HomeViestejäAmu Raëa26.3.2017 - Todellisuutensa luoja

26.3.2017 - Todellisuutensa luoja

TODELLISUUTENSA LUOJA

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
26.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin monet uskovat, että ilkeät ihmiset saavat rangaistuksen siitä, mitä ovat tehneet. Esimerkiksi joku tuhoaa auton ja myöhemmin hänelle tapahtuu jotain. Kuitenkin se riippuu vain siitä, tunteeko hän syyllisyyttä vai ei.
 
Toisin sanoen, jos sinusta tuntuu uhrilta, autosi saatetaan tuhota. Jos tunnet syyllisyyttä jostain, mitä teit menneisyydessä, saat ehkä jotain vastineeksi siitä, mitä teit. Ihmiset eivät kuitenkaan ole menneisyytensä. Jos he päättävät pyyhkiä pois jonkin, mitä he tekivät menneisyydessä, ja lakkaavat tuntemasta syyllisyyttä, he poistavat kaiken karman. Kun lakkaa uskomasta menneisyyteen, sillä on vaikutusta nykyisyyteen.
 
"Jännittävää! Kuitenkin turhauttavaa …" saatat sanoa. Se on kuitenkin turhauttavaa vain siksi, että ihmiset haluavat saattaa toiset ihmiset vastuuseen teoistaan. He rakastavat syyttää ja osoittaa sormella sitä, minkä he uskovat olevan vastuussa kärsimyksestään. Kuten sanoin, jos tunnet olevasi uhri ja syytät ulkoisia olosuhteita, elämä antaa sinulle lisää syitä tuntea sillä tavalla. Jos sinusta tuntuu rikkaalta, nuorelta ja intohimoiselta ihmiseltä, elämä antaa sinulle lisää syitä tuntea myös sillä tavalla. Jos tunnet olevasi ehdottoman tyytyväinen, elämästäsi tulee tyydyttävää. Jos tunnet syyllisyyttä jostain, elämä saattaa antaa sinulle rangaistuksia. Itse asiassa kyse ei kuitenkaan ole siitä, mitä elämä tekee sinulle, vaan mitä teet itse itsellesi.
 
Siinä ei ole mitään vikaa, että uskoo karmaan. Luot tietoisuudellasi sen, mihin uskot – siksi se on pelkästään kokemus. On roppakaupalla tapoja soveltaa tätä – tulla kvanttiseksi ja käyttää tietoisuuttamme.
 
Kvanttitietoisuuteen siirtyminen on todellisuudessa hyvin yksinkertaista. Meidän täytyy vain kysyä itseltämme, miten haluamme asioiden olevan todellisuudessamme. Kun havaitsemme niin olevan, siitä tulee sellaista.
 
Miten päätämme nähdä asiat? Miksi emme näe itseämme valaistuneena, viisaana, nuorena, intohimoisena, yltäkylläisenä, energisenä, terveenä, kauniina, täydellisenä, jumalaisena, säteilevänä, tyytyväisenä …? Koska kun hahmotamme itsemme niin, meistä tulee sellainen. Kvanttisuus merkitsee, että tietoisuutemme luo sen, mitä pidämme totena.
 
Kuvittele, että kukaan ei koskaan tuntenut sanaa "paha". Kukaan ei koskaan uskonut, että olemassa olisi mitään "huonoa". Kukaan ei koskaan taistelisi mitään tai ketään vastaan. Ei olisi tätä ikuista vallan tavoittelua. Ei olisi minkään tai kenenkään tuomitsemista. Ei olisi mitään, mistä olla oikeamielinen tai mihin olla oikeutettu.
 
Kaikki olisivat täysin vastuussa itsestään ja luomuksistaan. Ei olisi tarvetta osoittaa syyttävällä sormella mitään ulkoista lähdettä tai olosuhdetta.
 
Kyllä, on ollut varsinaista massamentaaliohjelmointia mustavalkoiseen, lineaariseen ja kuutiomaiseen todellisuuteen. Kuitenkin kun astut massatietoisuuden hypnoottisen shakkipelin ulkopuolelle, pystyt näkemään värit. Pystyt havaitsemaan viiden lineaarisen ihmisaistisi rajoitusten yli ja aistimaan jokaisen olemassa olevan asian kauneuden ja värikkään säteilyn.
 
Maailmassa ei ole ehdottomasti mitään väärää – ainoastaan rajoittunut havaintotapasi sanoo, että on. Maailmasi on sinun luomuksesi, mikä merkitsee, että kaikesta minkä hahmotat todeksi tai totuudenmukaiseksi, tulee se todellisuus, missä olet valinnut olla.
 
Ei ole sellaista asiaa, kuin energian puute, paha, huono, negatiivinen tai väärä. Saatanan suurin saavutus oli saada ihmiset uskomaan, että se oli olemassa. Jos pyyhkisimme pois uskon pimeyteen, avaisimme aistimme täysin erilaiseen todellisuuteen.
 
Ei ole sellaisia asioita, kuin ei-tietäminen, mysteerit tai … asiat, jotka ovat tuntemattomia useimmille ihmisille. Meillä on jo kaikki vastaukset, joita tarvitsemme. Vain sen uskominen, ettemme tiedä vastauksia, sai meidät ei-tietämiseen. Kun laitamme tietoisuutemme siihen faktaan, että tiedämme jo kaiken, mitä meidän tarvitsee tietää, ja kaikki vastaukset ovat jo tässä, pystymme palaamaan takaisin aisteihimme. Sitten oivallamme, että tiedämme jo kaikki vastaukset.
 
Mitä nuo vastaukset ovat? No … sitä minkä päätämme olevan totta. Se on näin yksinkertaista.
 
Silloin kun sallimme sen tietoisuuden, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa, että pimeys on jumaluutemme, että kaikki on jo siinä, toteutunut ja oivallettu … ettei ole mitään korjattavaa, hankittavaa tai tavoiteltavaa … ettemme ole tehneet koskaan mitään väärin tai pahaa … ettemme tarvitse valtaa mihinkään … niin meillä on se tietämys, mitä oikeasti merkitsee olla Luoja.
 
Valtatarpeen yli meneminen on oivaltaa, ettei meidän koskaan tarvitse saada mitään ulkopuoleltamme. Ettei meidän koskaan tarvitse ottaa mitään keneltäkään muulta. Että tietoisuutemme on houkutin kaikelle energialle, mitä koskaan tarvitsemme.
 
Luojana oleminen on säteillä tietoisuuden sädettä siihen todellisuuteen, jonka valitsemme kokea. Sallia säteily, joka menee yli sen, mitä viisi lineaarista ihmisaistiamme voi havaita. Säteily jota eivät sanele mieli tai ulkoiset olosuhteet.
 
Ehdottoman täyttymyksen säteily, joka luo täyttymyksen todellisuuden, puutesäteilyn sijasta, joka luo puutteen todellisuuden.
 
Millään ei oikeasti merkitystä. Mikään tästä ei ole todellisuutta.
 
Kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
Täyttymys on todellisuuden ainoa perusta.
 
Salliminen on ainoa tehtävämme.
 
Kaikki on jo tässä.
Toteutettuna, jo oivallettuna.
 
Ei ole mitään etsittävää, pyrittävää, puskettavaa tai pakotettavaa.
Mestari on jo tässä.
 
Olemassaolon taiteen mestari,
ruumiillistuneena ihmisenä maan päällä.
 
Vallan tarpeen tuolla puolen,
kaikki on jo tässä.
 
Ei mitään korjattavaa, hankittavaa tai tavoiteltavaa.
Ehdoton täyttymys on jo tässä.
 
Ei mitään mistä olla oikeamielinen tai mihin olla oikeutettu.
Ei ehdottomasti mitään, mitä vastaan taistella.
 
Kuin tietoisuuden säde
valaisisi helppouden ja mestaruuden todellisuuden.
 
Jossa ei ole ongelmia, huolia …
Jossa kaikki on yksinkertaista ja sujuvaa.
 
Ja sinne missä on tietoisuus, tulee aina elämä.
 
– Olen tässä – tässä helppouden, armon, täyttymyksen, yksinkertaisuuden ja mestaruuden ulottuvuudessa – pimeys- ja kaksinaisuusvalheen tuolla puolen – ainoan totuuteni ollessa olemassaolon lahja –
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >