HomeViestejäAmu Raëa22.11.2019 - Täytyykö meidän oikeasti tehdä työtä henkisiä saavutuksia kohti?

22.11.2019 - Täytyykö meidän oikeasti tehdä työtä henkisiä saavutuksia kohti?

TÄYTYYKÖ MEIDÄN OIKEASTI TEHDÄ TYÖTÄ HENKISIÄ SAAVUTUKSIA KOHTI?

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
22.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joku kysyi minulta, ajattelinko saavuttaneeni henkisesti sen vaiheen, jossa halusin olla. Mutta en kutsuisi tätä henkiseksi, koska perimmiltään kaikki on henkistä eikä mikään ole. Minulle kyse on tietoisuudesta, tiedostamisesta – miten syvälle voi olla rentoutunut ja tietoinen todellisuudessaan.
 
Siis tavallaan kyllä, olen jo siinä, missä haluan olla. Koska sillä hetkellä kun pidämme oivaltamistamme jonain etäisenä, se menee kauemmas ja kauemmas. Luomme illuusion, että se on tulevaisuudessa … vaikka itse asiassa se on jo tässä, tässä täydellisessä hetkessä, ja odottaa, että se oivalletaan, koetaan ja siihen rentoudutaan.
 
Kun sanon "rentoutua", en tarkoita meditointia. En tee mitään sellaisia harjoituksia. Kutsuisin elämän kokemista ihmismuodossa meditaatiokseni. Minulle on kyse rentoutumisesta sen tietämiseen, että kaikki on tässä, kaikki on hyvin koko luomakunnassa, eikä ole mitään mistä olla huolissaan tai ahdistunut, eikä ole olemassa mitään, mitä pelätä … mutta ennen kaikkea minulle on kyse olemisestani helppouden, armon, täyttymyksen, yksinkertaisuuden, intohimon ja mestaruuden maailmassa.
 
Se merkitsee vastuumiekan vetämistä pois sen kivestä, mikä oli vanhaa, mestarina, kaikkien kokemusteni ehdottomana valitsijana. Se merkitsee menemistä karman, uhriuden, kaitselmuksen ja syyttelyn yli. Se merkitsee, että jokainen hengenveto on omani, jokainen hetki on katsottavakseni. Se merkitsee, että millä tahansa nimellä olen täysivaltainen olento.
 
Eikä ole mitään työstettävää eikä parannettavaa kokeakseen sen. Tämä uskomus saa tuntumaan epätäydelliseltä … ja energiat asettuvat linjaan sen totuuden kanssa, jota pitää omanaan.
 
Mutta voit rentoutua sen tietämiseen, että olet täydellinen enkeli eikä ole mitään parannettavaa. Se ei ole ajatus, se on kuin aistimista/tuntemista. Tietämisen tuntua, täyttymyksen tuntua, kauneuden tuntua, yksinkertaisuuden tuntua, täydellisyyden tuntua … salli itsesi rentoutua jumalaisiin aisteihisi.
 
Salli itsesi aistia kauneus ja täydellisyys jokaisessa asiassa, riippumatta siitä miltä se näyttää lineaarisin ihmissilmin. Rentoudu sen tietämiseen, ettei olemuksesi unohda koskaan tietoisuutta jumalaisista aisteistasi.
 
Ei ole yrittämistä … rentoudu pelkästään sen tietämiseen, että se on jo tehty. Energiat eivät muuta asiaa – se asettuvat aina linjaan sen totuuden kanssa, jota pidät omanasi. Mieli haluaa asioiden olevan monimutkaisia, mutta tietoisuus on yksinkertaista. Itse asiassa tietoisuus on ehdotonta yksinkertaisuutta. Mitä enemmän peitämme tämän yksinkertaisuuden tarpeella "tehdä työtä sitä kohti", sitä kauemmas se menee meistä.
 
Mieli epäilee sitä tietysti, koska miten se voisi olla niin yksinkertaista ja sujuvaa, kuin rentoutuminen sen tietämiseen, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa ja energia palvelee aina parasta lopputulosta meille? Mieli ei pidä siitä, koska tämä mitätöi kaiken sen työn, mitä se on tehnyt tehdäkseen itsestään paremman, tehdäkseen itsestään "henkisemmän" tai saavuttaakseen tavoitteensa.
 
Mutta olen tässä pelkkä silminnäkijä. Se on niin yksinkertaista ja sujuvaa.
 
Rentoudu kaikkien maallisten ja ihmisasioiden yli. Rentoudu sen tietämiseen, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa ja että energiat palvelevat aina parasta lopputulosta sinulle.
 
Monin siunauksin ja lämpimin toivotuksin,
Amu Raëa
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >