HomeViestejäLorna Byrne1.10.2021 - Tunne tuo ilo

1.10.2021 - Tunne tuo ilo

TUNNE TUO ILO

Kirjoittanut Lorna Byrne (www.lornabyrne.com)
1.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toivottavasti nautit tästä uutiskirjeestä ja sinulla menee hyvin. Tiedän, että suojelusenkelisi pitää huolta sinusta ja yrittää tehdä parhaansa saadakseen meidän kaikkien olon hyväksi. Tiedän, ettei meistä tunnu hyvältä koko ajan, joka hetki, mutta enkelit auttavat meitä hymyilemään ja nauramaan.

Kun istun tuolissani näytön edessä kirjoittamassa tätä uutiskirjettä, yksi enkeli vieressäni on pukeutunut kokonaan valkoiseen. Miten osaan sanoa tämän … Se on hyvin pitkä enkeli, joka nojaa käsiään työpöytään. Sen kädet eivät kosketa pöytään, mutta näyttää siltä, kuin enkeli olisi polvillaan pöydän vieressä ja katsoisi ruutua. Se sanoi minulle: "Lorna, pidä tauko, on aika rentoutua". Se sai minut nauramaan, koska käännyin enkelin puoleen ja sanoin: "Olen rentoutunut. Mistä sinä puhut, kaunis enkeli? Mitä yrität tehdä?" Enkeli kääntyi katsomaan minua leveästi hymyillen ja sanoi: "Juuri sen yritän tehdä – saada sinut nauramaan."

Tiedän, että suojelusenkelisi yrittää erittäin kovasti piristää sinua joka päivä, saada sinut hymyilemään ja myös nauramaan, sanoa jotain hyvin yksinkertaista, jotta näkisit sen hauskuuden, vaikkei kukaan muu näe. Tämä kaunis, valkoisiin pukeutunut enkeli muistutti minulle, miten tärkeää on hymyillä ja nauraa, päästää irti kaikista huolista ja jännitteistä.

Enkeli sanoi minulle: "Muistatko mitään, mikä oli hauskaa ja sai sinut nauramaan muutaman viime päivän tai viikon aikana?" Vastasin myöntävästi – silloin kun olin poimimassa karhunvatukoita hilloa varten, ja siellä oli enkeli, joka sohlasi koko ajan. Yritin olla huomaamatta sitä. Mutta enkelillä oli pieni ämpäri ja aina silloin tällöin näytti siltä, kuin se olisi kurkottanut ottamaan kourallisen pensaasta, mutta sitten unohtanut koko ämpärin ja kaikki marjat putosivat maahan. Enkeli alkoi vain nauraa, ja joskus se veti marjat ilmaan monta kertaa – se oli hyvin hämmentävää. Nauroin erittäin paljon, ja sanoin tuolle enkelille, että jos joku näkee minut nauramassa pellolla, hän ihmettelee taatusti, mille oikein nauran. Minulta vei tuntitolkulla täyttää astiani, mutta lopulta se onnistui. Toivottavasti sama enkeli vierailee luonani, kun menen seuraavan kerran keräämään marjoja.

Näen enkelien matkivan usein meitä. Ne yrittävät aina yhdistyä kanssamme ja auttaa meitä tuntemaan, että olemme rento ja rauhassa riippumatta siitä, mitä elämässämme tapahtuu. Siis haluan vain muistuttaa teille kaikille, että on hyvin tärkeää nauraa ja hymyillä. Ja muistakaa, että hymy jollekin vieraalle voi muuttaa hänen päivänsä.

Lähetän teille kaikille rakkauttani ja siunauksia, ja tietäkää, että olette rukouksissani aina.

Lorna

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >