HomeViestejäLorna ByrneMarraskuu 2022 - Roppakaupalla enkeleitä

Marraskuu 2022 - Roppakaupalla enkeleitä

ROPPAKAUPALLA ENKELEITÄ

Kirjoittanut Lorna Byrne (www.lornabyrne.com)
Marraskuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, kaikki ystäväni ympäri maailmaa. Pyydän Jumalalta ja kaikilta enkeleiltä, että nautitte tästä uutiskirjeestä ja se auttaa teitä jollain tavoin elämässänne, ja että pystytte tulemaan henkisemmäksi, onnellisemmaksi ja rakastavaksi ja tunnette rauhaa ympärillänne. Tiedän, että enkelit tekevät erittäin kovasti töitä maailmassa tänä päivänä.

Kun muutama päivä sitten olin kävelyllä ulkona, se oli vain lyhyt kävely kujaa pitkin, koska satoi ja pilvet näyttivät hyvin synkiltä. Hoses-enkeli joka oli kanssani, kehotti kääntymään takaisin, kun muutaman minuutin päästä sataisi oikein kunnolla. Sanoin, ettei sillä ollut merkitystä, jos kastuisin – nautin sateesta. Hoses kehotti minua kuitenkin kävelemään vähän nopeammin, ja tein niin.

Hoses pysähtyi yhdelle portille ja kehotti tulemaan seisomaan viereensä. Katsoin peltojen yli ja näin etäällä taloni, kun Hoses sanoi: "Lorna, katso" ja näytti taivasta kohti. Katsoin taivaalle, ja näin työttömiä enkeleitä tulvivan taivaasta alas, ja kiitin Jumalaa. Sanoin Hoses-enkelille, että kaikki maailmassa tarvitsevat noita työttömiä enkeleitä, joten olen iloinen, että Jumala edelleen kaataa heitä roppakaupalla Maahan.

Enkeli Hoses sanoi, että mennään, kohta sataa, eikä hän vain kävellyt nopeasti, vaan juoksi vähän, ja minä juoksin myös. Kun juoksimme taloa kohti, näin kolme työtöntä enkeliä putoavan taivaasta, ja ne ilmestyivät ulko-ovelleni. Kehotin tulemaan sisään, kun avasin oven ja työttömät enkelit seurasivat minua sisälle. Hosesilla oli leveä hymy kasvoillaan. Kehotin noita kolmea työtöntä enkeliä etsimään perheen, joka tarvitsee heidän apuaan, missä päin maailmaa se sattuukin olemaan. Lähetin heidät auttamaan sitä, ja tuolla hetkellä enkelit hävisivät. Hoses sanoi, että hänen täytyi lähteä, ja hän käveli ovesta ulos ja hävisi.

Siis kenties tänään voit pyytää jotain työtöntä enkeliä auttamaan sinua elämässäsi, perhettäsi ja ystäviäsi. Pyydä työttömiä enkeleitä auttamaan niitä, jotka tarvitsevat apua naapurustossasi, tai ihmisiä maailman toisella puolella joita et tunne. Pyydä työttömiä enkeleitä auttamaan luontoa auttamaan meitä ihmisiä reagoimaan luontoon positiivisesti. Ei ole mitään liian pientä tai höpsöä, mihin pyytää työtöntä enkeliä. Heitä on monia, ja he voivat auttaa meitä. Muista pyytää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >