HomeViestejäJean TinderHeinäkuu 2020 - Paluu tulevaisuuteen

Heinäkuu 2020 - Paluu tulevaisuuteen

PALUU TULEVAISUUTEEN

Kirjoittanut Jean Tinder (www.crimsoncircle.com)
Heinäkuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Ei ole tulevaisuutta. Ei ole mitään, "mitä on seuraavaksi". Se kaikki on nyt-hetkessä. Se kaikki tapahtuu yhdessä, ja lopputulos on täydellinen, koska energianne palvelee teitä."
–Adamus (Intohimo 2020, shoud 10)
 
"Näette maailman olevan ulkopuolella, eikä se ole. Sallikaa perspektiivin muuttua, koska se kaikki tulee täältä sisältä. Se kaikki on teidän energiaanne."
–Adamus (Intohimo 2020, shoud 6)
 
Nämä Adamuksen toteamukset ovat arvoituksia ihmiselle. Vaikka olemme luultavasti kuulleet ne aiemmin monissa esoteerisissa opetuksissa, hän tuntuu päättäneen auttaa meitä tuomaan ne käsitteellisistä ajatuksista käytäntöön. Koska, kuten mikä tahansa opetus, siitä ei ole paljon hyötyä, jos sitä ei voi soveltaa jokapäiväiseen elämään.
 
Hyvin pitkään mielelleni oli melkoinen ongelma, että kaikki on "nyt". Ihmisenä koen todellisuuden menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa. Muistan asioita lapsuudestani, eilisen seikkailu on melko tuoreena mielessäni ja minulla on ehdottomasti suunnitelmia huomiselle. Istun toimistossani kirjoittamassa tätä, en aja autoa kaupungin läpi, kuten tein pari tuntia sitten, ja lähitulevaisuudessa on todellakin aikataulu saada tämä artikkeli valmiiksi. Siis miten kaikki voi mitenkään tapahtua nyt? No, vastauksen määrittelee se perspektiivi, josta minä kysyn sen.
 
On jo selvää, että "minä" olen paljon enemmän kuin ihmisilmaisu ja -tietoisuus. Kuten kuvataan edellisen Esiintuleminen-shoud-sarjan kauniissa logossa, "minä" on täydellinen ja tasapainoinen olento, joka koostuu ihmisestä, mestarista ja "minä olen" -olemuksesta. Ihminen on kokemuksessa ja siksi rajoittunut lineaariseen todellisuushavaintoonsa. "Minä olen" -olemuksella on kuitenkin täysin eri perspektiivi.
 
Niinpä haluaisin jakaa sanallisen kuvan, joka saattaisi auttaa ymmärtämään, soveltamaan ja mahdollisesti myös kokemaan "Kaikki on nyt" ja "Kaikki on sinun energiaasi."
 
Kun olin nuori teini, perheeni osallistui paljon uskonnollisiin tilaisuuksiin ympäri maata. Jossain kohtaa äidilläni ole tehtävänä pitää oppitunteja lapsille, ja hän sai nerokkaan idean tehdä dioraaman John Bunyanin eeppisestä tarinasta "Kristityn vaellus". Se oli erittäin luova hanke, sain auttaa sen tekemisessä ja tuosta dioraamasta tuli kuusimetrinen pienoismalli kristityn matkasta. (Palatessani tarinaan olin ällistynyt samankaltaisuudesta omamme kanssa. Mutta sen rönsyn jätän toiseen kertaan.)
 
Tässä on tuo taikuus. Äitini kertoi tuon tarinan monta kertaa kirkon koulussa ja kuvasi kristityn seikkailuja, liikuttaen samalla pientä hahmoa kulisseissa, jotka olimme tehneet. Mutta riippumatta siitä, miten monta päivää tuon tarinan kertominen kesti, yleisö ei ollut rajoittunut tiettyyn hetkeen tuossa matkassa. He voivat kurkistaa mihin tahansa tarinan osaan alusta loppuun, riippumatta kerronnasta. Kun kartta levitettynä heidän eteensä, koko "Kristityn vaelluksen" matka – sankarin kauhun, velttouden, houkutuksen, haastamisen ja perimmiltään ilon päivät ja yöt – oli kaikki nyt-hetkessä!
 
Tuo mielessäsi kuvittele nyt koko elämäsi dioraamaksi. Ihmisitsesi puurtaa päivästä toiseen kohdaten kaikenlaisia haasteita ja seikkailuja. Mutta todellinen Itsesi – joka on kuitenkin sinä – voi kurkistaa mihin tahansa paikkaan matkan varrella ja olla täysin tietoinen siitä koska tahansa. Sinä voit laajentaa tietoisuutesi muihin kulmiin ja perspektiiveihin jokaisessa kohtaamisessa ja kokemuksessa, joka sinulla on koskaan ollut. Sinä voit nähdä "tarinan lopun", jota ihminen polulla ei voinut nähdä. Sinä voit nähdä, miten kaikki aina palvelee sinua, vaikka ihminen olisi turhautunut tilanteeseen. Sinä voit katsoa joko taaksepäin tai eteenpäin ja nähdä jokaisen hetken täydellisyyden ja kauneuden, vaikka tiedät, että ihminen on edelleen yrittää tehdä sen omalla tavallaan. Sinä voit nähdä ne melkein äärettömät mahdollisuudet, jotka on aina käytettävissä, vaikka ihminen – rakas tapaolentosi – luultavasti tarvitsee maanvyöryn tukkimaan polun, jotta hänet saadaan valitsemaan eri reitti.
 
Voitko alkaa ymmärtää, miten kaikki on nyt? Jos voit, laajenna perspektiiviäsi vähän lisää. Kuvittele nousevasi kuin taianomainen ilmalaiva, elämiesi koko maiseman yläpuolelle. Tiet ja polut, vuoret ja laaksot, kylät ja erämaat, siunaukset ja ansat, hirviöt ja enkelit – olet kohdannut ne kaikki. Ihminen kompuroi eteenpäin matkallaan, tuo vaeltaja eksyneenä hullutuksiinsa, tuo marttyyri palavan tiensä lopussa, tuo uupunut ja taistelussa haavoittunut soturi. Heillä ei ole samaa perspektiiviä kuin sinulla, mutta tässä nyt-hetkessä voit lähestyä noita Itsen osia, ottaa heitä kädestä ja kulkea heidän kanssaan jonkin aikaa. Voit muistuttaa heille, etteivät he ole yksin eikä kaikki ole turhaa. Tästä valtavan laajasta perspektiivistä maiseman yläpuolelta, on vähän helpompi tajuta "kaikki on nyt".
 
Jos pystyt kuvittelemaan tämän, ota vielä yksi askel ja kiedo se kaikki ympärillesi. Toisin sanoen, kuvittele elämiesi maiseman kiertyvän ympärillesi ja tulevan kuin jättimäiseksi ilmapalloksi, jossa Sinä olet keskellä. Ilmapallon sisällä on kaikki – kaikki mitä olet koskaan kokenut, kaikki mitä olet valinnut, kaikki mikä on vielä tulematta. Joka suunnassa on sinun luomustasi. Kaikki mitä koskaan havaitset, on tässä kolmiulotteisessa ympyrässä, jossa on piste keskellä.
 
Katso! Tuolla tapahtuu elämä, jonka ihmisesi luuli olleen 680 vuotta sitten. Tuolla ylhäällä on lyhyt elämä noin 5.000 vuotta sitten. (Se on iso karhu!) Lempeä käännös ja siellä leikit taikuudella yhdellä uusista Maista muutaman vuosikymmenen kuluttua. Ja täällä ilmestyt esiin Tulimuurista.
 
Tästä pisteestä, luomakuntasi keskeltä, Sinä voit nähdä kaiken sen nyt. Sinä voit laajentaa tietoisuutesi, mihin tahansa hetkeen haluat, myös siihen ihmisitseen joka lukee juuri näitä sanoja. Aah, vedä henkeä ja tunne Itsesi tulevan lähemmäs, kurkistavan olkasi yli, hengittävän kanssasi ja kutsuvan sinut jakamaan omaan tietoisuuteensa. Se on niin helppoa …
 
Entä sitten se, että kaikki on omaa energiaasi? No, jos pystyt tiedostamaan tuon ison luomisilmapallosi, on paljon helpompaa ymmärtää tuo toinen hullu ajatus. Nimittäin tämä on hyvin erityislaatuinen ilmapallo. Pinta on ohut, läpinäkyvä, melkein läpäisevä ja hyvin joustava.
 
Kuvittele, että kaikki muut ovat omissa luomisilmapalloissaan ja kun kohtaat heidät, tuo pallosi osa törmää heidän pallonsa osaan. Voitte myös koskettaa ja nähdä toisenne omien ilmapallojenne pinnan läpi, mutta kaikki mitä koet, on kuitenkin oman pallosi sisällä. Sinulle ei mitään muuta ole olemassa. Sinulla on monia tapoja tulkita niitä varjoja, joita toiset heittävät ilmapalloosi, mutta hahmotat heidät kuitenkin oman pallosi "näytöllä".
 
Onko vaikeuksia jonkin valitun havaintotavan kanssa? Etkö tiedä, miten lakataan näkemästä toiset vanhojen kaavojen suodattimen läpi? Ihmetteletkö, missä kaikki yltäkylläisyys on? Vedä henkeä ja vaihda tietoisuus Sinun perspektiiviin, korkealla tämän yksittäisen ihmiskokemuksen yläpuolella, ja katso, mitä muita mahdollisuuksia väijyy lähistöllä. Odota, että se ei ole korkealla yläpuolella ja kaukana. Se on pelkästään eri havaintopiste, laajempi perspektiivi josta nähdä ja kokea luomuksesi.
 
Tässä on tapa leikkiä kaiken sen kanssa. Jossain tässä Itsesi pallomaisessa dioraamassa on ilmaisumuotosi, joka on lopulta oivaltanut Oivaltamisensa. Tämä on se sinä, joka lopulta muisti ja koki itsensä Luojaksi omassa luomuksessaan. Sanotaanpa, että tuo nimenomainen ilmaisumuoto on muutaman kuukauden tai vuoden päässä "tulevaisuudessa", ihmisesi tämänhetkisestä tietoisuuspisteestä katsottuna. Kuin kristitty joka laahustaa eteenpäin "Kristityn vaelluksessa", saavuttaa jossain kohtaa Taivaallisen kaupungin. Hän löysi tiensä Kotiin, ja niin myös sinä olet löytänyt – tuolla noin. Ota vain askel tai pari tietoisuudessasi ja pyörähdä tuohon kohtaan polulla. Siellä on ihmisesi paistattelemassa kokonais-Itsensä tietoisuudessa – uupunut matkamies määränpäässään – ja virnistää oivaltaessaan, ettei hän koskaan todellisuudessa lähtenyt.
 
Siellä sinä olet, juuri nyt. Käy keskustelu. Kysy, millaista oli vihdoinkin tietää. Hengitä syvään siihen, mikä täytyi antaa anteeksi. Tunne, miksi se tapahtui "nyt" eikä "silloin". Avaudu hämmästykseen siitä, mitä löydät.   
 
Niin "helppoa" kun onkin laajentua mihin tahansa nyt-hetkeen, tämä hengitys joka palaa Oivaltamisesi tulevaisuuteen, on erittäin erityinen havainto, koska sillä hetkellä koko ilmapallosi alkaa säteillä. Löysit, poimit ja söit ruususi hedelmän. Se sytytti sinut, ja nyt Sinun jokainen osa ja kokemus on valaistu. Jokainen tämän ja jokaisen muun elämän hetki, myös synkimmät ja hämmentävimmät tilanteet, on nyt valaistu ymmärryksellä. Viisauden lämmin hehku täyttää luomuksesi, ja nyt jokainen ilmaisusi – mennyt, nykyinen ja tuleva – voi hyödyntää sen.
 
Kaikki on oikeasti omaa energiaasi, joka tanssii jatkuvasti luomuksenasi. Kaikki tapahtuu oikeasti juuri nyt. Voit päästä käsiksi mihin tahansa hetkeen, vastata mihin tahansa kysymykseen, ja kaikki rakkaus on sinun.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >