTELYN MITTAAMINEN LIHASTESTAUKSELLA

Miten sitten värähtelyä mitataan? Lihastestauksella.

Lihastestausta käytetään vaihtoehtoisissa hoitomenetelmissä määrittelemään, onko jokin totta vai valetta. Se hyödyntää sitä tosiasiaa, että kun tekee todenperäisen toteamuksen, keho pysyy vahvana, mutta valheellinen toteamus saa kehon heikentymään. Se on tapa päästä käsiksi tiedostamattomaan.

Päätoimittajan huomautus: netissä on paljon informaatiota lihastestauksesta, ja on monia tekniikkoja. Tänne on listattuna joitain.

Koska lihastestaus antaa vain totta- ja valetta-vastauksia, loin yksinkertaisen järjestelmän värähtelyn nopeaa mittaamista varten. Ensimmäinen tulokseni oli 610. Se näytti korkealta, mutta minusta tuntui melko lattealta. Minusta ei tuntunut pahalta, mutta en todellakaan ollut lähelläkään ylevää iloa. En ollut varma, miten korkealle värähtelyni täytyi kiivetä ollakseen ylevää iloa.

Tästä tuli vähän pakkomielle minulle, ja aloin mitata elämäni ihmisten, gurujen jne. värähtelyä. Useimmiten mittasin kuitenkin omaa värähtelyäni. Huomasin, että olin 630:n paikkeilla useimmiten, plus vähän ylös- ja alaspäin. Ei tietenkään tarpeeksi hyvä! Missä tämä vaikeasti tavoiteltava ylevä ilo on? En halunnut, että minusta tuntuu lattealta loppuelämäni ajan. Halusin tuntea intohimoa, iloa ja jännitystä! Aloin kokeilla eri asioita värähtelyni nostamiseen. Mittasin värähtelyni ennen ja jälkeen tietyn menetelmän nähdäkseni, mikä toimi ja mikä ei. Aloin huomata, mikä nosti värähtelyäni ja mikä toi sen alas.

Aloin myös kartoittaa omia tunteitani ja niihin korreloivia värähtelyjä:

* 300–400     tolaltaan, vihainen jne.
* 400–500     surullinen, onneton
* 500–600     ok
* 600–700     latteasta hyvään
* 700–800     erittäin hyvästä mahtavaan
* 800–900     ylevä ilo
* 900+           superylevä ilo

Mitä enemmän mittasin värähtelyäni, sitä paremmin tunsin tunteeni ja värähtelyni suhteen. Aikanaan oivalsin, että ylevä ilo oli yli 800. Todensin tämän muutamalla ystävällä, mutta eri ihmisillä saattaa olla vähän eri tasot. Nyt minulla oli kuitenkin selkeä tavoite: saavuttaa yli 800 mahdollisimman usein! Aloin huomata, mikä vei minut sinne, mutta edelleen se vaati vähän ponnistelua ja olin kaukana menestyskaavan löytämisestä.

KAAVANI LÖYTÄMINEN

Vietettyäni muutaman päivän tuossa pienessä nousuvesialtaassa ja saavutettuani ylevän ilon joka kerta, oivalsin, että olin jonkin jäljillä. Tiesin, että se liittyi luonnossa olemiseen. Oletin, että se liittyi myös itsekseni olemiseen, ilman ketään ympärillä. Kaavani alkoi näyttää tältä:

Luonto – ihmiset = ylevä ilo

Oltuani viikkoja tuossa kammottavassa kaupungissa, muutin Kehenaan, mukavampaan kaupunkiin, joka oli täynnä newage-ihmisiä. Siellä oli paljon parempi viba kaikkialla ja luontoon helpompi päästä. Huomasin, että luontoon meneminen toimii melkein joka kerta. Kävelen ja kuuntelen Adamusta tai hyvää musiikkia, ja tunnen tavallisesti ylevää iloa. Käveleminen toimii melkein aina. Valokuvien ottaminen toimii myös. Ihmiset? Eivät juurikaan.

Tässä on joitain kaavoja, jotka toimivat minulla:

Luonto + Adamus – ihmiset = ylevä ilo

Luonto + käveleminen + musiikki – ihmiset = ylevä ilo

Luonto + valokuvaus – ihmiset = ylevä ilo

Joskus oikean ihmisryhmän kanssa oleminen voi toimia. Esimerkiksi, jos menen työpajaan samanmielisten ihmisten kanssa, voin saada ylevää iloa:

Oppimisympäristö + samanmieliset ihmiset = ylevä ilo

Kokeilin myös näitä kaavoja, mutta ne eivät toimineet:

Luonto + ihmiset ≠ ylevä ilo

Luonto + äänikirjat ≠ ylevä ilo

Luonto + ihmiset + Adamus ≠ ylevä ilo

Luonto + huutavat lapset ≠ ylevä ilo

Tässä voi nähdä toistuvia teemoja. Minun on vaikea saavuttaa ylevää iloa, kun ihmisiä on ympärillä. Luulen, että monet shaumbrat resonoivat tähän. Jos ihmiset ovat tarpeeksi kaukana ja heitä on vähän, se on ok. Mutta mitä lähempänä heitä on – ja erityisesti jos heillä on huutavia lapsia – sitä vaikeampaa on saavuttaa ylevää iloa. Onneksi voin aina löytää läheltä hiljaisen paikan, jossa ei ole ihmisiä.

Kuuntelen aina jotain, ja se mitä kuuntelen, on erittäin tärkeää ylevän ilon saavuttamisessa. Jos kuuntelen korkean värähtelyn materiaalia, kuten Adamuksen keahakia (värähtely 930), se auttaa minua pääsemään siihen, mutta jos kuuntelen jotain äänikirjaa (tavallisesti paljon alempi värähtely), se tekee siitä vaikeampaa tai mahdotonta.

YLEVÄ ILO ON SALLIMISTA

Kun olen ylevässä ilossa, tuntuu siltä, ettei ole vastarintaa. Voin tuntea, että "minä olen" -olemus säteilee olemassaolon ylevää iloa. Olen hyvin avoin. Tuo tunne on johtanut minut uskomaan:

Ylevä ilo = salliminen

Olen varma, että on monia muitakin tapoja sallia, mutta tämä on MINUN tapani ja rakastan sitä.

YLEVÄN ILON SAAVUTTAMINEN ILMAN KAAVAA

Kaavani löytäminen ylevään iloon ja sallimiseen oli uusi valtava virstanpylväs minulle. Se muutti elämäni täysin. Nyt vietän luonnossa 3–5 tuntia päivässä ja saavutan ylevän ilon melkein joka kerta. Mikä vaikutus sillä on elämääni? Ensinnäkin, olen jo suurimassa ilossa, jota olen koskaan kokenut. Ylevä ilo oli ennen hyvin harvinainen tapahtuma – nyt se on säännöllinen osa elämääni. Odotan innolla, että näen, mitä muuta luon.

Oletan, että koska koen tätä ylevää iloa joka päivä muutaman tunnin, tämä tila integroituu syvälle olemukseeni, joten minun ei tarvitse jatkossa tehdä mitään erityistä päästäkseni siihen. Siitä tulee luonnollinen tilani. Voin nähdä tätä tapahtuvan jo. Hiljattain huumaannuin vain ajamalla Targetiin. Ajattele! Toisella kerralla kuuntelin keahak-sessiota matkalla suureen kaupunkiin ja pääsin ylevään iloon, joka pysyi koko päivän hoitaessani asioita. Edes käyminen Walmartissa ei saanut minua pois ylevästä ilosta!

TAVOITTEENA 900

Nyt kun päivittäinen tapahtuma minulla on ylevä ilo 800+, miksi en tavoittelisi 900:aa?

Saavutin kerran 930-värähtelyn, kun näin hyvin kauniin paikan luonnossa ensimmäistä kertaa. Sateenkaaria oli kaikkialla, valtavia aaltoja ja merikilpikonnia. Se oli totaalisen maagista. Minulla oli 900-tilassa valtava hymy kasvoillani ja suurta kunnioituksen ja taikuuden tunnetta. Minusta tuntui, että räjähtäisin kohta ilosta. Mikä kokemus!

Myöhemmin samana päivänä juttelin vähän ystävämme Kuthumin kanssa, ja hän kertoi minulle olevansa aina 900:ssa. Se on hän luonnollinen tilansa. Jos olet koskaan kuunnellut Kuthumia, tiedät sen olevan totta.

Kenties jonain päivänä kykenen saavuttamaan ylevän ilon ihmisten lähellä. Kenties myös huutavien lasten seurassa. Eikö se olisi jotain? Ja kenties luonnollinen tilani on aina 900, olosuhteista riippumatta. Siinä on jotain, mitä odottaa innolla.

SALLIMISKAAVASI LÖYTÄMINEN

Sinun ei tarvitse tietää, miten mittaat värähtelysi, jotta voit tietää olevasi ylevässä ilossa tai löytääksesi sallimiskaavasi. Voit vain aistia/tuntea ylevän ilon. Mutta värähtelysi mittaaminen antaa sinulle kuitenkin enemmän tietoisuutta.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen, ja se mitä minulla vaaditaan ylevään iloon ja sallimiseen, saattaa olla erilaista, kuin sinulla. Kannattaa kokeilla muutamaa erilaista asiaa nähdäksesi, mikä toimii sinulla. Luonto on aina hyvä aloituspaikka. Olen huomannut, että käveleminen luonnossa on minulle nopein ja varmin tie päästä siihen. Suosikkimusiikkini tai jonkin Adamuksen mukavan merabhin kuunteleminen voi myös tehdä sen.

Voit kokeilla myös prosessin "takaisinmallinnusta". Mitä teit, kun viimeksi tunsit ylevää iloa? Miten pääsit siihen? Voisitko päästä siihen uudestaan samalla tavalla?

Ylevä ilo ja salliminen ovat arvokas tavoite, ei pelkästään siksi, että sinusta tuntuu fantastiselta, vaan sen valtavan positiivisen vaikutuksen vuoksi, joka niillä on elämääsi:

""Minä olen" -olemuksen, olemisen, ilo menee eteenpäin … se aktivoi kaiken energian, joka on sinun. Ja tuo energia tulee takaisin palvelemaan sinua. Jatkuva silmukka: ilo, energia, palvelu, kokemus." –Rakastettu St. Germain, "The Master's Life Part 7 – I Am Creation"

Siis lähde löytämään oma sallimiskaavasi, ja kun lopulta pääset ylevään/täydelliseen iloon, tiedä, että nyt todella luot.

__________

Merav Knafo on palkintoja voittanut ohjelmistosuunnittelija, teknologisti ja sarjayrittäjä. Kuluneiden 20 vuoden kuluessa hän on aloittanut kuusi yritystä ja myynyt viisi niistä. Matkusteltuaan ja asuttuaan ulkomailla seitsemän vuotta, hän lopulta kotiutui takaisin Havaijin saarelle ja kehittää sallimisen taitoa ja nauttii luonnon kauneudesta tässä uskomattomassa energiapyörteessä. Häneen voi ottaa yhteyttä Facebookissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >