HomeViestejäRosie Neal17.1.2020 - Tammikuu - verhon läpi murtautuminen

17.1.2020 - Tammikuu - verhon läpi murtautuminen

TAMMIKUU – VERHON LÄPI MURTAUTUMINEN

Kirjoittanut Rosie Neal (www.in5D.com)
17.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tammikuu tuo seuraavan energia-aallon kollektiivina. Se ei ole sellainen, mitä monet ovat odottaneet, ja siinä on myös täysin erilainen tuntu. Se jättää jäljen kaikkiin aikakausiin.
 
Monet käyvät läpi päivitysvaihetta, ja heidät irrotetaan tässä prosessissa kaikesta, mikä ei ole totta tiheässä materiaalisessa alustassa. Tämä kestää jonkin aikaa, jotta voit alkaa luoda omasta näkökulmastasi. Omista valintakohdistasi, ilman syyllisyyden tai katumuksen tai velvollisuuden tunnetta.  
 
Muutama kävi läpi tämän vuonna 2018. Itse koin sen kiitospäivänä 2017. Tämän oli tarkoitus olla poistumiskohtani, mutta minut vedettiinkin toiselle aikajanalle, joka aloitti tämän muutoksen. Nyt vuosi 2020 tuo tämän seuraavan aallon massoille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan.
 
Monet alkavat tuntea eksyneensä, irrallisuutta ja täydellistä yhteydettömyyttä. Menetät kiinnostuksen asioihin, jotka olivat ennen innostavia. Alat tuntea puolueettomuutta etkä ole kiinnostunut mistään. Se on tunne, jota et odottanut tai ole koskaan aiemmin kokenut. Tämä vaihe kestää monilla viikoista kuukausiin.
 
Menetät kiinnostuksen draamaan, lukemiseen, videoihin, maalauksiin ja useimpiin keskusteluihin. Alat ymmärtää, että monilla se on vain tarinan juoni. Alat nähdä tuon tarinan taakse. Tunnistamatta suurempaa totuutta.
 
Monet suhteet joista on tullut omahyväisiä, jäävät pian taakse. Alat tuntea eksyneesi ja olevasi täysin irrallaan kaikesta, mitä ennen pidit rakkaana. Tuntuu siltä, että olet turta ja ainoastaan tarkkailet. Mutta et ole kiinni millään tasolla.
 
Sinä et menetä järkeäsi tai ole syvästi masentunut. Otat valtavan askeleen tietoisuuskehityksessä. Hengitä vain sen läpi, kun alat syntyä tietoisuustasolle, jota ei ole koskaan ennen ollut, kun korkeampi itse astuu syvemmälle fyysiseen avatariin. Ei ole tuomitsemista, koska et enää välitä mistään, missä on valheellinen/väärä värähtely.
 
Olet irrottautumasta valeverkosta. Kutsun sitä "harmaaksi verkoksi" ja "antielämänvoimaverkoksi", sillä siinä ei ole yhtään elämänvoimaa. Kun siirryt elävän elämänvoiman kultaiseen verkkoon, alat erottaa puutteesi (want) tarpeistasi (need) ja toiveistasi/haluistasi (desire). Sitten alat luoda omasta näkökulmastasi.
 
Ole syvimmän rakkauden kera lempeä itsellesi ja vain tarkkaile, kun rakastat itsesi tämän vaiheen läpi. Muista, ettet ole hullu tai menettämässä järkeäsi. Olet vain heräämässä astuaksesi korkeimpaan ja aitoon versioosi.
 
–Rosie Neal
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >