HomeViestejäAmu Raëa11.12.2016 - Energeettinen riippuvuus

11.12.2016 - Energeettinen riippuvuus

ENERGEETTINEN RIIPPUVUUS

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
11.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin monet tekevät tänä päivänä kaikesta riippuvaista kaikista muista. Kuten "tämä henkilö tätä" tai "tämä henkilö tuota" … Kun toiset loukkaantuvat ja teeskentelevät, että sinä loukkasit heitä, vain he loukkaavat itseään. Kun sinä teeskentelet, että toiset loukkaavat sinua, vain sinä loukkaat itseäsi.
 
Kun teemme kaikesta toisesta ihmisestä riippuvaista, annamme voimamme pois. Teeskenteleminen, että jossain on kyse toisesta henkilöstä, antaa tekosyyn olla olematta vastuussa omista tunteistamme. Esimerkiksi kun sanomme: "Tämä henkilö pilasi päiväni" tai "Tämä henkilö teki tämän minulle", annamme pois voimamme, koska teeskentelemme, ettemme ole oman elämämme luoja, vaan sen uhri.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev