HomeViestejäLorna Byrne13.3.2021 - Miten upea päivä

13.3.2021 - Miten upea päivä

MITEN UPEA PÄIVÄ

Kirjoittanut Lorna Byrne (www.lornabyrne.com)
13.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ja tervetuloa, missä päin maailmaa oletkin. Toivottavasti tiedät, että suojelusenkelilläsi on käsivarret kiedottuna ympärillesi, vain rakastaen sinua, sillä meillä kaikilla on tarve tuntea olevamme rakastettu. Tämän päivän uutiskirjeessä, kuten aina, haluan jakaa asian tai pari, joita on tapahtunut elämässäni, auttamaan sinua näkemään upeita erityisasioita, joita tapahtuu elämässäsi joka päivä.

Hosus-enkeli on aivan tässä vieressäni. Rakastan sitä, miten hän seisoo ikkunan vieressä pukeutuneena kuin vanhanaikainen prosessori viittaansa, joka hohtaa sisältä ja ulkoa kaunista verenpunaista/purppuraa, ja tietysti rakastan hänen hassunmallista hattuaan. Sanoin aiemmin Hosus-enkelille, etten tiedä, mistä minun pitäisi kirjoittaa tässä uutiskirjeessä, ja hän sanoi vain: "Onnellisia asioita, Lorna". "Minulla olisi tosiaan jotain, Hosus-enkeli, mutta se on onnellista ja surullista, kuitenkin täynnä rakkautta." Hän sanoi: "Lorna, tiedän sen tarinan, jonka aiot kertoa. Se on kaunis tarina, joten ala kirjoittaa sitä nyt."

Tämä tapahtui monta vuotta sitten, kun olin matkalla erään ystävän luo. Ohitin tietyn talon, ja enkelit kiinnittivät aina huomioni siihen. Joskus näin nuoren miehen puutarhassa nuoremman lapsen kanssa. Nuori mies oli noin 18-vuotias, vaikken ole hyvä yleensä arvaamaan ikää. Toisilla kerroilla näin hänen kulkevan tietä pitkin. Erityisesti näissä tilanteissa huomasin, että hän oli aina syvällä ajatuksissaan, ja saatoin nähdä hänen surullisuutensa ja huolensa. Hänen suojelusenkelinsä oli kirjaimellisesti kietoutunut hänen ympärilleen, rakastaen häntä. Ainoa kerta kun koskaan näin vähän onnellisuutta hänessä, oli hänen pelatessaan jalkapalloa puutarhassa nuoren, 9- tai 10-vuotiaan pojan kanssa. Silloin hän näytti onnelliselta. Jos avasin kulkiessani ikkunan, joskus kuulin heidän nauravan potkiessaan palloa. Yhden kerran näin näiden kahden painivan keskenään, ja se näytti hyvin hauskalta. Oli ilo katsoa, kun nämä kaksi, luultavimmin veljekset, painivat ja myös suojelusenkelit painivat heidän kanssaan. En usein nähnyt mitään tällaista ajaessani ohi, mutta kun näin tämän tapahtuvan tuona päivänä, hidastin mahdollisimman paljon.

Monta kuukautta oli kulunut, ja ajoin jälleen tuon talon ohi. Edessäni oli traktori ja se pysähtyi, joten minun täytyi odottaa muutama minuutti ja sain tekosyyn esittää kysymyksen tuon nuoren miehen suojelusenkelille. Ja juuri kun pysähdyin, hän tuli ulos. Hänen suojelusenkelillään oli kädet nuoren miehen harteiden ympärillä, rakastaen häntä. Kysyin, mikä oli pielessä, ja hänen suojelusenkelinsä kertoi, että äiti ei voinut hyvin ja poika oli huolissaan tästä ja pelkäsi, mitä tulevaisuudessa voisi tapahtua. Muistan istuneeni autossa, ja rukoilin ja pyysin Jumalaa antamaan ihmeen, jotta tämä nuori mies voisi olla onnellinen eikä niin huolissaan. Juuri kun oli lopettamassa rukoustani, auton torvi säikäytti minut. Traktori oli lähtenyt eteenpäin.

Toisilla kerroilla ohittaessani tuon talon olin usein nähnyt nuoren miehen ja hänen veljensä, mutten koskaan hänen äitiään. Yhtenä päivänä jonkin ajan päästä, tapahtui mitä kaunein ja yllättävin asia. Aivan sattumalta satuin ajamaan tuon talon suuntaan, kun oli aurinkoinen päivä, ja olin itse asiassa yllättynyt oivaltaessani, missä olin. Ajoin hitaammin autolla. Näin jälleen tuon nuoren miehen ja hänen veljensä, paljon vanhempana nyt, mutta näin myös kaksi naista istumassa puutarhapöydän ääressä. Ajaessani ohi hyvin hitaasti sanoin ääneen: "Onko toinen nainen nuoren miehen äiti?" Ja kuulin: "Kyllä, rukoukseesi vastattiin." Tiesin, että nuoren miehen suojelusenkeli vastasi minulle. Nuori mies näytti hyvin onnelliselta, hän oli täynnä iloa ja nautti elämästä valtavasti.

Minulle tuo päivä oli siunaus: nähdä tämä nuori mies hyvin onnellisena, eikä stressaantuneena tai huolissaan. En tiennyt edes hänen nimeään. En koskaan kysynyt, mutta rukoilen edelleen tuon perheen puolesta. Monta kertaa tuo perhe tulee mieleeni, ja silloin rukoilen ja pyydän heille. Ja oletan, että voisimme kaikki tehdä niin – kun ajatus jostakusta tai jostain tulee mielemme, voisimme sanoa pienen rukouksen. Se on Jumala, joka pyytää sinua tekemään niin, ja suojelusenkelisi joka muistuttaa sinua. Oli upeaa nähdä onnellisuutta tuon talon puutarhassa tuona päivänä.

Aivan kuten tämä nuori mies ja hänen perheensä tarvitsivat onnellisuutta ja iloa elämäänsä, muista, että sinäkin tarvitset. Riippumatta siitä, miten vaikeana pidät tätä päivää, suojelusenkelisi haluaisi sinun ottamaan vähän aikaa itsellesi. Kenties suojelusenkelisi kiinnittää huomiosi, auttaakseen täyttämään sinut toivolla, rakkaudella ja ilolla, haluten ottaa tuntemasi surullisuuden pois. Tiedän, että tämän päivän maailmassa on sulkutilojen vuoksi korostuneempaa, että monet meistä ovat surullisempia ja yksinäisempiä, kuin tavallisesti. Näkökykymme on hämärtynyt emmekä tunnista kauniita asioita, joita on kaikkialla ympärillämme, kaikkia siunauksia joita meillä toki on.

Kenties suojelusenkelisi houkuttelee sinut auringonpaisteeseen. Kenties siellä missä olet, aurinko paistaa ikkunaan. Kenties suojelusenkelisi pyytää sinua kuuntelemaan tuota kuiskausta korvassasi, avaamaan oven ja seisomaan ovella tuntien ihanaa, raikasta ilmaa. Suojelusenkelisi haluaa sinun tuntevan elämän sisälläsi, näkevän rakkauden ja toivon valon ja tietävän, ettet ole yksin.

Pysähdy 10 minuutiksi, mitä tahansa teetkin, ja meditoi tai laita kenties jotain musiikkia ja tanssi niin, kuin kukaan ei katselisi, ja salli sen ilon joka on sisälläsi – tuon rakkauden, tuon sielusi valonkipinän – tulla esiin. Anna hymyn tulla takaisin kasvoillesi. Kenties soitat tuon puhelun tai lähetät tuon viestin. Älä odota, että joku ottaa yhteyttä sinuun. Ota yhteyttä häneen ja muista, että suojelusenkelisi on aivan siinä, auttaen sinua koko ajan, ja halaa niitä, joiden kanssa asut, ja kerro heille rakastavasi. Tiedän, ettet voi halata ketään kotisi ulkopuolella, mutta voit heiluttaa ja huutaa hei. "Miten upea päivä."

Kuvittele tekeväsi niin, huutavasi jollekin: "Miten upea päivä", kun hän menee ohi. Luulen, että se saisi hänet hymyilemään, koska se saa minut hymyilemään ja Hosus-enkeli nauraa nyt täällä. Kiitos ja Jumalan siunausta, ja toivon, että nautit tästä uutiskirjeestä ja sinulla on tuo hymy kasvoillasi.

Siunausta sinulle ja kaikille rakkaillesi,

Lorna
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >