HomeViestejäLeight BissetJoulukuu 2020 - Tietoinen kryptokuningatar

Joulukuu 2020 - Tietoinen kryptokuningatar

TIETOINEN KRYPTOKUNINGATAR

Kirjoittanut Leigh Bisset (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen mukana Adamuksen "Sijoita tulevaisuuteesi" -villityksessä. Hemmetti, olen tämän asian merkittävä tukija yhdestä – ja vain yhdestä – syystä: se on tilaisuus esittää Seksuaalienergiakoulu täysin uudella ja hyvin "ajankohtaisella" tavalla (selitän sitä myöhemmin).
 
Sukeltaminen "sijoita tulevaisuuteesi" -kokemukseen on ollut eeppinen minulle. Olen hyvä esimerkki hitaasti käynnistyvästä. Halusin aloittaa sen, mutta pidin tuota jargonia työläänä, ikävystyttävän tylsänä ja vaikeana ymmärtää, ja sen lisäksi minulla on Doryn ("Nemoa etsimässä") keskittymiskyky.
 
Koko henkinen tarkkuuteni tietää, että kryptovaluuttojen oppiminen on tie eteenpäin, mutta miten voittaisin sisäiset esteeni, kun hukuin ylivoimaisuuteen?
 
Ylivoimaisuus on hassu asia. Se pystyy estämään upeiden ideoiden, inspiraatioiden ja luomusten etenemisen ideavaiheesta. Ja jos olet yhtään itseni kaltainen, sinulla on varmaan kokemusta siitä ja hyvin todennäköisesti olet kyllästynyt tähän toistuvaan kuvioon.
 
No, olen itse todella hyvin yli siitä. Sitouduin vain "aloittamaan", ja olen hyvin onnellinen, että tein sen, koska tuo matka kryptoihin avasi suljetut ja uniset silmäni.
 
SEKSUAALIENERGIAKOULU (SES)
 
Elämäni rakkaus on SES, ja tähän päivään saakka se on ollut kiistatta elämää muuttavin ja syvällisin kokemus tällä planeetalla tänä päivänä.
 
SES:n tärkein perusperiaate on itsensä rakastaminen, ja vaikka se voi kuulostaa mutkattomalta ja helpolta, todellisuus ja totuus ihmisolennoilla – henkisiä tai ei – on, että itserakkaus ei tule luonnostaan eikä sitä saavuta – tai ainakaan ole saavuttanut – helposti.
 
Itserakkaus on Oivaltamista. Ei ole mitään mutkattomampaa.
 
Siis, miten itserakkaus liittyy "tulevaisuuteensa sijoittamiseen"?
 
Se liittyy kaikin tavoin.
 
SES oli vanhassa muodossaan suunniteltu omalle sukupolvelleni, minua vanhemmille ja niille, joilla oli samanlaisia kokemuksia kuin omamme.
 
Nuo sanat, tarinat ja kokemukset olivat kaikki – sanasta sanaan – "meidän kokemuksiamme". SES:ssä ei voinut paeta raiskauksen, kidutuksen ja kamalien hyväksikäyttöjen julmuutta eikä niitä salakavalia tapoja, jolla energiaamme oli varastettu ja me vuorostaan olimme varastaneet.
 
Meitä oli loukattu, meitä oli vahingoitettu ja olimme epäilemättä hyvin rikkinäisiä ja murtuneita ihmisiä tuolloin. SES:n vuoksi tuhannet shaumbrat ovat pystyneet hitaasti kasaamaan taas itsensä, pala palalta, aspekti aspektilta.
 
Emme ole enää rikki emmekä murtunut. Olemme ottaneet takaisin eksyneet ja vaeltelevat aspektimme ja lopettaneet uhrina olemisen, ja teimme sen tavalla, jonka harvat ihmiset ymmärtäisivät. Noiden toimiemme huipentuma ja lopputulos näkyy nyt shaumbra-yhteisössä. Tämä ryhmä nimeltään Crimson Circle on nyt hyvin voimaantuneen ihmisryhmän luomisen keskipiste.
 
Alkuperäinen SES luotiin erityisesti meille, koska meillä oli tiettyjä ominaisuuksia. Vaikkemme muistaneet sitä tuolloin, halusimme nähdä, miten pitkälle voisimme viedä henkilökohtaisen sitoutumisemme tietoisuuden laajentamiseen, vaikka se tarkoittaisi, että meidän ehkä täytyisi kokea suurta kärsimystä emmekä löytäisi tietämme ulos. Teimme tämän, koska halusimme tietää, miten näytetään muille, miten päästään ulos. Ja hyvä uutinen on, että me todella teimme sen!
 
Tobias tiesi äärettömässä viisaudessaan, että jonain päivänä jakaisimme SES-periaatteet maailman kanssa, kukin omalla tavallamme. Resonoimme SES-kielen kanssa, koska se oli meidän tarinamme. Mutta SES-kieli ei ole kaikkia varten, koska ilmestyy uusi heräävien ihmisten aalto, jotka eivät kanna samoja ominaisuuksia.
 
Pikakelaus tähän päivään, ja sisään astuu Adamus "sijoita tulevaisuuteesi" -ajatuksensa kanssa.
 
Havaitsin, että kryptomaailmaan sukeltaminen voi mahdollisesti olla – jos haluaa niin – yksi polku Oivaltamiseen (SES = itserakkaus).
 
Saatat ihmetellä: "Leigh, miten SES-periaatteet voisi mitenkään yhdistää "sijoita tulevaisuuteesi" -kokemukseen?"
 
ENSIMMÄINEN SES-PERIAATE: OPETTELE HALLITSEMAAN HENKILÖKOHTAINEN ENERGIASI
 
Kryptomaailmaan astuminen on tehnyt minusta hypertietoisen siitä, mitä lähetän "tuonne ulos", ja hionut taitoani tarkkailla, mitä saan vastineeksi. (Raha tuntuu olevan tehokas motivoija ottaa tämä käyttöön, hah-hah.)
 
Joka kerta kun ostan, talletan tai nostan kryptoja, talletan (heitän pois tai voitan) omia energiakomponenttejani (mitä tunnen itsestäni). Tämä merkitsee, että minun täytyy olla hyvin selkeä siinä, mitä haluan ja mitä en halua itselleni tai mitä hyväksyn ja en hyväksy.
 
Tietoisuus oman energiani käyttäytymistavasta alkoi heti, kun otin muutaman hyvin pienen ensiaskeleeni ja valmistauduin oppimaan kryptoista. Kun aloitin, minusta tuntui turvattomalta ja haavoittuvalta kryptotilassa. Mutta se oli minulle hyvä vinkki tarkistaa oma henkilökohtainen energiani ja tuntea, mikä osani ei luota itseen, ja kyllä, vei aikaa mennä siitä läpi.
 
Sanokaa minua hulluksi, mutta eikö se ole paras lahja ikinä? Kyetä näkemään omat haavoittuvuuteni ja pelkoni vain vaihtamalla näkymättömiä valuuttoja? Ja silloin kun haluan oikeasti testata luonteenlujuuttani (uskon ja rakkauden suuruutta itseä kohtaan), liikutan rahaa! Vakavasti sanottuna, jos haluat nähdä, onko sinulla vielä painolastia, ja testata kylmänhikeä, liikuttele niitä!
 
Ehdottomaksi aloittelijaksi (tuskallinen sortti) tunnustautuneena opin, että nopein tapa päästä itseni yli oli tehdä tarkistuksia (henkilökohtaisen energiani hallitseminen) ja kysyä itseltäni: "Miltä tämä tuntuu minusta? Tunnenko epäilyä, epäluuloa, haavoittuvuutta, ahdistusta tai pelkoa?"
 
Jos vastaus on myönteinen, huolehdin tuosta aspektista, ennen kuin etenen. Enkä välitä, jos se kestää minulle viikkoja, koska olen vakaasti päättänyt, etten rakenna perustaa (krypton alkuvaiheet) epäluottamukselle, itsensä epäilemiselle ja pelolle. Kieltäydyn ruiskuttamasta noita ilkeitä pieniä energiapisaroita vaihtotapahtumiini. Ne voivat "Sart off!" (niin kuin t-paidassa; suom. huom. tarkoittaa "painu vittuun"). Nuo energiaa kuluttavat asiat kuuluvat menneisyyteeni – ne eivät ole tervetulleita kryptotilaani.
 
On myös suurta huvia tarkkailla, mitä laitan sinne, ja katsoa, miten se tulee takaisin minulle (ilmentyy) voittona. Silloinkin kun jokin menee pieleen, se on hyvä asia, koska se on vain aspekti (helposti korjattu). Rehellisesti sanottuna, sillä ei ole merkitystä, mitä teemme – emme yksinkertaisesti voi mennä vikaan!
 
Tulevaisuuteen sijoittaminen on ollut minulle perimmäinen tapa harjoitella "seisomista matalan aidan takana" vain tarkkailemassa itseäni. Koska kryptomaailmassa tarkkaileva itse maksaa osinkoja, ei ainoastaan tavallinen sijoittaminen vanhalla tavalla!
 
Luulen, että arvokkain asia jonka olen saanut ensiaskeleistani, on tietää, että pohjatyö jota teen tässä nyt, on perusta, joka tukee tulevaa varallisuuttani. En voi korostaa liikaa, miten tärkeää on saada sisäinen talomme järjestykseen ennen aloittamistamme, koska tämä vaikuttaa vaivattomasti tuleviin lopputuloksiin rahamielessä.
 
Kun tullaan tähän aiheeseen, innostun todella siitä, että tunnen henkilökohtaisen energiani näin intiimisti. Ja vaikken ymmärrä sijoittamisen käytännön sovellusta (vielä), ehdottomasti kukoistan SES:n sijoittamispuolessa ja ihailen sitä! Löysin kotini, paikan johon kuulun, ja se on juuri tässä "tulevaisuuteen sijoittamisen" alkuvaiheissa, koska tiedän, että se on monille alusta herätä Oivaltamiseensa. Ja vaikken ehkä ole mikään teknologianero tai sijoitusguru, olen tietoinen kryptokuningatar.
 
TOINEN SES-PERIAATE: UHRI ON MYÖS HYVÄKSIKÄYTTÄJÄ
 
Kryptomaailmaan astuminen on upea tilaisuus päästää irti kaikesta uhrimentaliteetin jäämästä, koska tällä toimialalla sille ei ole sijaa. Kaikki mitä tapahtuu tai ei tapahdu, on minun juttuni. Minä olen se – ainoa täysivaltainen päätöksentekijä, ilman ketään jota voi syyttää tai jonka voi tuomita.
 
"Tulevaisuuteen sijoittaminen" totuttaa meidät siihen, miltä tuntuu olla vastuussa itsestä, kunnes pääsemme siihen kohtaan, jossa emme tarvitse mitään itsemme ulkopuolelta. Sitten kun olemme saavuttaneet tämän olemistilan, tarve "syödä" varastamalla energiaa vähenee ja vähenee, kunnes se lakkaa olemasta.
 
Ja tämä johtaa voimaantuneisiin täysivaltaisiin olentoihin.
 
KOLMAS SES-PERIAATE: KOET ELÄMÄN NIIN, KUIN HAVAITSET SEN
 
Rakastan tätä. Sanat kertovat kaiken, ja tärkein asia on: "Kaikki on kirjaimellisesti minun energiaani."
 
Tulevaisuuteensa sijoittaminen – en usko, että on helpompaa tapaa muistuttaa Luojalle, että hän on todellisuutensa Luoja. Eikö se ole erinomainen esimerkki puhtaasta voimaantumisesta!
 
NELJÄS SES-PERIAATE: ALIYAH (ITSERAKKAUS)
 
Mitä aliyah'iin tulee, niin mikä on parempi tapa rakastaa itseäni, kuin jalostaa yllä lueteltuja ominaisuuksia ja hypätä kuuman höyryävään ja aistilliseen varallisuuskylpyyn? (Yltäkylläisyys on suora heijastus siitä, miten paljon olen valmis antamaan itselleni ja rakastamaan itseäni, eli itserakkaus.)
 
LOPUKSI
 
Minusta poikkeuksellinen lahja on sisältynyt siihen, että olen sallinut itseni käydä tätä prosessia läpi hitaasti, koska se sallii minun nähdä tuon "estävän ja sabotoivan" osan itsessäni ja muissa.
 
Kerta toisensa jälkeen näen ihmisiä ja kuulen ihmisistä, jotka haluavat epätoivoisesti osallistua "sijoita tulevaisuuteesi" -villitykseen, mutta heiltä puuttuu rohkeutta ja uskoa itseen, että he pystyvät siihen. Fakta on, että he pystyvät. Murtautuakseen ulos tästä heikentävästä odottelukuviosta, täytyy vain aloittaa.
 
Asian ydin on, että tulevaisuuteemme sijoittaminen totuttaa meidät siihen, miltä tuntuu ottaa vastuu omasta energiastamme ottamalla vastuu rahoitusasioistamme. Ja kaikkein nokkelin osa kaikessa tässä on, että tämä tapahtuu vähitellen ja luonnostaan, koska pelkästään lähtemällä mukaan kryptomaailmaan, otamme toistuvasti vastuun, uudestaan ja uudestaan.
 
Se on tilaisuus päästää irti uhrimentaliteetin jäämästä ja omistaa todella Luoja-kykymme, koska olemme ainutlaatuisessa paikassa tarkkailemaan hyvin motivoituneesti energiaamme (ja sitä, että kaikki energia on meidän).
 
Se antaa meille rohkeutta seisoa omilla jaloillamme ja sanoa: "Hei, minä tein sen." Ja joka kerta kun teemme sen, keräämme rohkaisevaa ja voimaannuttavaa vahvuutta itseemme.
 
Mitä enemmän teemme sitä, sitä enemmän tunnemme sen ja sitä haluttomampi olemme antautumaan enää millekään tai kellekään, paitsi itsellemme. Siitä syystä rakastan "sijoittamista tulevaisuuteensa". Tiedonlahja jonka se voi tarjota meille (jos haluamme sen), on liian kaunis ilmaistavaksi sanoina.
 
Jos haluat sen, pelkästään aloita.
 
Sijoittaminen on käytännön soveltamista, mutta tietoisuutemme maksaa osingot.
_______________
 
Leigh löysi Crimson Circlen 2003 ja oli monta vuotta SES-opettaja. Hän asuu Perthissä, Länsi-Australiassa, ja nauttii kaikesta, mikä liittyy SES:iin. Hänet tavoittaa sähköpostilla tai Facebookin kautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >