HomeViestejäJean TinderSyyskuu 2023 - Kaiken vastaanottaminen

Syyskuu 2023 - Kaiken vastaanottaminen

Shaumbra-syke
KAIKEN VASTAANOTTAMINEN

Kirjoittanut Jean Tinder (www.crimsoncircle.com)
Syyskuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vähän aika sitten kaikki ympärilläni meni päin helvettiä. No, ei kaikki, mutta paljon. Pari perheeni jäsentä joutui sellaiseen tappeluun ollessaan ulkona, että toinen pani toisen kävelemään kotiin. Pyykkihuone täyttyi yhdessä yössä kirjaimellisesti sadoista kärpäsistä (kenties yksi noista "leluelukoista", joita kissani toi sisälle, kuoli jonnekin?). Useita työhön liittyviä haasteita tuli esiin kerralla. Ja ikivanha lämminvesivaraajani lakkasi toimimasta. Kaikki tämä vuorokauden sisällä! Henkilökohtainen todellisuuteni oli ok, mutta ihmiset ja asiat ympärilläni hajoilivat.

Se oli viimeinen tuotantopäivä Coloradossa, kun valmistelimme Light of the Merlin -nettilähetystä (= Merlinin valo) Havaijilta. Asiat olivat menneet pieleen kotona edellisiltana, ja nyt kaikki tuntuivat olevan hermot kireällä myös studiolla. Ilmassa oli pakko olla jotain! Ennen kuin aloitimme nauhoituksen, soitin putkityöfirmaan ja sovin jonkun tulemaan samana iltapäivänä. Sitten tunsin asioiden alkavan tasoittua, kun nauhoitimme Merlinin suurenmoisen viestin. Ja juuri kun se loppui, sain soiton, että putkimies oli matkalla.

Kiirehtiessäni kotiin ihmettelin, miten voisin mitenkään olla virrassa ja luottaa paskaan, puhumattakaan vastaanottaa kaiken tämän kaaoksen! Ilmeisesti sielullani on huumorintajua, koska kääntyessäni valtatielle kotia kohti näin, että putkimiehen pakettiauto oli suoraan edessäni. Kun tullaan täysin eri suunnasta ja välissä on 20 mailia ja tuhansia autoja, mikä on sen todennäköisyys? Hymyilin, kun seurasin häntä koko matkan kotiin, ja rohkaistuin, että kenties jotenkin asiat kuitenkin kehittyisivät täydellisesti.

Saavumme perille ja menimme katsomaan ränsistynyttä lämminvesivaraajaa. Kaveri keräsi informaatiota, otti muutaman kuvan ja lähetti korjausarvion tunnissa. Yrittäen edelleen vastaanottaa ja mennä virran mukana, odotin hyviä uutisia. Sain arvioksi 10.000 dollaria. Voi hyvä luoja! Se oli noin viisi kertaa se, mitä olin odottanut maksavani, joten aloin shoppailla netissä. Varmasti kaiken sen muun remontoinnin jälkeen, jota olin tehnyt täällä, voisin hoitaa tämän projektin itse. Sen kaiken keskellä, kun kävin läpi miljoonia vaihtoehtoja, toinen lapsista tuli puhumaan aiemmasta tappelusta. Hän oli edelleen vihainen ja turhautunut, mutta reilun kahden tunnin perhepalaverin jälkeen, asiat oli ratkaistu onnistuneesti. Harmonian palattua, palasin lämminvesivaraajaongelmaan.

Mentyäni uudestaan katsomaan sitä, huomasin unohdetun sulakerasian varaajan vieressä. Kummallista. Olin jo tarkistanut virrankatkaisijan, mutta nyt avasin tämän "ylimääräisen" boksin nähdäkseni, että – yllätys! – kumpikin sulake oli palanut. Ja kappas vaan, niiden vieressä oli kaksi uutta! Niiden on täytynyt olla siinä siitä lähtien, kun muutin melkein 15 vuotta sitten, ja nyt niiden hetki oli tullut. Ruuvasin ne paikoilleen, laitoin virran takaisin päälle, ja lämminvesivaraaja heräsi henkiin. Onnellista helpotuksentanssia!

Ikään kuin tuon vuorokauden aikana painekattila olisi räjähtänyt kaaoksena ympärilläni, ja sitten kaikki asettui taas. Lapsilla on vähän enemmän viisautta ja rauhaa toistensa kanssa, työtehtävät rullaavat tasaisesti, pyykkihuoneessa ei ole kärpäsiä ja – hallelujaa! – kuumaa vettä tulee hanasta.

Miksi kerron sinulle tämän tarinan? Onko se kertomus murheista vai voittotarina? Jos virta on kerran niin täydellinen, miksi tuntuu niin hemmetin kuoppaiselta toisinaan? Ja miten ihmeessä ihminen "vastaanottaa" sarjan katastrofeja?

Tosiasia on, että kirjaimellisesti kaikki on täällä palvelemassa minua. Mutta se miten koen tuon palvelun, riippuu perspektiivistäni. Geoff kirjotti kokeneensa, että 97 % ihmisistä on hyviä, mikä on hyvin samanlainen kokemus kuin omani. Joku voisi kuitenkin keksiä hyvin erilaisen prosenttiosuuden – ja siksi kokemuksen – ihmisistä. Se kaikki riippuu valitusta perspektiivistä.

Tämän tiedän vastaanottamisesta: jos luokittelen asiat edelleen "halutuiksi" ja "ei-halutuiksi", en vastaanota.

Vastaanottaakseni minun täytyy lakata suojelemasta, valitsemasta ja yrittämästä pitää väärät asiat loitolla ja saada oikeita asioita tapahtumaan. Todellisen vastaanottamisen myötä, mikään ei itse asiassa ole väärin – on ainoastaan, miten valitsen havaita ja kokea sen. Kun hyväksyn, mitä on, sellaisenaan ja vastaanotan sen kaiken vastustamatta, silloin asioista tulee maagisia. Jokaisen elämänhetken kohtaaminen sellaisena, kuin se on, vastaanottaen ongelmat, viivytykset ja synkronismit, kun niitä tapahtuu, on salaisuus elämän kokemiseen täydellisenä. Ja jos en voi nähdä tuota täydellisyyttä? No, jatkan vain katsomista, koska se on aina siinä.

Avaimena on päästää irti siitä ajatuksesta, että minun täytyy johtaa elämää ja panna asioita tapahtumaan, on kyse sitten asioista, joita haluan tai en halua. Kun kohtaan elämän sellaisena, kuin se on, energiani – tai universumi tai sieluni tai miksi tahansa kutsumme sitä – joka tietää jo aivan hyvin, mitä haluan, voi toimittaa sen täydellisesti. Kun pieni minä yrittää johtaa asioita rajoittuneesta perspektiivistäni, se ei suju kovin hyvin – pelkästään siksi, että "minulla" ei ole tarpeellista informaatiota hyvän työn tekemiseen.

Se on, kuin haluaisi mennä kaupunkiin kotoani vuorilta. Kaupunki on itään päin. Mutta jos haluan välttämättä mennä vain siihen suuntaan, en pääse mihinkään nopeasti. Onneksi kartalla on laajempi perspektiivi, ja se lähettää minut länteen ja etelään ennen itään kääntymistä, ja pääsen kaupunkiin hyvin. Ikään kuin laittaisin sieluni karttasovelluksen päälle, silloin kun vastaanotan sen, mitä on, ja luotan virtaan. Se tietää, mihin haluan mennä, mistä nähtävyyksistä pidän, ja parhaat reitit. Minun täytyy vain ajaa autoani – eli osallistua elämään – ja luottaa virtaan, silloinkin kun on liikennettä ja kuoppia ja näyttää siltä, että menen väärään suuntaan. Sieluni pitää karttaa, joten voin vain vastaanottaa kokemukset matkan varrella, tietäen, että se vie minut juuri sinne, missä haluan olla.

Kun lämminvesivaraaja lakkasi toimimasta, sain selville, että se on noin 40 vuotta vanha, mikä on esihistoriallinen lämminvesivaraajavuosissa. Hemmetti, takuu meni umpeen 1989! Olen tiennyt jonkin aikaa, että lopulta se tarvitsee vaihtaa, joten päätin vastaanottaa koko tämän kokemuksen ystävällisenä huomautuksena energialtani, että "on aika", mutta ilman sitä kriisiä, että täytyy olla viikko tai pari ilman kuumaa vettä. Siksi uusi varaaja on sovittu asennettavaksi eri putkiliikkeen kanssa parin päivän päästä, paljon kohtuullisempaan hintaan. Kenenkään ei tarvitse kärsiä kylmistä suihkuista, tuon kirjaimellisen virtaukseni tälle vuosituhannelle, ja voin osoittaa taas yhden esimerkin elämän täydellisyydestä.

Reseptini täydellisyyteen? Vastaanota kaikki sellaisena, kuin se on, osallistu niin, kuin on tarpeellista, ja katso asioiden kehittymistä.

***

Kuva,
      joka sisältää kohteen henkilö
      Kuvaus luotu automaattisesti

Crimson Circlen sisältöpäällikkönä Jean toteuttaa elinikäistä unelmaansa säteillä valoaan maailmassa. Oltuaan henkisellä matkalla lapsesta saakka, hän löysi Crimson Circlen 2002, tuli mukaan henkilökuntaan 2008 eikä ole katsonut koskaan taaksepäin. Hänen ensimmäinen kirjansa on nimeltään "Stories from My Last Lifetime".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >