HomeViestejäAmu Raëa23.4.2020 - Vapauden voi löytää vain ottamalla täyden vastuun

23.4.2020 - Vapauden voi löytää vain ottamalla täyden vastuun

VAPAUDEN VOI LÖYTÄÄ VAIN OTTAMALLA TÄYDEN VASTUUN

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
23.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
~ Suurin kätketty tieto, jota ei poltettu, tuhottu tai saatu käsiin, oli se tieto, että jokainen ihminen on jumalainen olento … ja hänellä on poikkeuksellisia voimia ~
 
~ Ja kuitenkaan herännyttä ei voisi koskaan hallita mikään kuningaskunta tai uskonto ~
 
Käsitykset hyvästä tai huonosta ovat vain ihmiskäsityksiä. Se, että jokin korkeampi olento on suurempi kuin sinä, tai käsitteet jumalasta, ovat vain ihmisen luomia käsityksiä. Sinä olet se jumala, jonka ihmiset sanovat olevan ulkopuolella ja suurempi kuin sinä. Sinulla on luovan lähteen kipinä sisälläsi, ja sinun on tarkoitus määrätä, mitä haluat olemassaolosi olevan. Ei ole mitään korkeampaa olentoa, jolla on valta sinuun, ei mitään korkeampaa olentoa joka luo todellisuutesi. Olet täysivaltainen luoja, ja sinun on tarkoitus päättää, mitä koet olemassaolossasi ihmisenä.
 
Meitä ei kontrolloi mikään olento. Salaliittoteoriat ovat vain tekosyitä olla astumatta esiin todellisuutemme luojina. Ulkoisten olosuhteiden syyttäminen ja oleminen jokin olennon uhri, joka oletettavasti kontrolloi meitä, on vain tekosyy olla ottamatta täyttä vastuuta itsestämme ja elämästämme. Kun tiedämme itsemme luojaksi, tiedämme, ettei mikään olento voi koskaan saada valtaa meihin.
 
Salli minun selvittää muutamia monista väärinkäsityksistä, jotka ovat tavallisia valotyöntekijöiden ja henkisten ihmisten keskuudessa. Kyse ei ole yhdestä erityisestä "missiosta" tai "elämäntarkoituksesta" – kyse on siitä, mitä sinä haluat elämääsi. Sinulta ei odoteta mitään ollaksesi menestynyt. Mitä sinä odotat itseltäsi? Mikä polku toisi sinulle eniten täyttymystä?
 
Kun tulet takaisin siihen oivallukseen, että tiedät jo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, että sinulla on jo kaikki vastaukset ja sinulla on jo tuo tunne suunnasta, selkeys, tietäminen, intuitio … pystyt tulemaan takaisin aisteihisi.
 
Mikään ulkoinen opastuksen lähde, kuten horoskooppi, numerologia, tarot-kortit, selvänäköinen tulkinta jne., ei voisi koskaan antaa sinulle sitä, mikä on vain sinun tietämistunteessasi. Kukaan muu ei voi tehdä mitään päätöstä puolestasi. Kenelläkään muulla ei voisi koskaan olla oikeutta kertoa sinulle, kuka olet ja mistä elämässäsi on kyse, eikä tehdä mitään päätöstä sinun paikastasi. Kukaan ei voi kertoa "elämäntarkoitustasi", ja jos kertoo, hän rikkoon vapaan tahdon lakia. Sinun täytyy valita itse, mitä haluat tehdä elämässäsi, miten määrittelet itsesi ja mistä haluat sinussa olevan kyse.
 
Olen 21-vuotias, avauduin "henkisyydelle" kolme vuotta sitten, olen lukenut melkein kaikenlaista mahdollista filosofiaa, opiskellut monia asioita ja lukenut monia artikkeleita tavallisimmista aiheista henkisten ihmisten keskuudessa. Mutta olen päättänyt päästää irti kaikista noista harhakuvitelmista, koska oivalsin, että kaikesta mitä uskomme, tulee todellisuuttamme. Olen päättänyt ottaa täyden vastuun elämästäni ja fokusoitua vain siihen, mikä vapauttaisi minut massatietoisuuden kaikista harhakuvitelmista.
 
Sana "valotyöntekijä" on hyvin laaja ja edustaa monia erilaisia henkisiä uskomuksia, jotka eivät sovi mihinkään rakenteeseen tai uskontoon. Valotyöntekijöitä luonnehditaan monisyisellä panostuksellaan henkisyyteen. Siinä missä henkisyys merkitsee ihmisen ja hengen erillisyyttä, itse ajattelen, että olemme kokonainen, "tietoisuuden keho".
 
Henkisyys merkitsee, että on kiinteitä uskomusjärjestelmiä. Tietoisuus merkitsee, että havaintomme todellisuudesta transformoituu jatkuvasti, ja tämä tiivistyy jälleen siihen, mitä toistan uudestaan ja uudestaan: siitä tulee totta, mitä uskon.
 
Tietoisuus, tiedostaminen ja kvanttisuus merkitsee, että tiedämme uskomisen sijasta. Koska olemme kokeneet monia uskomuksia ja havaintotapoja, oivallamme, että "todellisuus" asettuu aina linjaan sen kanssa, minkä uskomme todeksi. Siitä syystä kvanttiopetuksissa (= Quantum Teachings, sivuston nimi) on enemmän kyse tietoisuudesta, kuin henkisyydestä.
 
On monia harhakuvitelmia henkisyydestä, joita löytää internetistä ja joissa puhutaan meditoinnista, chakroista, ruokavalioista, selvänäköisistä tulkinnoista, tarot-korteista, enkeleistä, ja tylsiä höttöjä juttuja. Mutta kun oivallat, että siitä mitä uskot, tulee todellisuutesi, sinun ei tarvitse mutkistaa kaikkea niin, kuin nuo kaikki asiat tekevät.
 
Kun sallit ulkoisten lähteiden sanella, mitä kaikki merkitsee sinulle tai "mikä totuus on", annat pois voimasi luojana. Sallimalla muiden ihmisten uskomusten tulla omiksesi pelkästään, koska "se kuulostaa kivalta", luovut täysivaltaisuudestasi. Sinun on tarkoitus luoda omat havaintosi ja uskomuksesi, koska siitä mitä uskot, tulee sinun todellisuuttasi. Hahmota ja elä elämä omilla ehdoillasi, älä kenenkään muun.
 
Salli minun taas kerran selkeyttää monia henkisiä väärinkäsityksiä, tällä kertaa ruokavalioista. Niin tapahtuu, kuin sinä uskot. Toisin sanoen, jos uskot, että tietynlainen ruoka on huonoa ja sillä on kielteinen vaikutus kehoosi, niin sitten on. Jos uskot, että tietynlaisilla ruuilla on myönteinen vaikutus kehoosi, niin sitten on. Siksi minkäänlainen dieetti ei ole parempi kuin jokin toinen. Sillä on merkitystä, mitä tunnet siitä, mitä syöt.
 
Opetuksissani on kyse sen oivaltamisesta, miten äärimmäisen yksinkertaista on tulla oman todellisuutensa luojaksi. Kaikesta tulee yksinkertaisempaa, kun tiedät, että tiedät jo. Sinun ei tarvitse hämmentää enää mieltäsi noilla kaikenlaisilla "henkisillä käsityksillä". Oivallat, että henki on ehdotonta yksinkertaisuutta. Ei ole chakroja joita aktivoida, ei mitään mitä meditoida, ei mitään mistä pitää kiinni, ei mitään mitä oppia, ei mitään mihin pyrkiä, ei mitään mitä etsiä, puskea, pakottaa, hankkia ja tavoitella … kaikki on jo tässä.
 
Ei ole mitään ulkoista lähdettä, joka voi muuttaa ja transformoida sinut siksi, mitä haluat olla. Tarvitaan pelkästään se tunne, kuin olisit jo, miksi haluat tulla, ja todellisuus asettuu linjaan oman havaintosi mukaan siitä, miten asiat ovat.  
 
Salli minun ilmaista tämä yksinkertaisemmin kuin "värähtelyt" ja "taajuudet", joista monet ihmiset puhuvat. Sanotaanpa, että tietoisuutesi on tehty monista taajuuksista ja energiat asettuvat linjaan noiden taajuuksien kanssa näyttäen sinulle todellisuuden, joka sopii yhteen tietoisuustilasi kanssa. Tietoisuus on tiedostamispisteesi. Energiat ovat se todellisuus, joka asettuu ympärillesi ja sopii yhteen sen kanssa, minkä uskot olevan totta omassa tajunnassasi siitä, miten asiat ovat ja mikä on totta.
 
Kun oivallat, että se mitä uskot, miltä sinusta tuntuu ja oma säteilysi määrittävät, mitä kokemuksia vedät henkilökohtaiseen todellisuuteesi, varmistat aina, että sinusta tuntuu hyvältä kaikesta riippumatta. Varmistat aina tietäväsi, että kaikki on hyvin koko luomisessasi. Universumi reagoi aina siihen, miltä sinusta tuntuu.
 
Olemme itse ainoana vastuussa siitä, miltä meistä tuntuu, eikä mikään ulkoinen tilanne, olosuhde tai olento voi muuttaa mitään siitä. Sinun ei tarvitse antaa muiden ajatusten ja sanojen vaikuttaa siihen, miltä sinusta tuntuu – sinulla ja vain sinulla on vastuu tunteistasi. Älä koskaan salli ulkoisten olosuhteiden, tilanteiden ja ihmisten vaikuttaa siihen, miltä sinusta tuntuu.
 
Minulle ei ole positiivista eikä negatiivista. Kaikki on pelkästään kokemista. Sillä ei oikeasti ole merkitystä. Ajan kanssa tottuu siihen ja tulee aina vain vastuullisemmaksi siitä, miltä itsestä tuntuu, ja sallii vähemmän ja vähemmän toisten sanojen ja tekojen tai sen, mitä näkee maailmassa, vaikuttaa tunteisiinsa.
 
Kun pidät itseäsi rahattomana ja tunnet, ettet ole yltäkylläinen, se ilmentyy todellisuuteesi. Kun pidät itseäsi voimattomana tai jonkin korkeamman olennon kontrolloimana, kiellät itseltäsi täysivaltaisuuden. Sinulla on sisälläsi jo kaikki, mitä tarvitset. Kyse ei ole siitä, että muilla on valta sinuun ja sinun todellisuuteesi, vaan sen oivaltamisesta, että "houkutin" kaikelle energialle jota koskaan tarvitset, on jo sisälläsi.
 
Se minkä uskot mahdolliseksi, tapahtuu henkilökohtaisessa todellisuudessasi. Silloin kun saavutat onnellisuuden/täyttymyksentunteen, ennen kuin saat haluamasi ulkoiset olosuhteet tunteaksesi niin, olet kykenevämpi saamaan ja todennäköisemmin saat nämä haluamasi olosuhteet.
 
Siis kyse ei ole niinkään siitä, että henki opastaa sinua jotain kohti. On kyse sinusta, joka opastaa itseään todellisuutensa luojana.
 
Todellisuutesi luojana oleminen merkitsee jatkuvaa tietoisuutta siitä, mitä tunnet ja säteilet universumiin – tietoisuutta siitä joka ikinen hetki. Saattaa ensin olla vähän vaikeaa olla aina tietoinen siitä, miltä tuntuu, ja säteillä aina ehdotonta tyytyväisyyttä, mutta voit saada jonkinlaisen otteen siitä hyvin nopeasti. Sillä ei ole merkitystä, jos unohdat sen ja tunnet taas olosi huonoksi, ahdistuneeksi tai masentuneeksi, tai unohdat olla tietoinen siitä, miltä sinusta tuntuu. Harmonisoi säteilysi silloin, kun muistat, ja muistuta itseäsi niin monta kertaa, kuin täytyy.
 
Tunnusta, että kaikki mitä haluat, on jo annettu. Uppoudu siihen, miltä tuntuu tietää tämä, ja rentoudu tähän tietämiseen. Jos pysyt jatkuvasti tietoisena tästä ja tunnet, että kaikki mitä haluat, on jo annettu sinulle, niin on aina.
 
Monet ihmiset ovat tänä päivänä ainutlaatuisuutta ja moninaisuutta vastaan. He haluavat kaikkien seuraavan heidän tapaansa hahmottaa täydellisyys – mitä kaikkien pitäisi olla, mitä kaikkien pitäisi uskoa ja mitä kaikkien pitäisi ajatella. Kun otat vapauden ajatella itse, luoda oman ainutlaatuisen tapasi hahmottaa ja elää elämää ja elät omilla ehdoillasi, kieltäydyt hyväksymästä jonkun muun täysivaltaisuuden omasi sijasta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >