HomeViestejäMerav KnafoJoulukuu 2020 - Ruumiillistunut oivaltaminen - ei ainoastaan kiinnostava käsite

Joulukuu 2020 - Ruumiillistunut oivaltaminen - ei ainoastaan kiinnostava käsite

RUUMIILLISTUNUT OIVALTAMINEN – EI AINOASTAAN KIINNOSTAVA KÄSITE

Kirjoittanut Merav Knafo (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Matka ruumiillistuneeseen Oivaltamiseen on täynnä epäilyksiä.
 
Vuosien saatossa olen kuullut Adamuksen tekevän toteamuksia ja lupauksia, jotka olivat niin rohkeita, että saivat minut nostelemaan kulmakarvojani. Hän lupasi meille taianomaista, moniulotteista ja ajatonta elämistä, vallatonta elämää ja että kaikki energia on meidän. Hän sanoi, että kaikki se oli luonnollista ja se tapahtuisi joka tapauksessa, ja meidän täytyi vain sallia se.
 
On helppoa tuntea epäilyä, kun kuulee tällaista, ja minulla on ollut omat epäilykseni siitä, voinko olla oivaltanut tässä elämässä. Loppujen lopuksi, kuka minä olen liittymään Buddhan, St. Germainin, Jeshua, Kuthumin ja Madame Blavatskyn arvovaltaiseen klubiin? Olen vain alhainen ihminen … vai olenko? Näyttää siltä, että jokaisen rohkean lupauksen tai uuden käsityksen esittelemisen jälkeen, oletustilani on epäily ja skeptisyys, mutta sitten saan jonkin tajunnan räjäyttävän kokemuksen, joka rikkoo tuon epäilyksen ja vie minut uudelle hyväksymisen ja sallimisen tasolle ja uuteen innostukseen siitä, mitä on tulossa.
 
SEKSUAALIENERGIAVIRUS
 
Kesällä 2016 istuin asunnossani Milanossa ja osallistuin Seksuaalienergiakouluun. Tobias ja Adamus kertoivat "viruksesta", joka on kaikkialla ja joka johtaa valtapeleihin, energian syömiseen, seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja jokseenkin kaikkiin muihin ihmisongelmiin.
 
En ollut varma, miksi he kutsuivat sitä virukseksi. Ajattelin, että he käyttivät tuota sanaa liian löyhästi. Virus on fyysinen. Sillä on muoto ja tyyppi, mutta he puhuivat tavallaan energiaviruksesta. Silti pidin sitä mielenkiintoisena käsityksenä.
 
Tuona iltana tein hotellihuoneessani aliyah'n ja sitten menin nukkumaan. Pian heräsin rajuun tärinään. Koko kehoani vavisutti, ja kuin kipinöitä olisi ammuttu leukaperieni takaa. Se ei loppunut. Koko yön tärisin ja kipinöin.
 
Aamun tullessa oivalsin, että seksuaalienergiavirus ei ehkä ole fyysinen, mutta se oli kuitenkin hyvin todellinen. Se asuu fyysisessä kehossamme – ja yöllä se oli virrannut ulos omastani.
 
Silloin oivalsin, että seksuaalienergiavirus on enemmän kuin mielenkiintoinen käsite.
 
45–60 PÄIVÄN KOKEMUS
 
Esiintuleminen-sarjan shoudissa 9, toukokuussa 2019, Adamus kertoi meille, että seuraavien 45–60 päivän aikana "jotain" ilmestyisi.
 
"Teillä on seuraavien 45–60 päivän aikana kokemus, joka tuntuu uskomattomalta, ylimaalliselta, maadoittumattomalta, epätodelliselta, unenomaiselta, melkein kammottavalta, vähän kaikelta, ja koko tuossa kokemuksessa on kyse siitä, että teidät saadaan pois mielestänne."
 
Taaskin oli skeptinen. Se kuulosti rohkealta lupaukselta kaikille shoudin kuuntelijoille. Hän lupasi voimakkaan kokemuksen tuhansille ihmisille hyvin määrättynä aikajaksona.
 
Kahden päivän päästä maatessani unessa sain kokemuksen, joka ei ollut ehdottomasti uni.
 
Olin jossain huoneessa selkä lasiseinää vasten. Tyttö ulkopuolella huusi nimeäni. Kun käännyin häntä kohti, minut imettiin nopeasti lasin läpi tunneliin, joka johti toiseen ulottuvuuteen. En muista, mitä tapahtui seuraavaksi, mutta tuolloin se oli elävää ja todellista. Ja hyvin jännittävää. Herätessäni oivalsin, että tämä oli se, minkä Adamus oli luvannut.
 
Seuraavan kuukauden aikana sain kaksi muuta moniulotteista kokemusta. Ne olivat joitain elämäni jännittävimpiä kokemuksia. Ne auttoivat minua ymmärtämään, miksi olin päättänyt jäädä tänne ruumiillistuneena mestarina. Nyt odotan moniulotteisten kokemusten olevan säännöllinen osa elämääni. Ne ovat saaneet ihmiselämäni näyttämään melko tylsältä, enkä malta odottaa uusia kokemuksia.
 
Taaskin Adamuksen lupaus osoittautui todeksi.
 
VAPAAN ENERGIAKEHON INTEGROINTI
 
Keahakissa 9, "Master's Life 1 – Transfiguration" -sessiossa ja monissa shoudeissa Adamus puhui fyysisen kehon integroitumisesta vapaaseen energiakehoon.
 
Tällä kertaa tiesin täsmälleen, mistä hän puhui. Muutaman kuluneen vuoden ja voimakkaammin viimeisen puolen vuoden aikana, koko kehoni on tuntunut värähtelevän lempeästi heti, kun menen nukkumaan. Joskus värähtely ei ole ollenkaan lempeää ja tuntuu enemmän tärinältä. Joskus se on niin kovaa, että kehoni tuntuu tulevan ulos itsestään. Joillain kerroilla mietin, onko se maanjäristys, koska se on niin voimakasta – mutta ei, se on vain yksi integrointisessio.
 
Pari kuukautta sitten tuo fyysisen kehon ja vapaan energiakehon integrointi johti täysin uuteen kokemukseen.
 
Se tapahtui, kun olin melkein unessa, mutten ihan, joten se ei ollut ehdottomasti unta. Kun makasin sängyssä, näin edessäni kuin hologrammin kehostani. Osia kehostani putosi pois ja muita osia muuttui. Pian aloin levitoida, ja pysyin siinä jonkin aikaa.
 
Sitä oli kiehtovaa katsella, ja se oli erittäin jännittävä ja kohottava kokemus käydä läpi.
 
Kun virityin seuraavana päivänä, sain tiedon, että tuo kokemus oli kvanttihyppy vapaan energiakehoni integroinnissa. Olin myös karistanut osan anayatronista ja päästänyt irti joukosta energiamalleja, jotka eivät enää palvelleet minua.
 
Tuo superintensiivinen kokemus oli muistutus, että vapaan energiakehon integrointi ja anayatronin karistaminen olivat enemmän kuin käsite. Ne olivat totta, ja olin kokenut niitä jonkin aikaa.
 
Minulla ei ole ollut sen koommin tuollaista kokemusta, mutta värähteleminen jatkuu – joka yö.
 
KEHON KIVUT JA SÄRYT
 
Kaikki ei ole kuitenkaan ollut kohottavia ja jännittäviä kokemuksia. Kehosäryt ovat vähemmän hauska merkki tästä vapaan energiakehon integrointiprosessista. Minusta tuntuu usein siltä, kuin olisin 85-vuotias, jolla särkee polvia, lonkkia, hartioita ja selkää. Ei ole mitään syytä noille säryille eikä mitään sairauksia. Kun koko kehojärjestelmääni rukataan, anayatron lähtee ja vapaa energiakeho integroituu lisää, fyysinen kehoni tuntee tuon rasituksen. Joskus mietin, onko ruumiillistunut Oivaltaminen sittenkään kovin mahtava idea. Se ei todellakaan ole kivutonta!
 
LOHIKÄÄRMEEN KOKEMINEN
 
Kun Adamus selitti lohikäärmekäsitettä Threshold-nettilähetyksessä, luulin tietäväni täsmälleen, mitä hän tarkoitti. Minulla on ollut paljon lohikäärmekokemuksia: synkkiä päiviä jolloin olen tuntenut masennusta ilman syytä, päiviä jolloin olen ollut pahalla tuulella ilman loogista selitystä. Sitähän Adamus kuvasi, eikö?
 
Toisena päivänä Adamus ehdotti, että kutsuisimme lohikäärmeen muodollisesti sisään. Se tuntui vähän dramaattiselta. Minulla oli ollut jo paljon lohikäärmekokemuksia. Mietin, mitä virallinen kutsu voisi tehdä. Kun tuona iltana menin nukkumaan, sain taas kokemuksen, joka ei ehdottomasti ollut unta.
 
Se alkoi voimakkailla vilunväristyksillä ympäri kehoa. Tämä oli enemmän kuin tyypillistä kylmyyttä. Se oli kaikenkattavaa puistatusta, joka tuli pahoinvoinnin kera. En ollut koskaan ennen tuntenut vastaavaa. En kuullut sitä kuiskausta, josta Adamus oli puhunut. En nähnyt lohikäärmettä. Mutta tunsi sen tuolla hetkellä olemukseni joka solulla.
 
Kun vilunväristykset loppuivat, aloin nähdä tapahtumia entisistä elämistä, joissa oli kyse syyllisyydestä ja häpeästä. He olivat kamalia ja hyvin vaikeita katsella. En ollut aiemmin ollut tietoinen näistä tapahtumista, joten en voinut mitenkään selvittää niitä itse. Siitä syystä lohikäärme oli siinä.
 
Näyt olivat kamalia, mutta ne korvasi pian kuin jääpalamuotti, joka roikkui vaakatasossa edessäni. Siinä oli 10 lokeroa kahdessa rivissä, ja jokaisesta lokerosta lohikäärmeen kynsi tyhjensi pois sen, mitä siinä olikin. Kun tuo lokerikko oli puhdistettu, ilmestyi uusi ja sitten uusi ja taas uusi. Seuraavat neljä tuntia, kello yhdeksästä illalla jolloin menin sänkyyn (kuten kuka tahansa kunniallinen 85-vuotias vanha lady), kello yhteen yöllä noita lokerikkoja ilmestyi ja lohikäärme puhdisti niitä.
 
Tuolloin nuo lokerikot yllättivät minut kovin. Miksi syyllisyyteni ja häpeäni olisi järjestetty "lokerikkoihin"? Seuraavana päivänä hoksasin vastauksen. Oivalsin, että nämä lokerikot olivat itse asiassa minun DNA:ni.
 
Jonkin aikaa on jo tieteellisesti todistettu, että pidämme DNA:ssa nykyisen elämän ja entisten elämien sekä esi-isiltä perittyjä traumojamme:
 
"Eläin- ja ihmistutkimukset osoittavat, että äitien kokema trauma vaikuttaa jälkeläisen varhaiskehitykseen, mutta uusissa tutkimuksissa löydetään, että se on koodattuna myös seuraavien sukupolvien DNA:han." [Lähde]
 
Sitä lohikääre on puhdistanut pois.
 
Kokemus ei ollut miellyttävä, mutta tiesin silloin, että lohikäärme oli totta. Se on täällä raivaamassa pois kaiken syyllisyyden ja häpeän, erityisesti tapahtumista joita emme edes tiedosta. Lohikäärme ei ole vain mielenkiintoinen käsite, se on totta.
 
LOPPUPÄÄTELMÄ
 
Jos sinulla on vielä epäilyksiä matkastasi ruumiillistuneeseen Oivaltamiseen, muista tämä sitaatti:
 
"… mielestä se voi kuulostaa uskomattomalta, liioitellulta, suuruudenhullulta. Ja mielelle sanon: "Haista vittu!" … Se ei ole suuruudenhullua. Se ei ole keksitty tarina, ei mitään muuta kuin tulemista lopultakin takaisin totuuteen ja selkeyteen … Eikö ole hassua, miten mieli osaa väheksyä? Sanoo: "Voi, se ei voisi mitenkään olla totta." Suuruudenhullua? Ei lainkaan. Liioiteltua? Heh-heh, ei lainkaan." Adamus, Esiintuleminen-sarja, shoud 9 (toukokuu 2019)
 
Ja jos et ole vielä saanut kokemuksia, jotka todistavat, että tämä on muutakin kuin itsepetosta, toivottavasti tarinani antaa lisävahvistusta ja auttaa sinua avautumaan ja sallimaan omien kokemustesi paljastua.
 
Voin luvata, että ruumiillistunut Oivaltaminen on muutakin kuin "mielenkiintoinen käsite"!
__________
 
Merav Knafo on palkintoja voittanut ohjelmistosuunnittelija, teknologisti ja sarjayrittäjä. Kuluneiden 20 vuoden kuluessa hän on aloittanut kuusi yritystä ja myynyt viisi niistä. Matkusteltuaan ja asuttuaan ulkomailla seitsemän vuotta, hän lopulta kotiutui takaisin Havaijin saarelle ja kehittää sallimisen taitoa ja nauttii luonnon kauneudesta tässä uskomattomassa energiapyörteessä. Häneen voi ottaa yhteyttä Facebookissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >