HomeViestejäGerhard FankhauserJoulukuu 2020 - 2020 - oivaltanut vai ei?

Joulukuu 2020 - 2020 - oivaltanut vai ei?

2020 – OIVALTANUT VAI EI?

Kirjoittanut Gerhard Fankhauser (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten uskomattomia aikoja elämmekään! 2020 on ollut poikkeuksellinen vuosi ihmiskunnalle ja planeetalle. Olemme edelleen pandemian keskellä ja henkilökohtaista vapauttamme rajoitetaan, meillä on matkustusrajoituksia ja "sosiaalisen etäisyyden rajoituksia" sekä kaiken tämän mukana tullutta poliittista, yhteiskunnallista ja taloudellista levottomuutta. Sen kanssa rinnakkain ja terävänä kontrastina shaumbroilla on ollut virstanpylväsvuosi. Adamuksen mukaan 2020 oli Oivaltamisen vuosi, ja monet meistä astuivat kynnyksen yli, valitsivat Oivaltamisen ja sallivat sen.
 
Minua on nuoresta saakka kiehtonut ajatus valaistumisesta tai Oivaltamisesta, kuten Adamus sitä kutsuu. Minusta tuli matkustaja ja etsijä, ja kävin buddhalaisluostareissa ja muinaisissa hindutemppeleissä Intiassa, tapasin joogeja syrjäisissä luolissa Himalajalla ja sufeja Arabian erämaassa. Kohtasin paljon eroavuuksia noissa henkisissä perinteissä ja harjoituksissa, mutta niissä oli sama punainen lanka. Tämä yhteinen periaate valaistumisen tavoittelussa oli yksinkertaisesti kova työ. Tämän yhteisen tavoitteen saavuttaminen vaati paljon kurinalaisuutta ja totaalista irrottautumista synnillisen maailman ohimenevistä nautinnoista.
 
En ole koskaan ollut kovin kurinalainen ihminen, ja pidän todellakin maailman nautinnoista. Kun alussa kuulin Adamuksen lähestymistavan Oivaltamiseen, tunsin itse asiassa suurta helpotusta. Yli 10 vuotta hän on kertonut meille – ja jatkaa sitä edelleen – "Valaistuminen on luonnollista, Oivaltaminen on selviö. Teidän ei tarvitse ponnistella mitenkään sen vuoksi." Siinä oli vain paljon enemmän tolkkua, että ottaa iisisti, pelkästään rentoutuu Oivaltamiseensa ja nauttii matkasta.
 
Tietysti nyt, vuoden 2020 lähestyessä hyvin ansaittua ja pitkään odotettua loppuaan, kysymys joka todella polttelee aidon shaumbran sydämessä, on: "Oivaltanut vai ei?"
 
Riippumatta vastauksestasi tähän kysymykseen, on hyviä uutisia! "Relax into Realization – Volume II" on täällä ja vapaasti teidän kaikkien käytettävissä, on oivaltanut tai ei. Se on lahja kaikille shaumbroille tällä kuoppaisella, yksinäisellä, taianomaisella, yllättävällä, alati innostavalla, turhauttavalla, mystisellä ja perimmiltään tyydyttävällä polulla Oivaltamiseen ja se yli.
 
Tämä musiikki on erityisen hyödyllistä, jos on:
* kroonista turhautumista, ettei ole vielä oivaltanut
* liikaa energiaa ja innostusta oivaltamisen jälkeen
* ahdistusta koko Oivaltamisprosessista
* hämmennystä siinä, onko oivaltanut vai ei.
 
Kuuntele, nauti ja rentoudu!
 
RELAX INTO REALIZATION – VOL. II (= rentoudu Oivaltamiseen, osa II)
 
Lahja Yohamilta ja Crimson Circleltä.
 
Tämä se on, meidän Oivaltamisaikamme, ja todella toivomme, että tämä musiikki inspiroi sinua ja tukee armollisesti matkaasi ruumiillistuneeseen valaistumiseen. "Relax into Realizationin" toinen osa perustuu sävellyksiin, jotka tulivat Gerhardille vuoden 2020 aikana ja ilmaisevat eri vaiheita, joita hän koki tänä poikkeuksellisena vuotena.
 
Yleisilme on positiivinen ja kohottava, kuten sävelmät "Realization"-laulu, ainoa sanoitettu kappale, tai "Master's Lounge", hyvin rauhallinen ukulele-kappale. Mutta tämä albumi sisältää myös kappaleita, joissa on syvempää ja monimutkaisempaa jazzahtavaa ilmaisua, kuten "Hope ja "Ease and Grace". Kaksi viimeistä kappaletta, "New Horizons" ja "Freedom", on omistettu erityisesti kaikille shaumbra-ystävillemme, jotka ovat siirtyneet rajan taa ja jättäneet kehonsa tänä siirtymävuotena – hyvästit kanssamatkaajillemme.
 
Kappaleet
1. Hope (toivo) (4.15)
2. Ease and Grace (helppous ja armo) (4.06)
3. Realization (oivaltaminen) (3.35)
4. Master's Lounge (mestarin oleskelutila) (4.49)
5. New Horizons (uudet horisontit) (7.21)
6. Freedom (vapaus) (6.05)
 
Formaatti: ladattava audio (mp3)
Hinta: 0 $
Esiintyjät: Gerhard Fankhauser ja Einat Gilboa
Nauhoitus: MG Home Studios; miksaus ja masterointi: Shahar Kaufman, Onyx Studio
Lisäinfoa täältä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >