HomeViestejäLeight BissetLokakuu 2020 - Tulevaisuuteemme sijoittaminen

Lokakuu 2020 - Tulevaisuuteemme sijoittaminen

TULEVAISUUTEEMME SIJOITTAMINEN

Kirjoittanut Leigh Bisset (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Teknologia ei ole alue, jolla toimin (tai olen toiminut) mitenkään sujuvasti tai helposti. Itse asiassa kamppailen sen kanssa. Ja myönnän, että lapseni pitävät tätä piirrettäni ärsyttävänä ja sietämättömän tuskallisena. (He ovat oikeassa, näin on.) Myös aina kärsivällisen ja teknisesti fiksun Zach-poikani täytyy huokaista ääneen, ennen kuin hän käy tyynesti kanssani läpi sen teknisen ongelman, joka minulla kulloinkin on, mutta hänen rauhallisuutensa ja kärsivällisyytensä toimii tavallisesti kanssani.
 
Nyt Adamus on ehdottanut, että me sijoitamme. Okei, se osa ei ole ongelma. Minulla ei ole esteitä tuolla alueella, mutta minulla on (tai oli) helvetin suuri este, kun kyse on teknologiasta ja teknisestä kielestä. Heti kun kuulen tai luen tuota jargonia, haluan vain nukahtaa, ikään kuin mikään aivoissani ei yhdistyisi tuohon informaatioon.
 
Siis tässä sitä ollaan, innostuneena ja valmiina leikkimään kryptojen kanssa, mutta vaikeuksissa alusta saakka, koska nukahdan pelkästä ajatuksesta selvittää, miten aloittaisin sen.
 
Tässä tapauksessa Zach kieltäytyi kohteliaasti käymästä läpi kanssani tilien perustamisen, jotta voisin aloittaa, koska suoraan sanottuna, hän viiltäisi mieluummin ranteensa, kuin toistaisi tuntikaupalla ohjeita. (Hän ei sanonut niin, mutta olen hänen äitinsä, ja äidit tietävät tällaiset asiat.)
 
En ehkä ole tekniikkavelho, mutta minulla on muita velhon kykyjä. Tiedän tarpeeksi tietääkseni, että jos en ole tarkkana, voisin antaa esteeni olla syy olla etenemättä. Ja tiedän, että tie eteenpäin tässä tapauksessa liittyy siihen tapaan, jolla käsittelen tai näen transaktiot eli energiavaihdon.
 
Tunnustan, että minulla on este ja sen nimi on vastustus. Tekniikassa saatan olla paska, mutta energian pystyn hanskaamaan, joten aloitetaanpa ja hankkiudutaan eroon tästä esteestä!
 
Yrittäessäni aloittaa esteeni purkamisen, katselin lohkoketjuvideon, jonka joku oli postannut Crimson Circlen Facebook-ryhmään (pienen lapsen selitys oli paras, fiksut ihmiset unettavat minua). Tämä laukaisi kokemuksen, jossa "tunnustelin" nykyistä pankkijärjestelmää, vaikken usko, että se oli heidän tarkoituksensa.
 
Kun kyse on lohkoketjun oppimisesta ja kryptovaluuttoihin ja muihin vaihtomuotoihin sijoittamisesta, ymmärrän sen niin, että suhteeni teknologiaan tai reaktioni siihen on fyysinen heijastus ja ilmentymä suhteesta itseeni, koska tarvitsen teknologiaa päästäkseni käsiksi näihin asioihin.
 
PANKKITOIMINTAKOKEMUS
 
Tunsin nykyistä transaktiomuotoa – pankkitoimintaa – ja se tuntui vanhalta. Hyvin vanhalta. Kaikki tässä järjestelmässä oli hidasta, raskasta ja kamalan työlästä. (Minusta tuntuu siltä päivittäisessä elämässä joskus, ja olen aina miettinyt syytä.) Mitä enemmän tunsin sitä, sitä raskaammalta kehoni ja olemukseni tuntui. Mieleeni juolahti, että tältä minusta tuntuu, kun syön kaurapuuroa – raskaalta ja tiheältä. Pankkijärjestelmä on kuin kaurapuuroa – paksua, tahmeaa, raskassoutuista kaurapuuroa!
 
Tiedät, miltä tuntuu, kun syöt liikaa jotain, mikä ei sovi kehollesi? Kaurapuuro ei sovi minulle. Minusta tuntuu hitaalta ja kovapäiseltä, minulla on huono arvostelukyky ja on vaikea keskittyä. Minulla ei ole motivaatiota tai elämänhalua, koska olen liian täynnä sitä roskaa, jota juuri söin. Minulla ei ole iloa tai elämänkipinää – mitä helvettiä se ylipäätään on ja miten sitä voisi mitenkään olla, kun minusta tuntuu tältä? (Leigh sanoo hiljaisella äänellä: "Ei voi olla.")
 
Kaurapuuron syöminen saa oloni tuntumaan paskalta, ja energiakierroksen tekeminen pankkijärjestelmässä saa tuntumaan täsmälleen samalta. Nyt tiedän, miksi termi "tukeva pankkiiri" on olemassa! Olen selvästi tottunut vanhaan ja pian vanhanaikaiseen tapaan vaihtaa energiaa, ja fyysinen ilmentymä siitä on, miten näen rahan ja käsittelen sitä.
 
Käytän pankkia. En pidä pankeista. En luota pankkeihin, ja kuitenkin koko aikuiselämäni olen auliisti antanut jokaisen ansaitsemani sentin pankille. Teen sen, jotta sellainen järjestelmä (pankki) voi "hoitaa" tai "pitää huolta" rahoistani, joka on sijoittanut vain omaan kasvuunsa. Se ei välitä hitustakaan minusta. Helvetti, se ei edes tunne minua – ja vielä pulitan palvelumaksuja tuosta loukkauksesta! Miten kummallista, etten ole koskaan ennen pitänyt sitä outona. Menin vain massojen mukana – pidin sitä normaalina ja sitten tein sen.
 
Sukeltaessani syvemmälle tähän tunteeseen, näen ja tunnustan, että olen antanut vastuun rahoistani (energia) kolmannelle osapuolelle, tässä tapauksessa pankille. En ole ottanut omakseni energiaani. Sen sijaan olen tieten tahtoen antanut voimani jollekin auktoriteetille, joka ei ole omani, koska en halua ottaa vastuuta omasta energiastani.
 
Jos jään siihen paikkaan, missä olen, voin syyttää ja inhota nykyistä pankkijärjestelmää sydämeni kyllyydestä. Mutta tosiasia on, että käytän sitä tekosyynä pysyä uhrina, täysivaltaisena olemisen sijasta. Voin jatkaa piiloutumista pelkojeni taakse ja leikkiä myös kuuroa, jos haluan, mutta en voi tehdä tekemättömäksi sitä, minkä tiedän totuudeksi.
 
Nähtyäni, mitä minun tarvitsi nähdä, ravistan sen pois ja sukellan seuraavaan kokemukseen.
 
Pikakelaan tuntemaan tulevaisuuttani, sillä siihen olen aktiivisesti ja tietoisesti sijoittanut. Tunnen sitä kaikkea, ja vastauksia vain tulee mieleeni. Kun sijoitan, en tee sitä odottaen saavani tietyn dollarimäärän takaisin. Tarkoitukseni on sijoittaa yksinomaan itseeni.
 
Täällä "tulevaisuudessa" olen vapautunut peloista ja huolista, jotka vaivasivat vanhaa elämääni, koska tiedän jo, että olen turvassa. Pelko ja huoli eivät ole edes huomioonotettavia. Niitä ei ole – sellaisen tason luottamus minulla on omaan energiaani.
 
Kaikki on selvää täällä. Tunnen olevani täysin vapaa myrkyistä (kaurapuurosta). Myrkyt ovat ajatuksia, tunteita ja uskomuksia, jotka eivät palvelleet minua niin, kuin olisin palvelemisen arvoinen. Myrkyt eivät tuo minulle mitään iloa.
 
Voin nähdä, että jos astun sijoitustilaan tuntien pelkoa, kireyttä, rajoittamista ja niukkuutta, energiani tuo minulle takaisin kokemuksia menetyksestä ja rajoittamisesta. Toisin sanoen, jos astun sijoittamistilaan puute-energian kera, energiani tukee sitä, mitä olen pyytänyt, ja tuo minulle lisää puutekokemuksia.
 
Tässä tilassa ei ole odotuksia, ihmisen haluja, puutteita, vaatimuksia, toiveita ja tarpeita. Niitä ei ole täällä, koska tiedän jo, etten tarvitse mitään, koska kaikki vain ON. Ja täältä olen löytänyt paikan, jossa iloni piilottelee. Iloni antaa minulle vapauden sallia energiani todella leikkiä, virrata, vapautua ja nauttia täysillä elämästä.
 
Luotan energiaani yksiselitteisesti. Ymmärrän, että nyt-hetkessä Leigh luo perustaa ja tekee pohjatyötä. Kyllä, minun täytyy tehdä asioita, joista en välttämättä pidä. Mutta se on ok, koska tiedän, että jokainen tekoni sisältää tästä eteenpäin uuden energian komponentin, jota minulla ei ollut ennen tätä oivaltamisen kohtaa. Ja se merkitsee, että nyt-hetkeni on jo muuttanut tulevaisuuteni lopputuloksia, koska olen muuttanut, mitä ajattelen ja tunnen siirtymisestä eteenpäin.
 
Kaiken tämän energiadynamiikka on uskomattoman yksinkertainen – se on kaunis.
 
KOKEMUKSEN JÄLKEEN
 
Voin nähdä, miksi Adamus on ehdottanut, että sijoitamme (hän on niin hiton nokkela!). Hän ei pyydä meitä tekemään sitä rikastuaksemme – se on aivan liian rajoittavaa. Hän kannustaa, motivoi ja työntää meitä johonkin paljon suurempaan, kuin pelkkä varallisuus. Hän on löytänyt taas yhden nerokkaan tavan auttaa meitä murtautumaan esteidemme läpi ja auttaa meitä ymmärtämään, että kaikki on meidän energiaamme. Ja siunatut olkoon hänen pienet Fabergé-sukkansa – se toimii!
 
Miten? Pyytämällä meitä ottamaan vastuun rahoistamme, koska ne eivät ole verirahoja – se on vain energiaa. (Olen vähän innostunut rinnastuksista tässä, joten antakaa anteeksi, jos vähän pulputan.)
 
Tulevaisuuteeni sijoittaminen, erityisesti pääseminen alkuun tilien perustamisessa, on energiakokemus, joka antaa minulle uskomattoman tilaisuuden ottaa vastuun energiastani. Se on nokkela tapa saada minut tottumaan siihen, miltä se tuntuu.
 
Tämä uusi tapa käsitellä transaktiota (mihin liittyy teknologiaa) merkitsee, että minun täytyy olla laivani kapteeni/mestari. Se merkitsee, ettei minun ole syyttäminen ketään menetyksistä, "vaikeaksi tekemisistä" tai mistään vastaavasta. Kaikki mitä laitan tähän uuteen vaihtotapaan ja miten teemme transaktioita, on vain minä, ja pidän todella siitä vakaudesta/luotettavuudesta, miltä se tuntuu.
 
Ihailen, mitä Adamus on luonut meille. Näen muuttuvani ja osallistuvani tähän uuteen vaihtomuotoon jännittävänä tilaisuutena vapautua uhrimentaliteettijäänteestäni.
 
Tiedän nyt, etten todellisuudessa vastustanut. Se mitä luulin vastustukseksi, oli oikeasti vain Minä kysymässä minulta, olinko oikeasti valmis ottamaan täyden vastuun koko minusta – ja se on paljon MINUA!
 
Luottamuksenpuute "uuteen vaihtomuotoon", huoli huijareista ja luottamusongelmat yleensä, peilasivat vain sisäistä luottamuksenpuutetta itseeni. En ollut valmis sukeltamaan itseeni luottamisen syvyyksiin. Nuo pelot, huolet ja piirteet kertoivat minulle tarinaa siitä, mitä sisällä oikeasti tapahtui: olin vain pelokas pieni tyttö, joka pelkäsi olla kaikkea, mitä olen.
 
En pelkää enää.
 
Sijoitan henkilökohtaiseen vapauteeni, ja miten upea asia se onkaan. Dollarimäärä on irrelevantti. Sijoita yksi tai tuhat dollaria – sillä ei ole merkitystä. Sillä on merkitystä, miten luovutan tuon energian, eli mitä tunnen dollarin sijoittamisesta. Siinä todellinen rikkaus lepää. Jos olet epävarma kokeilemaan sijoittamista, pyydä jotakuta fiksua (ja hauskaa) auttamaan itseäsi. Jos dollarimäärä huolettaa sinua, päästä siitä irti ja sijoita vain pari dollaria. Adamus ei välitä määrästä – hän haluaa meidän vain saavan energiakokemuksen, jotta voimme oppia leikkimään itsemme kanssa (sori Linda, veljesi pani minut sanomaan sen).
 
Ja paras asia tässä kaikessa on, että kuvittelen elämäni uudelleen. Se merkitsee, että luon uudelleen nyt-hetkeni (menneisyys), koska olen yhdistynyt ja täysin rakastunut tulevaisuuteeni. Tiedän jo, että tulevaisuuteni muistuttaa vain vähän tätä nyt-hetkeä, ja SE vaikuttaa muutokseen nyt-hetkessäni. Olen haltioitunut tulevaisuudesta, ja ensimmäistä kertaa elämässäni olen yhdistynyt aitoon iloon.
 
*******
Leigh löysi Crimson Circlen 2003 ja oli SES-opettaja monta vuotta. Hän asuu Perthissä, Washingtonissa, ja nauttii kaikesta, mikä liittyy SES:iin. Häneen saa yhteyden sähköpostilla tai Facebookissa.
 
Hän sanoo: "Tulevaisuuteen sijoittaminen on ollut uskomaton tilaisuus rakastaa itseäni riittävästi sijoittaakseni itseeni, enkä osaa ajatella mitään suurempaa asiaa. Jos haluat sijoitusapua, älä pidättele. Etsi joku, jonka kanssa resonoit, ja käy keskustelua. Jos jokin aspekti pidättelee sinua, puhu jollekin minun kaltaiselleni, jonka kanssa resonoit. Meitä on paljon, jotka osaavat käsitellä aspekteja (mutta tee se vain, jos olet sitoutunut SES:iin, kiitos). Uskon todella, että olen odottanut juuri tätä hetkeä jakaakseni toisten kanssa itseensä sijoittamisen ilon."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >