HomeViestejäLorna Byrne29.7.2021 - Voit aina pyytää apua

29.7.2021 - Voit aina pyytää apua

VOIT AINA PYYTÄÄ APUA

Kirjoittanut Lorna Byrne (www.lornabyrne.com)
29.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toivon teidän nauttivan tästä uutiskirjeestä, missä päin maailmaa olettekin. Toivon, että te kaikki voitte hyvin eikä elämä ole ollut liian vaikeaa, että olette nauttineet mahdollisimman paljon siitä ja tulleet tietoisemmaksi suojelusenkelistänne ja kaikista niistä enkeleistä ja rakkaiden ihmisten sieluista, joita on auttamassa teitä elämässänne.

Jaan kanssanne pienen tarinan. Kun vähän aikaa sitten oli ulkona jalkeilla, näin pienen tytön kantavan pikkukoiraansa trimmattavaksi. Kun hän käveli jalankulkutietä pitkin, katselin hänen suojelusenkelinsä kulkevan mukana. Suojelusenkelillä oli toinen enkeli kanssaan, joka auttoi tyttöä tukemaan koiraansa. Saatoin nähdä, että tyttö kuiskutti korvaan lohduttaen pientä koiraansa, joka oli valkoruskea väriltään ja hyvin söpö. Kysyin tytön suojelusenkeliltä, mitä tämä sanoi, ja enkeli vastasi hänen kertoneen koiralleen, Preciousille, ettei sen tarvinnut olla huolissaan, koska hän odottaisi ulkopuolella – hän ei menisi minnekään. Tyttö oli hyvin huolissaan pienestä koirastaan, mutta hänen suojelusenkelinsä lohdutti kuiskaamalla tytön korvaan.

Katselin, kun enkelit auttoivat tyttöä, eikä äitikään tietysti ollut kovin kaukana takana, kun hän seurasi tytärtään. Äiti työnsi hoitolan oven auki ja kaikki kolme meni ovesta sisään. Suojelusenkeli ja toinen enkeli auttoivat pientä tyttöä kantamaan koiransa ja lohduttivat myös pientä koiraa, kun tyttö silitti tätä.

Toivottavasti olet pyytänyt suojelusenkeliäsi auttamaan sinua. Olin yhtenä päivänä puutarhassa ja sanoin suojelusenkelilleni, että minulle kelpaisi pieni apu. Minun täytyi hymyillä, kun seuraavana hetkenä kuulin nimeäni kutsuttavan – se oli Vahvuuden enkeli. Hymyilin ja nauroin vähän ja kiitin tulemisesta auttamaan minua, mutta tehtävät eivät olleet niin suuria – minun ei tarvinnut kantaa tai työntää mitään. Vahvuuden enkeli kysyi, haluanko hänen menevän jonnekin muualle. Vastasin myöntävästi: "Kenties maailmassa on joku, joka ei ole kutsunut sinua tai joka on tietämätön suolelusenkeistään. Menisitkö auttamaan häntä?" Seuraavassa hetkessä Vahvuuden enkeli hävisi. Kiitin suojelusenkeliäni avusta, etten saanut ruusunpiikkiä sormeeni. Sain kaiken työn tehtyä eikä käsissäni ollut naarmuakaan.

Minusta meidän kaikkien on tärkeä olla unohtamatta, että voimme lähettää enkeleitä maailman muihin osiin auttamaan jotakuta muuta tai luontoa. Tiedän, että monet teistä lähettävät työttömiä enkeleitä ympäri maailmaa. Heitä tarvitaan ehdottomasti, mutta kenties tämä on pieni muistutus. Älä unohda, että voit lähettää myös jonkun arkkienkelin. Älä pidä enkeleitä vain itselläsi. Jumala "kaataa" edelleen näitä työttömiä enkeleitä ämpäritolkulla taivaasta. Heitä putoilee taivaasta tällä hetkellä, ja toivon, että työllistätte yhtä monia noita työttömiä enkeleitä, lähettäen heitä ympäri maailmaa auttamaan ihmisiä ja erityisesti luontoa ja planeettaamme.

Enkelit joita on tässä huoneessa, kehottivat minua katsomaan ulos ikkunasta. Aurinko paistaa. Täällä Irlannissa on kaunis päivä. Enkeli Hosus sanoi: "Keitä kuppi teetä ja mene sitten kävelylle", joten sanon nyt näkemiin ja siunausta teille kaikille.

Siunausta, Lorna

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >