HomeViestejäAmu Raëa11.12.2019 - Mitä oikeasti merkitsee olla "kvanttinen"

11.12.2019 - Mitä oikeasti merkitsee olla "kvanttinen"

MITÄ OIKEASTI MERKITSEE OLLA "KVANTTINEN"?

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
11.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Voidakseni selittää hyvin yksinkertaisin sanoin kaikille, tässä on näkemyksellinen keskustelu, jonka kävin jokin aikaa sitten erään rakastavan henkilön kanssa.
 
DS: Siis et usko, että ilkeät ihmiset saavat palkkansa siitä, mitä he ovat tehneet? Esimerkiksi, tuhoat huviksesi autoa ja myöhemmin sinulle tapahtuu jotain?
 
AMU: Se riippuu siitä, tunteeko hän syyllisyyttä vai ei.
 
DS: Tunteeko hän syyllisyyttä??
 
AMU: Toisin sanoen, jos sinusta tuntuu uhrilta, autoasi saatetaan tuhota. Jos tunnet syyllisyyttä jostain, mitä teit aiemmin, saat ehkä tekemisestäsi jotain vastineeksi. Ihmiset eivät kuitenkaan ole yhtä kuin menneisyytensä. Jos he päättävät pyyhkiä pois kaiken, mitä he tekivät menneisyydessä, ja lakkaavat tuntemasta syyllisyyttä, niin he pyyhkivät pois kaiken karman. Kun lakkaa uskomasta menneisyyttä, se vaikuttaa nykyisyyteen.
 
DS: Hmmm, tämä on jännittävää, kuitenkin masentavaa tietää.
 
AMU: Se on masentavaa vain, koska ihminen haluaa panna toiset tilille teoistaan sekä syyttää ja osoittaa sormella sitä, minkä hän uskoo vastuulliseksi kärsimyksestään. Kuten sanoin, jos tunnet olevasi uhri ja syytät ulkoisia olosuhteita, elämä antaa sinulle lisää syitä tuntea niin. Jos tunnet olevasi rikas, nuori ja intohimoinen ihminen, niin sinusta tulee sellainen. Jos tunnet ehdotonta tyydytystä, niin elämästäsi tulee tyydytystä tuottavaa. Jos tunnet syyllisyyttä jostain, elämä saattaa antaa sinulle rangaistuksia. Itse asiassa, tosiasiassa ei kuitenkaan ole kyse siitä, mitä elämä tekee sinulle, vaan mitä sinä teet itsellesi.
 
DS: Tunnen sen … Hmm, en ole koskaan katsonut asioita sellaisina.
 
AMU: Se toimii ehdottomasti kaikkeen. On valtavasti tapoja soveltaa tätä, tulla kvanttiseksi ja käyttää tietoisuuttaan. Ihmiset saattavat käyttää uskontoa, karmaa, noituutta, henkisyyttä ja muunlaisia monimutkaisia uskomusjärjestelmiä ("luomisen lineaarisia hammaspyöriä", kuten kutsun niitä). Mutta minä valitsen päästää irti kaikista lineaarisista hammaspyöristä ja teen siitä yksinkertaisempaa.
 
DS: Tulla kvanttiseksi?? Ja olisiko väärin uskoa karmaan?
 
AMU: Ei karmaan uskomisessa ole mitään väärää. Mihin tahansa uskot, luot sen tietoisuudellasi ja siksi se on pelkästään kokemus. Kvanttitiede vihjaa, että kokeen tulos riippuu tiedemiehen odotuksista. Useat tiedemiehet voivat tehdä saman kokeen, mutta saavat eri tuloksia, kun heillä on erilaiset odotukset. Toisin sanoen, luot sen, minkä hahmotat todeksi. Siis jos tunnet olevasi multimiljonääri ja näet itsesi sellaisena, sinusta tulee sellainen. Jos tunnet olevasi terve ja näet itsesi ehdottoman terveenä, sinusta tulee sellainen.
 
DS: Suloista, voin digata sitä. Pidän siitä. Se on helppoa, häh.
 
AMU: Hyvin monet ihmiset haluavat tehdä siitä vaikeaa itselleen, hyvin monimutkaisten uskomusjärjestelmien kera, mutta sitten kun on ymmärtänyt kvanttisuuden, tietoisuuden ja tiedostamisen, voi tehdä siitä kaikesta paljon yksinkertaisempaa. Toisin sanoen, meidän ei tarvitse enää jäädä kiinni kaikkeen parantamiseen, yritykseen tulla yltäkylläiseksi, yritykseen kehittyä joksikin paremmaksi – kvanttitietoisuudessa olet jo se, mitä sinusta on tulossa, koska ajattomana olentona koet epälineaarisella tavalla jo mahdollisuuksiasi tulevaisuudesta siinä, mitä kutsut nykyhetkeksesi. Kyse ei ole enää kehittymisestä, vaan kehittyneisyydestä.
 
DS: Siis ei parantamista? Häh? Et sano … Kvanttitietoisuus … Siis esimerkiksi, haluan olla ystävällisempi ihminen. Olen jo sitä, koska näen itseni sellaisena? Olen jo ystävällinen kehittymättä, koska olen jo sitä? Niinkö?
 
AMU: Ei ole mitään opittavaa, kaikki on siinä. Toisin sanoen, minkä tahansa mahdollisuuden valitset kokea, se on jo siinä. Jos valitset olla ystävällisempi ihminen toisille, se on jo siinä. Ei parantumista, koska kun yrität parantaa itsesi, käytät tietoisuuttasi vahvistamaan sitä, että on epätasapainoa ja yrität korjata sen. Mitä enemmän yrität korjata jotain, sitä enemmän vahvistat sitä uskomusta, että se on rikki. Siksi suosittelisin vain havaitsemaan itsesi jo ehdottoman terveenä.
 
DS: Mutta jos olen jo oppinut ja koen, miksi minulla on tarve oppia ja löytää, mitä haluan kokea? Jos olen jo tehnyt sen kaiken, miksi minun täytyy fyysisesti yrittää.
 
AMU: Ei ole mitään opittavaa, koska tiedon etsiminen on vain kehä joka jatkuu ikuisesti eikä koskaan lopu.
 
DS: Pidän siitä. Miten uskomaton ja erilainen tapa katsoa asioita. Siis sanot, ettei voi oppia kaikkea.
 
AMU: Vain tietää se, että jos sinun on tarkoitus tietää jotain, se periaatteessa tulee sinulle ponnistelematta tai tarvitsematta etsiä sitä. Voit aina oppia/opetella, mutta ripustautumatta tietoon ja tietäen aina, että tiedät jo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.
 
DS: Mutta jos tiedän jo kaiken, miksi minusta tuntuu tyhmältä toisinaan? Jos tiedän jo kaiken, mitä minun tarvitsee tietää, miksei minulla ole vastausta asioihin? Täytyykö minun tietoisesti yhdistyä ja ymmärtää se? Miten tasapainotan kaiken sen?
 
AMU: Jos sinusta tuntuu tyhmältä, sinusta tulee tyhmä. Jos sinusta tuntuu valaistuneelta, sinusta tulee sellainen. Sinulla on jo vastaukset. Ainoastaan sen uskominen, ettei sinulla ole niitä, saa sinut tuntemaan tyhmyyttä, vaikka todellisuudessa et ole lainkaan tyhmä. Tiedät jo – et vain tiedä, että tiedät.
 
DS: Okei, ymmärrän. Kenties ajattelen sitä todella kovasti. Ja rehellisesti sanottuna, tuossa viime viestissä oli tolkkua. Miten saan itseni tietämään, että tiedän?
 
AMU: Tämä on sinun unesi, sinun maailmasi, sinun todellisuutesi. Sinä valitset vastaukset. Mitä tahansa uskot, niin se tapahtuu. Niinpä halutessasi vastauksia, kysy itseltäsi: "Minkä haluaisin vastauksen olevan?"
 
DS: Halusin tulla valaistuneeksi pari vuotta sitten, ja olen ollut omalla matkallani. Siksi esitän niin monia kysymyksiä. Miten saan itseni tietämään, että tiedän?
 
AMU: No, sinusta ei tule valaistunutta, sinä olet jo. Voit vain oivaltaa sen ("todelliset silmät") (suom. huom. sana "oivaltaa" (realize) kuulostaa samalta kuin "todelliset silmät" (real eyes)). Kun näet itsesi valaistuneena, niin tapahtuu. Kun näet jonkin olevan tietyllä tavalla, niin tapahtuu sinun unessasi. Elämä ihmismuodossa on kuin selväjärkistä unta tiheämmällä ulottuvuustasolla.
 
DS: Miten sinusta tuli niin … No, tämä. Heräsitkö yhtenä päivänä ja valaistuit?
 
AMU: Minä vain aloitin matkani tietäen, että kaikki tiedon etsiminen ei veisi minua minnekään. Lakkasin vain yrittämästä selvittää kaikkea ja sallin sen kaiken, mitä minun tarvitsi tietää, tulla minulle, ja siksi niin tapahtui. Aloin nähdä itseni jo valaistuneena ajattomalla tavalla, ja niin tapahtui. Kyse on vain sen tietämisestä, että kaikki mitä sinun on tarkoitus tietää, löytää aina tiensä luoksesi tarvitsematta etsiä sitä. Löysin useita opettajia, joita kanavoitiin "koulujen" kautta, kuten Crimson Circle ja Ramthan Valaistumiskoulu. Siitä lähtien minun ei edes tarvinnut opiskella tietäni läpi mistään, pelkästään sallia itseni sukeltaa siihen, mistä puhuttiin. Tietäen, että tiesin jo kaiken tämän, ja sallin itseni vain muistaa sen, minkä olin unohtanut.
 
DS: Kaikki tieto jonka on tarkoitus tulla sinulle, tulee, jos niin on tarkoitus. Eikö se ole kuin kohtalo? Vai tarkoitatko, että jos haluat tietää, se vain tulee sinulle ponnistelematta??
 
AMU: Tämä ei ole kohtalo, tämä on luomista. Kun näet asiat tietyllä tavalla, niin yksinkertaisesti tapahtuu. Kun näet kaiken aina palvelevan itseäsi mestarina, niin tapahtuu. Jos näin on, miksei kaikki informaatio joka palvelee suurinta hyvääsi, aina tulisi sinulle helpoimmalla tavalla, tarvitsematta tehdä työtä sen eteen?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >