HomeViestejäRosie Neal17.9.2019 - Muistinmenetys - unohteletko asioita epäluonteenomaisesti?

17.9.2019 - Muistinmenetys - unohteletko asioita epäluonteenomaisesti?

MUISTINMENETYS – UNOHTELETKO ASIOITA EPÄLUONTEENOMAISESTI?

Kirjoittanut Rosie Neal (www.in5D.com)
17.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä viesti liittyy muistinmenetykseen.
 
Olet siirtymässä uuteen toimintamalliin. Et enää ole paikassa, joka käyttää muistia. Vanhassa maailmassa käytetään muistia tietääkseen jotain. Olet käynyt edestakaisin uudessa maailmassa, jossa on uusi tapa.
 
Tässä uudessa maailmassa ei ole käyttöä vanhoille tavoille. Uudessa maailmassa eletään ja toimitaan vain aidoimmasta ja puhtaimmasta tietämisentilasta. Tietäminen on tunne, että mennään mielen ja sanojen ulkopuolelle tuntemaan vastaukset. Tietäminen ei tallenna dataa, informaatiota ja yksityiskohtia. Se ei tiedä, ennen kuin tarvitsee tietää. Vastaus on vain siinä, kun sitä tarvitaan.
 
Kun ihminen tarvitsee vastauksia, ihmisen ei saa niitä, ennen kuin hän yhdistyy omaan jumalaiseen tietämisentunteeseensa. Muistinmenetys kannustaa sinua vastaamaan tästä tietämisenpaikasta intuitiivisesti. Nyt sinun on aika pelkästään tietää se, mitä tarvitset kullakin hetkellä
 
Muistinmenetys on hyvä asia, ja sillä tavalla elät pian elämäsi joka puolessa. Jokainen elävä olento ymmärtää sinut ja yhdistyy sinuun uudella tavalla, miten sitä ei ole tapahtunut koskaan ennen. He eivät täysin ymmärrä, mitä on tapahtunut, mutta he tietävät ja tunnistavat intuitiivisesti totuuden. Heidät vedetään luoksesi tavalla, jota ei ole tapahtunut koskaan menneisyydessä.
 
Älä tuomitse itseäsi tai luota asioihin, jotka olet tiennyt ennen muistamalla. Kun yrität muistaa jonkin kokemuksen viitekohtana, käsitä, ettei se palvele sinua enää niin, kuin menneisyydessä. Pysähdy, ja vedä syvään henkeä.
 
Älä tuomitse, ja vedä tuo tarvitsemasi tieto tietämisenpaikasta. Ymmärrät, että olet käyttänyt tätä taitoa hyvin pitkään, mutta vain päättäessäsi saada suoran totuuden. Huomaat alettuasi käyttää tätä lahjaa, että sinulla on aina ollut se, että se tapahtuu hyvin yksinkertaisesti ja kaikki alkaa muuttua.
 
Alat elää maailmassa, joka on vapaa kaikista rajoista ja rajoituksista. Elektroniikka on jo auttanut sinua viime vuosien aikana, kun se näyttää antavan sinulle välittömän pääsyn informaatioon ja tekee sillan seuraavaan askeleeseesi hyvin tasaisesti ja mukavasti.
 
Suurin avain sinulla nyt on hyväksyä yksinkertaisuus täysin. Ei niin, ettet ymmärtäisi yksinkertaisuuden kauneutta ja voimaa, mutta alat ymmärtää sen uudella tavalla. Tavalla miten sitä ei ole koskaan ennen ollut sinulla. Kun hyväksyt sen täysin, alussa melkein järkytyt, miten yksinkertaista on aina ollut. Mutta nyt ymmärrät myös sen voiman, joka sinulla on aina ollut läsnäolossa.
 
Kaikki näkevät sinut ja reagoivat sinuun hyvin ainutlaatuisella tavalla. Kaikki tuntevat yhteyden sinuun tavalla, jota he eivät ymmärrä.
 
Tätä on jo alkanut tapahtua, mutta tämä menee tasolle, jota et ole ennen kokenut. Niinpä on erittäin tärkeää, ettet tuomitse itseäsi ja tunne menettäväsi voimaa, kun siirryt yksinkertaisuuden avulla yhteen suurimmista voimista, jonka koskaan koet.
 
Saadessani tämän informaation oivalsin, että monet ovat kamppailleet ja alkaneet pelätä, koska he menettävät muistin sellaisena, kuin he tuntevat sen. Joillakin on vaikeuksia käydä keskustelua tai muistaa sanoja tai sanojen merkityksiä tai miten niitä käytetään. Nyt kun annan tämän informaation, tiedän, että kun uutta energiaa tulee jatkuvasti kuin merenaaltoja, tämä viesti oli tarkoitus jakaa kaikkien kanssa. On aika ottaa avosylin vastaan uudet alut eläen nyt-hetkessä.
 
Rosie Neal
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >