HomeViestejäLorna ByrneMaaliskuu 2022 - Näe hyvä

Maaliskuu 2022 - Näe hyvä

NÄE HYVÄ

Kirjoittanut Lorna Byrne (www.lornabyrne.com)
Maaliskuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa, kaikki ystäväni ympäri maailmaa. Lähetän teille paljon rakkautta, parannusta ja toivoa.

Tiedän, että maailma on tänä päivänä hyvin haastava monin tavoin, ja meillä kaikilla on vaikeuksia selviytyä, mutta tiedän, että löydämme tapoja selviytyä, ja uskon, että taistelette elämän kaikkia haasteita vastaan. Meillä täytyy olla vain luottamusta ja toivoa, ja meidän täytyy antaa sydämemme olla auki. Tiedän, että Jumala on kanssamme – ja kaikki enkelit – vaikka toisinaan meistä saattaa tuntua, etteivät he ole. Jos tunnet olevasi ei-rakastettu jollain tavoin tai ei-välitetty, muista, että suojelusenkelisi rakastaa ja arvostaa sinua ja auttaa kaikin mahdollisin tavoin, antaen sinulle rohkeutta ja rakkautta, jota tarvitset. Siis kutsu suojelusenkeliäsi ja kaikkia enkeleitä. Tiedän, että Jumalalla on heitä maailmassamme auttamassa.

Tänään haluaisin, että sallisit itsesi nähdä kaikki siunaukset ja hyvät asiat, joita on elämässäsi, ja kenties mennessäsi kävelylle pysähdyt ja nautit kaiken sen ilosta, mitä näet ympärilläsi.

Kun menin varhain aamulla kävelylle, oli vähän viileää ja kävi tuuli. Olin vetänyt hatun korvilleni, mutta seuraavana hetkenä enkeli veti hatustani ja sanoi: "Hei, Lorna." Kun tulin eräälle portille, enkeli kehotti pysähtymään. Katsoin pellolle ja näin lampaita karitsoineen. Ne olivat kaikki makuulla, ja sitten enkeli ilmestyi emän ja neljän pikku karitsan viereen, jotka olivat sen ympärillä. Enkeli nosti kätensä ilmaan, ja pienet karitsat nousivat kaikki seisomaan ja alkoivat juoksennella ja pomppia ilmaan. Se sai minut nauramaan, ja täytyin ilosta nähdessäni näiden pienten lampaiden pitävän hauskaa. Kiitin enkeliä, joka oli vetänyt minua hatusta ja tervehtinyt minua. Ja luulen, että viesti siinä, mitä tapahtui minulle tuona aamuna, oli nauttia mahdollisimman monista päivän hetkistä. Nähdä hyvä.

Muista, että suojelusenkelisi auttaa sinua aina piristymään ja pitää kaunista valoa edessäsi, riippumatta siitä mitä elämässäsi tapahtuu.

Suojelusenkelisi haluaa muistuttaa sinulle tänään, ettet unohda rakastaa itseäsi taas vähän enemmän ja antaa tuon rakkauden, tuon valokipinän sisällä, joka on sielusi, säteillä. Sitten anna sen tulla takaisin sinulle ja syleile itseäsi rakkaudessa. Antaen sinulle voimaa rakastaa itseäsi ja muita, lähettäen rakkautta, tuota puhdasta rakkautta maailmaan.

Pyydän aina Jumalaa auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa tekemään tämän, riippumatta heidän uskomuksistaan. Luulen, että monet meistä unohtavat, että Jumala on totta ja meillä kaikilla on sielu. Olemme kaikki veljiä ja sisaria – olemme kaikki Jumalan lapsia.

Lähetän kaikkia rukouksiani, parannustani, rakkauttani ja siunaustani teille,

Lorna

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >