HomeViestejäRosie Neal12.6.2019 - 15 energeettistä asiaa joita voit kokea, kun kehoasi päivitetään

12.6.2019 - 15 energeettistä asiaa joita voit kokea, kun kehoasi päivitetään

15 ENERGEETTISTÄ ASIAA JOITA VOIT KOKEA, KUN KEHOASI PÄIVITETÄÄN

Kirjoittanut Rosie Neal (www.in5D.com)
12.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tällä hetkellä meille tapahtuu monia energeettisiä asioita, ja saadaan kehopäivityksiä. Niitä tulee meille eri muodoissa, kuten gamma-aallot, auringonpurkaukset, fotonivaloaallot ja myös Schumannin resonanssin ollessa epätavallinen. Se on planeetan sydämenlyönti, jonka NASA pystyy näkemään ja mittaamaan avaruudesta.
 
1. Jakautuminen laukaisee tunteita
 
Tapahtuu jakautumista ja tiheyksien eroamista. Tämä tuo paljon asioita pintaan, ja ne laukaisevat sinut vanhoihin tuomitsemisiin.
 
2. Vanhoja ongelmia ilmenee
 
Jotkut asiat jotka olet käsitellyt menneisyydessä, laukaistaan taas, ja ne tulevat esiin irtipäästettäväksi.
 
3. Tarve muuttaa
 
On monia, jotka muuttavat maantieteellisesti paikasta toiseen pelkästään maadoittaakseen planeettaan jonkin taajuuden, jota tarvitaan tuossa paikassa. Käymme läpi omia juttujamme ja omaa työtämme.
 
4. Kristallitietoisuusmallin tuominen sisään
 
Menneisyyden mallit kirjoitetaan yli, kun meitä päivitetään. Saamme myös uusia mallikoodeja, jotka saavat meidät pois tasapainosta. Omaksumme kristallitietoisuutta ja sulaudumme yhteen korkeamman itsen kanssa. Hävitämme uskomuksia, jotka eivät enää palvele meitä tai joita ei tarvita enää, kun siirrymme eteenpäin ja alamme avautua sekä saada autuuden ja jumalaisen rakkauden tunteita monella tasolla.
 
5. Maankuulu taivas ja helvetti
 
Joillakin on kaaosta, kun taas toisilla on autuutta. Ehdotan, että yrität tarkkailla pyhän puolueettomuuden tilasta etkä tuomitse. Kaikki käyvät tätä läpi eri tavalla, ja se vaikuttaa kaikkiin. Kuten olen aina sanonut, elämme muutoksen partaalla ja se tapahtuu tavalla, jota emme ymmärrä, koska sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut tällä tavalla.
 
6. Jotkut ihmiset saattavat poistua varhain
 
On monia, jotka eivät pysty vastaanottamaan tätä energiaa, ja he lähtevät planeetalta, mutta tämä sovittiin korkeammalla sielutasolla ennen inkarnoitumista. Ne jotka päättävät lähteä, jatkavat työtään verhon toisella puolella.
 
7. Väärinkommunikointi ja kommunikointi
 
Pintaan tulee paljon väärinkommunikointia, ja se voimistuu. Haluan sinun tiedostavan, että sekin voi vaikuttaa sinuun. Se voi vaikuttaa tapaasi kommunikoida myös itsesi kanssa ja sisäiseen dialogiisi. Tapahtuu hienovarainen prosessi siinä, miten yhdistyt itseesi. Kommunikointia tulee valokehostasi ja sisäisestä itsestäsi tietoiseen itseesi ja egoosi. Kaikkien viestien ja kaiken kommunikoinnin suodattaminen on jokseenkin hämärtynyttä useimmilla ihmisillä tänä aikana, kun muutos tapahtuu.
 
8. Muistinmenetys
 
Muistin ja muistinmenetyksen osalta tapahtuu paljon. Siihen vaikutetaan ja se vaikuttaa enemmän nyt-hetkessä. Menemme paikkaan, jonne emme ole koskaan ennen mennyt, ja se tapahtuu luomispisteestä, jota luomme joka hetki. Se on yksi syy muistinmenetykseen. Toinen syy on sinun pitämisesi jatkuvasti läsnä olevassa nyt-hetkessä, jota pidetään viidentenä ulottuvuutena.
 
9. Tuntemasi aika muuttuu
 
Sanon jopa, että tuntemasi lineaarinen aika, joka on yhteiskunnallinen sopimus, on muutoksen partaalla. Lineaarinen aika on hidastamassa asioita, jotteivät ne ilmenny ja tapahdu niin nopeasti. Se tunnetaan menneisyytenä, nykyisyytenä ja tulevaisuutena, mutta monilla aika liikkuu hyvin, hyvin nopeasti.
 
10. Valoa voi säteillä huokosistasi
 
Solurakenteemme on muuttumassa silikonista kristalliseksi. Monet teistä pystyvät ottamaan siitä kuvia ja näkemään se ihossaan. Alla olevat kolme kuvaa näyttävät kristallimuodon aktivoitumisen. Ensimmäinen ja toinen kuva (vasen ja oikea ylä) ovat muutaman kuukauden takaa, kun ystäväni Gregg Prescott motivoi minua ottamaan kuvia, ja kolmas kuva on muutaman viikon takaa. Voi nähdä muutokset, joita on tapahtunut, kun valo on integroitu ja tiivistynyt.
 
https://in5d.com/wp-content/uploads/2018/04/rosie-rgerhhqqht777.jpg
 
11. DNA-päivitykset
 
Jopa kuvat jotka on otettu muutama kuukausi sitten, ovat muuttuneet täysin uudelle valointegrointitasolle. Mitokondrion muoto muuttuu. Mitokondrio sisältää DNA:n ja RNA:n, ja joillakin siitä on tulossa täysin tunnistamaton.
 
12. Väsymys
 
Useimmat jotka ovat kehittyneimmissä vaiheissa, tarvitsevat paljon lepoa. Se on yksi upeimmista asioista, jonka voit tehdä hyväksesi.
 
13. Painonnousu
 
Monilla on painonnousua tekemään tilaa suuremmalle valomäärälle, jota tarvitaan kristallimuodon luomiseen.
 
14. Vaikeus muodostaa lauseita
 
Joillakin on vaikeuksia lauserakenteiden kanssa, ja toisilla on vaikeaa selkeän ajattelun kanssa. Menneisyydessämme ei ole mitään, mikä tukee kaikkia muutoksia, joita tapahtuu meille tässä jatkuvasti läsnä olevassa nyt-hetkessä.
 
15. Siirtyminen ulottuvuuksien välillä
 
Monet vaihtelevat kolmannen ja viidennen ulottuvuuden välillä, ja heillä on vaikeuksia pitää jalka kummassakin maailmassa.
 
Olet tilapäisessä jaksossa
 
Tiedä, että olet tilapäisessä jaksossa. Valmistaudut vastaanottamaan uusia kykyjä. Ero siinä on hyvin merkittävä, missä olet nyt kommunikointi- ja ymmärryskyvyssäsi ja missä tulet olemaan. Olet ns. välivaiheessa.
 
Tiedä vain, että missä tahansa oletkin polullasi, kaikki on juuri niin, kuin tarvitsee olla ikuisesti läsnä olevassa nyt-hetkessä. Kukaan ihminen ei ole kehittyneempi kuin toinen – kyse on vain siitä, että jotkut ihmiset ovat eri paikassa hankkimassa erilaisia taitosettejä ja hyödyntämässä eri työkaluja työkalupakkinsa täyttämiseen. Näitä työkaluja voidaan käyttää, kun fyysinen avatar on valmis sisältämään päivityksen ja integroimaan kaiken uuden teknologian.
 
Siis selkeyden tuomiseksi, olemme siirtymähetkessä vanhan ja uuden toimintamallin välillä. Mutta ymmärrä myös, että uusi toimintamalli jota integroidaan, ei ole täysin toimiva tällä hetkellä, kun se ei ole täysin paikoillaan.
 
Lisäksi tiedosta, että elämme kaksinaisuusmaailmassa, jossa on polariteetti, ja koemme myös polariteetin tulemista pintaan globaalilla tasolla. Se tulee pintaan kaaoksena ja epäjärjestyksenä. Luodaan melkein kuin vakaata perustaa, kun polariteetti alkaa lähteä planeetalta.
 
Ole tietoinen niistä, jotka eivät ole siirtyneet korkeampaan taajuuteen. He eivät kykene täysin ymmärtämään, mitä tapahtuu, koska he elävät ja kokevat edelleen niitä tiheämpiä energioita, jotka tunnetaan menneisyyden vanhana toimintamallina.
 
Tiedä, että kaikki tapahtuu juuri niin, kuin se tarvitsee tapahtua, vaikket täysin ymmärräkään sitä. Toivottavasti tämä tuo parempaa selkeyttä siitä, mitä tapahtuu.
 
Syvintä ääretöntä rakkautta ja siunauksia aina kaikin tavoin,
Rosie Neal
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev