HomeViestejäAmu Raëa11.12.2019 - Luojatietoisuus vs. häiriötekijät

11.12.2019 - Luojatietoisuus vs. häiriötekijät

LUOJATIETOISUUS VS. HÄIRIÖTEKIJÄT

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
11.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puhdas tietoisuus ei välitä salaliitoista, suuryrityksistä, hallituksista ja uskonnoista. Puhdas tietoisuus tietää, että kaikesta huolimatta kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Salaliitoilla ei ole valtaa mestareihin. Millään säännöillä, valtakunnilla, uskonnoilla ja suuryrityksillä ei ole valtaa mestarin kykyyn luoda oma todellisuutensa. Kun uskot, että sinun täytyy etsiä kaikkea, pyrkiä kaikkeen ja saada kaikki tapahtumaan fyysisellä ihmiskehollasi, et ymmärrä tietoisuutta.
 
Mestari vain tietää, että kaikki energia palvelee häntä ja kaikki mitä hän tarvitsee, tulee ponnistelematta mitenkään. Se ei merkitse, ettei ryhdy toimeen – se merkitsee vain tietämistä, että kaikki mitä tarvitset, tulee sinulle aina ponnistelematta, etsimättä tai pyrkimättä. Täydellisiä tilaisuuksia esittäytyy sinulle, helpoimmalla mahdollisella tavalla. Toisin sanoen, ei enää kamppailua. Se on kuin seisoisi pyörän selässä paikoillaan, polkematta, ja maisema liikkuu.
 
Jos uskonnoilla, hallituksilla tai suuryrityksillä on ollut valta sinuun ja todellisuuteesi, tämä johtuu siitä, että olet sallinut olla niin. Annoit voimasi pois ja pidit niitä itsesi sijasta vastuullisena todellisuutesi luomisesta, vaikka kaikki tuo taito oli sinussa koko ajan, tietoisuutesi myötä. Halusit tehdä kaikesta ulkoisista olosuhteista riippuvaista, vaikka kaikki energian houkuttelu tapahtui sisältä.
 
Olet puhdasta tietoisuutta selväjärkisessä unessa. Miten näin ollen millään ulkopuolellasi voisi olla valta sinuun? Jos on, se merkitsee pelkästään, että teit sen niin. Annoit voimasi pois. Olet Luoja.
 
Toisin sanoen, oman hyväsi vuoksi lakkaa fokusoitumasta kaikkeen, mistä et pidä maailmassa, koska annat vain energiaa sille. Massatietoisuus on maan päällä fokusoitunut kaikkiin draamoihin, tragedioihin ja kaikkeen vastaavaan. Siitä syystä sitä edelleen on, eikä se näytä loppuvan tuosta vaan. Jos kaikki fokusoituisivat siihen, mikä on kaunista ja mitä he rakastavat nähdä maailmassa, kaikki muu yksinkertaisesti häviäisi.
 
Esimerkiksi, fokusoidu taiteeseen, musiikkiin, teatteriin, maalauksiin, lasimaalauksiin, mosaiikkiin, väreihin … kaikkeen ihmiskunnan kauneuteen, kaikkeen rakkauteen ja upeuteen tässä kauniissa sivilisaatiossa – kaikkeen kovuuteen fokusoitumisen sijasta. Kun fokusoidut siihen, mitä rakastat, luot enemmän sitä maailmaan, joka ympäröi sinua.
 
On turhaa yrittää luoda kaikkien muiden todellisuutta. Ainoa tapa auttaa maailmaa on tulla omaksi täysivaltaiseksi olennokseen, omaksi täysivaltaiseksi selväjärkiseksi luojakseen. Sinulla on kyky luoda todellisuus itsellesi, fokusoitua itseesi ja lakata fokusoitumasta kollektiiviin niin paljon. Ainoa tapa on auttaa itseäsi ja tulla elämäsi Luojaksi – yrittämättä olla kaikkien ihmisten elämän luoja maan päällä.
 
Työ jota teet itsekkäästi itsesi hyväksi, auttaa maailmaa. Se näyttää toisille, että hekin voivat luoda oman todellisuutensa, olematta riippuvainen kaikista muista. Tämä tuo enemmän ja enemmän kauneutta tähän maailmaan. Luomalla enemmän ja enemmän kauneutta elämääsi. Ei kaikkien muiden elämään, koska se olisi energeettisesti vain haitallista ja itseä kuluttavaa. Se mitä teet itsellesi, voi näyttää muille, miten he tekevät sen itselleen.
 
Jos kaikki tietäisivät olevansa Jumala ihmismuodossa, ei olisi kaikkea tätä ankaruutta. Kaikki tietäisivät, että he voivat luoda todellisuutensa ja kaikilla olisi kaikki, mitä he tarvitsevat. Mutta ei ole meidän tehtävämme ottaa vastuuta kaikkien muiden elämästä. Tehtävämme on ottaa vastuu itsestämme ja omasta elämästämme. Toisin sanoen, meidän ei tarvitse välittää perhosesta, joka räpyttää siipiään planeetan toisella puolella, mutta jostain kumman syystä ihmiset haluavat tehdä sen.
 
Perimmiltään kaikki selviää, kaikilla. Ihmissivilisaatio on jo päässyt siihen kohtaan, jossa jokainen kykenee luomaan oman todellisuutensa jumalaisena luojaolentona. Se on ajaton oivallus ihmiskunnalle. Riippumatta siitä, kestääkö se satoja tai tuhansia vuosia, perimmiltään kaikki selviää. Perimmiltään kaikki ylösnousevat … ei minun vuokseni, ei sinun vuoksesi, vaan itsensä vuoksi.
 
Meidän tehtävämme on – jos valitsemme niin – ottaa vastuu itsestämme ja alkaa tulla oman elämämme luojaksi. Ei kaikkien muiden elämän luojaksi. Merkitsisi vain kaikkien muiden vapaan tahdon kieltämistä yrittää luoda todellisuus heille. Olisi vain itseä energeettisesti kuluttavaa, jos yrittää luoda kaikkien muiden todellisuutta, kun ei vielä osaa edes luoda omaa todellisuuttaan.
 
Riippumatta siitä, miten kamala ajattelet maailman olevan, ei ole sinun vastuusi pelastaa sitä. Sinun vastuusi on pelastaa itsesi ja nousta tuon maailman yläpuolelle. Maailmasta tekee kamalan vain se, että ihmiset hahmottavat sen kamalana. Kuten sanoin … kvanttisuus on yksinkertaisin asia ikinä. Kysy vain itseltäsi, miten haluaisit asioiden olevan omassa todellisuudessa. Sitten havaitse niin olevan, ja siksi niin tapahtuu.
 
Yksinkertaisesti salli asioiden tulevan sellaiseksi, millaisia haluaisit niiden olevan (sinulle, ei muille olennoille, kun heillä on edelleen vapaa tahto tehdä asiat omalla tavallaan). Salli ehdoton selkeys. Kerro itsellesi: "Minulla on ehdotonta selkeyttä." Luota itseesi, ja sitten niin tapahtuu.
 
Muuttakaa perspektiiviänne ja muutatte todellisuuttanne. Olkaa omia täysivaltaisia luojianne, jumalaisia olentoja. Kaikki on hyvin koko luomakunnassanne, jos valitsette niin olevan. Ja niin se on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >