HomeViestejäLorna ByrneHelmikuu 2020 - Positiivisena pysyminen voi olla erittäin vaikeaa toisinaan

Helmikuu 2020 - Positiivisena pysyminen voi olla erittäin vaikeaa toisinaan

POSITIIVISENA PYSYMINEN VOI OLLA ERITTÄIN VAIKEAA TOISINAAN

Kirjoittanut Lorna Byrne (www.lornabyrne.com)
Helmikuu 2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Istuessani toimistossa tietokoneen edessä, sanoin enkeli Hosusille: "Mistä aiheesta minun pitäisi tehdä tämä uutiskirje?" Ja Hosus sanoi: "Tyttäresi Ruthin ehdotuksesta – positiivisuus ja toivo?" Käännyin ympäri ja katsoin enkeli Hosusia, kun hän seisoi vasemmalla puolellani. Sanoin hänelle, että maailma tarvitsee ehdottomasti paljon positiivisuutta ja toivoa – tarvitsemme kaikki sitä elämäämme.
 
Kerron teille kahden nuoren ihmisen tapaamisesta. Kun yhtenä päivänä kiertelin kaupoissa, kaksi työtöntä enkeliä sanoi: "Lorna, mene juomaan kuppi teetä." Sanoin niille, ettei minua oikein janota. He sanoivat vain, että minun täytyy mennä. Niinpä menin lähimpään kahvilaan, ja tietysti työntäessäni kahvilan oven auki, näin nuo kaksi työtöntä enkeliä istumassa tyhjässä pöydässä, joten tiesin, mihin minun piti istua.
 
Tilasin kupin teetä ja teeleivän mustaherukkahillon kera. Kun istuin siinä ja rentouduin, enkelit kehottivat minua katsomaan ylös, ja näin nuoren miehen ja naisen tulevan kahvilaan. He istuutuivat läheiseen pöytään, ja aina silloin tällöin he katsoivat minun suuntaani. Kun hymyilin takaisin tuolle nuorelle pareille, sanoin työttömille enkeleille: "Haluaako Jumala, että rukoilen heidän puolestaan?" Jostain syystä enkelit eivät vastanneet.
 
Katselin, kun nuoren miehen suojelusenkeli kuiskasi jotain hänen korvaansa. En tiedä, mitä suojelusenkeli sanoi, mutta sitten nuori nainen nousi ylös ja tuli minun pöytääni. Hän sanoi: "Poikaystäväni ja minä rakastaisimme saada puhua kanssasi. Ja pyydän kuitenkin anteeksi, koska tiedän, että sinulla on tauko." Sanoin hänelle, että se oli ok, ja seuraavassa hetkessä hänen poikaystävänsä tuli myös istumaan pöytään.
 
Enkelit sanoivat minulle: "Lorna, kuuntele vain, mitä he sanovat." Nuori mies alkoi puhua ensin: "Lorna, sinä muutit elämäni." Ja sitten nuori nainen sanoi: "Haluamme vain kiittää sinua." Kysyin heiltä, miten se tapahtui. Siis tuo tarina lyhyesti … He kertoivat lukeneensa kirjani "Enkeleitä hiuksissani" ja joitain muita kirjoja, ja katsoneensa Facebookia ja asioita YouTubesta, ja tuolloin he eivät olleet olleet hyvässä paikassa.
 
He sanoivat: "Kun lähdimme collegesta, asiat tuntuivat pahentuvan. Emme saaneet työtä. Meillä ei ollut toivoa. Emme nähneet mitään positiivista tapahtuvan elämässämme. Halusimme antaa periksi, mutta se mitä olet kirjoittanut, Lorna, on muuttanut kaiken meillä.
 
"Päätimme pyytää apua, ja meistä tuli hyvin positiivisia itsemme suhteen. Katsoimme elämän positiivista puolta, muutosmahdollisuuksia. Puhuimme toistemme kanssa noista viesteistä, kun toinen meistä oli menossa haastatteluun. Pyysimme suojelusenkeleitä ja Jumalaa auttamaan meitä, jotta olisimme positiivinen itsessämme tietäen, että suojelusenkelimme oli rinnallamme.
 
"Työskentelemme nyt molemmat työpaikoissa, joita rakastamme. Haluamme vain kiittää sinua, Jumalaa ja enkeleitä toivon antamisesta meille ja meidän auttamisesta näkemään kaikki ne positiiviset asiat, joita tapahtuu elämässämme joka päivä. Lorna, näemme usein Facebookissa niitä, mitä kutsut siunauksiksi. Joskus ne ovat hyvin pieniä, mutta ne merkitsevät hyvin paljon. Ihmeet joita tapahtuu elämässämme. Nuo positiiviset asiat. Joskus meistä tuntuu ylivoimaiselta, vähän hermostuneelta, erityisesti kun meillä on jokin uusi projekti, mutta sanomme itsellemme: "Tiedän, että pystyn tekemään sen." Pyydämme apua, ja pääsemme läpi siitä ja meistä tuntuu hyvin positiiviselta. Olet näyttänyt meille, että vaatii rohkeutta pyytää apua."
 
He istuivat siinä ja puhuivat muista henkilökohtaisista asioista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Oli ihanaa tavata heidät.
 
Positiivisena pysyminen voi olla erittäin vaikeaa toisinaan, mutta tiedän, että tämä vuosi on täynnä positiivisia asioita kaikkien elämässä, ja tiedän, että on myös paljon ylä- ja alamäkiä, mutta muista, että mitä tahansa se onkin, pääset siitä läpi, ja pyydä aina apua suojelusenkeliltäsi ja myös muilta. Älä koskaan anna periksi. Jumala ja enkelit eivät ole koskaan antaneet minun antaa periksi, ja monta kertaa minusta on tuntunut ylivoimaiselta ja hermostuneelta, mutta muistan, etten ole koskaan yksin.
 
Suojelusenkelisi on aina siinä kanssasi ja rakastaa sinua ehdottomasti. Ole aina vain sinä, älä yritä olla kukaan muu, koska olet ainutlaatuinen eikä maailmassa ole ketään muuta sinun kaltaistasi. Tätä kaikki suojelusenkelit haluavat kaikille maailmassa.
 
Tuo nuoripari lähti ja sanoi näkemiin. Valmistauduin lähtemään kahvilasta, ja juuri kun lähdin, alkoi sataa kaatamalla. Kerroin noille työttömille enkeleille ja suojelusenkelilleni, että varmasti kastuisin läpimäräksi nyt, mutta kun katsoin kadun poikki, minun oli pakko hymyillä. Näin naisen avaavan sateenvarjonsa ja se lensi ympäri. Ja hymyilin vain sille, kun työttömät enkelit olivat hänen ympärillään ja yrittivät auttaa. Hän oli vähän suuttunut laittaessaan sateenvarjonsa roskapönttöön, mutta hän meni oviaukkoon suojaan, ja kaksi työtöntä enkeli seisoi hänen edessään. Tiesin, että he auttoivat häntä siinä, ettei hän kastuisi niin paljon. Joka päivä näen monia tällaisia asioita, joissa enkelit ovat siinä aina meitä varten. Emme ole oikeasti koskaan yksin.
 
Siunausta,

Lorna
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >