HomeViestejäGerhard FankhauserLokakuu 2019 - Luontoaate

Lokakuu 2019 - Luontoaate

LUONTOAATE
 
Kirjoittanut Gerhard Fankhauser (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakastan luontoa, kuten useimmat shaumbrat. Adamuksen mukaan se on tärkein asia, jota kaipaamme lähtiessämme Maasta. Mutta jos rakastamme luontoa, entä sitten ilmastonmuutos, maapallon lämpeneminen, lajien sukupuutto, delfiinit ja valaat?
 
Kasvoin puhtaan luonnon keskellä Itävallan Alpeilla ja vietin luonnossa suurimman osan vapaa-ajastani lapsena. Rakastin tutkia läheisiä järviä, jokia ja metsiä ja yöpyä puumökissä ylempänä vuorilla. Hyvin nuoresta saakka menin muutaman ystävän kanssa kaukaisiin laaksoihin tai alppiniityille telttailemaan, joskus moniksi päiviksi. Teimme leiritulia, laitoimme yksinkertaista ruokaa, keräsimme marjoja ja sieniä, ja meistä tuntui periaatteessa erittäin mukavalta ja kotoisalta luonnossa.
 
Olen tuntenut tätä rakkautta ja halua luontoa kohtaan koko elämäni ajan, ja minne tahansa menenkin maailmassa, löydän turvapaikan ja kodintunteen luonnosta. Tunnen itseni ravituksi, virkistyneeksi, tasapainoiseksi, inspiroituneeksi ja rauhalliseksi koettuani luonnon puhdasta harmoniaa, sen värejä, ääniä, hajuja, muotoja, tuntuja ja kaikkien sen elementtien täydellistä vuorovaikutusta. Voisin jatkaa ja jatkaa luonnon ylistämistä – sen ääretöntä rikkautta, kauneutta ja ilmaisua sekä kivien, kasvien, eläinten ja kaikkien luontokappaleiden taikuutta täällä planeetalla. En tunne itseäni erilliseksi luonnosta, ainakaan ihmisosani ei tunne.
 
Elämme suurta ihmistietoisuuden transformaatioaikaa, ja luontokin käy läpi merkittäviä muutoksia. Olemme kuulleet jo monta vuotta sydäntäsärkeviä faktoja luonnon ja luonnollisten elinympäristöjen tuhoutumisesta ympäri maapalloa. Tiedämme kaikki sellaisia asioita, kuin merien muovisaasteet, Fukushiman ydinkatastrofin jälkivaikutukset merelle ja sen asukkaille, jääkielekkeiden nopea sulaminen ja tämän seurauksena merenpinnan nouseminen, lisääntyvä määrä kuivuutta, tulvimista ja metsäpaloja – ja tämä luettelo voisi jatkua ja jatkua.
 
Meitä pommitetaan jatkuvasti kaikenlaisella informaatiolla maapallon lämpenemisestä ja ilmastomuutoksesta, ja tunnumme olevan ekologisen katastrofin alussa, joka voi uhata ihmiselämän perustaa täällä maan päällä, ja meidän täytyy jollain tapaa hoitaa se kaikki. Olen tietoisesti katsellut monta vuotta luonnonkiertoja Itävallassa, ja sanoin jokin aika sitten tavallaan hyvästi normaaleille vuodenajoille. Säämalleista on tulossa aina vain ennakoimattomampia ja äärimmäisempiä, ja tunnen toisinaan huolta siitä, mihin kaikki tämä on menossa.
 
Parin viime vuoden aikana Adamus on tehnyt toteamuksia luonnosta ja sen muutoksista, ja minun täytyy myöntää, että minua ihmetytti vähän hänen perspektiivinsä. Se tuntui minusta piittaamattomalta asenteelta ja jopa pieneltä ylimielisyydeltä kaikkea sitä kohtaan – kuin se "ei olisi iso juttu" mahtavalle ylösnousseelle mestarille, kun hän siemailee cappuccinoaan Mestareiden klubilla. Joissain kanavoinneissa hän pilkkasi luonnon parannusrituaaleja ja -seremonioita, vitsaili tietyistä esoteerisista ryhmistä, jotka yrittävät pelastaa delfiinit ja valaat, ja yleisesti ottaen todella vähätteli minkäänlaisen toiminnan merkitystä siihen liittyen, mitä luonnolle ja Maalle on tapahtumassa. Sen lisäksi hänen julistuksensa, että "Gaia on lähdössä" ja "vanha Maa ja uusi Maa eivät yhdisty", eivät todellakaan tehneet asioita helpommiksi.
 
Äskettäin Norjassa pidetyn Master Code -työpajan lopussa meille tarjottiin yksi harvinaisista tilaisuuksista esittää kysymyksiä, ja tartuin tähän luontokysymykseen. Pyysin Adamusta kertomaan meille oman näkökulmansa muutoksista luonnossa, toimintatarpeesta ja meidän roolistamme siinä kaikessa. Eikö meidän shaumbrojen pitäisi kerätä voimamme ja olla selkeä ääni kaikkea tuota tuhoamista vastaan, jos todella rakastamme luontoa? Jos monet oivaltaneet mestarit liittyisivät yhteen, eikö olisi jonkinlainen mahdollisuus edesauttaa muutosta ja estää apokalyptinen skenaario täällä maan päällä? Eikö meidän pitäisi yrittää säilyttää tuleville sukupolville se, mitä rakastamme?
 
Olin erittäin utelias hänen vastauksensa suhteen ja yllätyin todella. Katsellessani Adamusta vastaamassa kysymykseeni, tunsin suurta myötätuntoa häntä kohtaan. Myötätuntoa ja rakkautta säteili hänen silmistään ja virtasi hänen sanoistaan. Hän ei väheksynyt asian tärkeyttä, vaan ilmaisi empatiansa sitä kohtaan, mitä minä ja monet muut tuntevat – syvä rakkautemme luontoa kohtaan ja kamppailumme sen kanssa, mitä planeetalla tapahtuu.
 
Adamus tunnusti luonnon taikuuden ja merkityksen, mutta hän teki yhden asian erittäin selväksi. Ei ole meidän shaumbrojen asia "tehdä luonnosta aatettamme". Toiset tekevät sen. Meidän asiamme ei ole mennä taistelemaan eturiviin noita taisteluja. Toiset ottavat tuon vastuun.
 
Hän sanoi, että meidän tehtävämme ja funktiomme on yksinkertaisesti erilainen. Meidän ei ole tarkoitus osallistua minkäänlaisiin taisteluihin, vaan fokusoitua yksinomaan omaan Oivaltamiseemme, ruumiillistuneeseen valaistumiseemme ja tulla oivaltaneiksi mestareiksi tänne maan päälle. Olemme täällä ollaksemme läsnä ja tietoinen ja säteilläksemme valoamme täysillä, ja sen tekemällä palvelemme parhaiten Maata ja tietoisuutta.
 
Vaikka olin kuullut samanlaisia viestejä häneltä aiemmin, tämä pointti tuli yhtäkkiä selväksi minulle. Tunsin sen viisauden ja laajemman perspektiivin, ja jokin sisälläni rentoutui. Läsnäolomme ja tietoisuutemme myötä, palvelemme planeetan globaalia tietoisuutta, ja pelkästään tämä saattaa inspiroida tekoihin, ideoihin tai keksintöihin, jotka vaikuttavat siihen, mihin tämä kaikki on menossa. Se on kuin ero siinä, että käyttää voimaa veden pinnalla tai aiheuttaa liikettä syvällä meressä – ei pieniä toimintaväreitä, vaan suuria tietoisuusaaltoja.
 
Kiitos tuosta selkeytyksestä, Adamus! Olemme täällä ollaksemme ihmistietoisuuden standardeja ja todellisia mestareita. Olkaamme sitä!
 
******
Gerhard Fankhauser tai Mestari G, kuten Adamus häntä kutsuu, on musiikin maisteri Itävallasta ja musiikkiryhmä Yohamin perustaja. Hän on taitava kitaristi, laulunkirjoittaja, yliäänilaulaja ja inspiroiva opettaja, jonka suurena intohimona ovat musiikin ajattomat mysteerit. Hän on työskennellyt Crimscon Circlen kanssa vuodesta 2007 ja edesauttaa musiikilla turvallisen tilan luomista monissa live-tapahtumissa. Hän on tehnyt "uuden energiamusiikin" nauhoituksia, luonut monia merabheja Adamuksen kanssa ja hänen musiikistaan on tullut oleellinen osa shaumbra-matkaa. Ota yhteyttä Gerhardiin sähköpostitse, käy hänen nettisivuillaan tai kuuntele musiikkia ja merabheja.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev