HomeViestejäAmu Raëa11.12.2019 - Ehdottoman täyttymyksen säteily

11.12.2019 - Ehdottoman täyttymyksen säteily

EHDOTTOMAN TÄYTTYMYKSEN SÄTEILY

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
11.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin monet ihmiset sanovat, että elämä maan päällä on syvältä. Kuitenkin vasta sitten kun uskomme, että täällä oleminen on syvältä, elämämme on todella syvältä. Koska kun sallimme ulkoisten olosuhteiden sanella säteilymme, niin vedämme elämäämme lisää samoja vanhoja tilanteita.
 
Elämä ei ehkä ole aina ollut juuri sellaista, kuin olisin halunnut sen olevan. Päätin kuitenkin aina saada parhaan irti siitä ja nauttia joka hetkestä, koska kaikesta huolimatta sielulleni se oli aina hyvin rikas kokemus. Mitä enemmän nautin elämäni joka hetkestä, sitä enemmän elämä antoi minulle syitä nauttia ja rakastaa elämää.
 
Etsittyäni yhden vuoden, miten elämä tehdään, oivalsin, ettei ole tarvetta opiskella mitään tai tehdä siitä vaikeaa. Siinä on kyse vain säteilystä, ehdottoman täyttymyksen säteilemisestä aina – huolimatta siitä, miltä olosuhteet ympärilläni ehkä näyttävät.
 
Mitä enemmän säteilin täyttymystä, sitä enemmän elämä antoi minulle syitä olla tyytyväinen. Mitä enemmän tunsin olevani jumissa ja vankilassa, sitä enemmän elämä antoi minulle syitä tuntea niin. Se on hyvin yksinkertaista … Energiat palvelevat aina aidon sydämemme tunteita ja säteilyä.
 
Tuntuuko epäyltäkylläiseltä, epäviisaalta ja epävalaistuneelta? Sitten elämä palvelee noita tunteita ja antaa meille lisää syitä tuntea niin.
 
Säteily, kharisma, vetää energioita puoleensa. Kyse on tietoisuustilasta, tunteesta, intohimosta, säteilystä … ei oikeasti ulkoisista olosuhteista. Kaikki mitä tarvitsemme, on jo tässä – kaiken energian houkutin on jo sisällä. Mitään ei tarvitse ottaa itsemme ulkopuolelta, mitään ei tarvitse ottaa keneltäkään muulta.
 
Samalla tavalla, mitä enemmän nauroin kaikelle, sitä enemmän elämä antoi minulle syitä nauraa, asioita joille nauraa. En ole päivääkään nauramatta kaikelle.
 
Lakkasin yrittämästä ja tekemästä työtä sen eteen. Se teki kaikesta vain vaikeampaa. Voin vain sallia kaiken energian palvella minua. Sallia kaiken transformoitua sisälläni. Sallia muutoksen tietoisuustilassani. Pakottamatta mentaalisesti mitään, yrittämättä tehdä kovasti työtä minkään eteen.
 
Tämä on jotain hyvin luonnollista. Olisi hyvin rankkaa, jos meidän ihmisenä täytyisi selvittää kaikki ja tehdä kovasti työtä siihen.
 
Kaikki mitä olin tehnyt yrittämällä ja tekemällä kovasti työtä, aivan viime aikoihin saakka, sekaantui vain Hengen luonnolliseen prosessiin. Vaikkei itse asiassa mitään todellisuudessa tarvinnut tehdä, täytyi vain sallia.
 
Joku sanoisi: "Niin, mutta se on liian helppoa ollakseen totta" tai "Minun täytyy tehdä kovasti työtä sen eteen! Jos en tee tarpeeksi, en ansaitse sitä." No, olen kulkenut tuota tietä aiemmin, eikä se toimi. Se tekee asiat vain vaikeammaksi ja ankarammaksi ihmisnäytöksessämme.
 
Näissä epäilyksissä on kyse itsearvostuksesta. Ollen tietämättä, että oikeasti ansaitsemme sen, tarvitsematta tehdä työtä tai ponnistella sen vuoksi. Ollen tietämättä, että kaikki voi tulla meille täysin helposti ja sujuvasti. Näitä epäilyjä on, koska massatietoisuuden psyykkinen gravitaatio on iskostanut, että meidän täytyy kamppailla, ponnistella ja pyrkiä kaikessa.
 
Kuten Adamus sanoisi, se on kuin istumista polkupyörän päällä … paikoillaan. Ei enää polkemista, maisema vain alkaa muuttua. Ei enää pakottamista … Ponnistelua … Työn tekemistä … Voimankäyttöä … Mentaalisesti jonkin tahtomista … Tahdonvoimaa …
 
Nämä olivat aina keinoja etsiä itsemme ulkopuolelta, vaikka kaiken energian houkutin oli sisällä. Tuo aidoimman itsemme säteily ja kharisma, joka täytyi vain tuntea ja sallia. Ilman pakkoa, työtä tai ponnistelua.
 
On valtava helpotus, kun ei tarvitse enää tehdä kovasti työtä elämän eteen. Ei tarvitse enää selvittää kaikkea. Ei tarvitse enää ponnistella minkään eteen. Täytyy vain sallia … Hengen luonnollinen prosessi. Ansaitsemme jokainen täysin helpon ja sujuvan elämän. Siinä kaikki vain tulee meille ilman mitään työtä.
 
Se on suurin helpotus, joka minulla on koskaan ollut elämässäni. Ei tarvitse enää stressata. Täytyy vain tietää ja olla … intohimon ja ilon kera.
 
Syvä … rentouttava helpotus elämään.
 
Ihmisnäytös saattaa olla huolissaan kaikessa tässä, se saattaa epäillä ja sanoa "niin, mutta …" Kuitenkin olemuksemme mestariosa on täällä aina vakuuttamassa meille, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa … riippumatta siitä, mitä ihminen pelkää, epäilee tai mistä se on huolissaan. Kaikki selviää aina, mestari-itse tietää sen.
 
Ja kun aito sydän aina säteilee ehdotonta täyttymystä, elämä palvelee aina tuota tunnetta ja antaa meille lisää syitä tuntea niin.
 
Minä olen mitä olen, kapteeni Amu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >