HomeViestejäWendy Hutchinson26.12.2018 - Aika on spiraali ja aikajanat voivat muuttua

26.12.2018 - Aika on spiraali ja aikajanat voivat muuttua

AIKA ON SPIRAALI JA AIKAJANAT VOIVAT MUUTTUA
 
Kirjoittanut Wendy Hutchinson (www.in5D.com)
26.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Aika on nyt" on fraasi, jonka olen kuullut toistuvasti elämässäni, mutta hyväksyin sen sellaisenaan. "Nyt" merkitsi välitöntä toimintapäätöstä, nykyolosuhdettani tai nykyhetkeä. Kun olen kulkenut henkisellä matkallani, minulle on meditaatiossa näytetty monta kertaa tiimalasi, jossa valuu hiekkaa. Tämä kuva on esitetty kera tunteen, että oli kiire ja että olimme viivytelleet liian pitkään kentän laidalla odottaen pääsyä peliin, ja nyt on kaksi minuuttia aikaa tehdä kriittinen siirto. Samalla kun kaikki keskittyivät viimeisimpien tavaroidensa hankkimiseen, ihmiskunnan ylösnousemuskello tikitti. Tilaisuuksia tuli ja meni, ja toivonpilkahduksista ja kentän lisääntyneestä valotaajuudesta huolimatta, porukka jatkoi unikkopellolla juoksemista kuin Ihmemaa Ozin Dorothy ja vaipui takaisin uneen.
 
Aika on spiraali, ja kun kuljemme tuota spiraalia pitkin, meille annetaan toistuvia tilaisuuksia puhdistaa karmaa, tehdä parempia valintoja ja kohottaa ihmiskokemustamme. Vanhat kaavat toistuvat uudestaan ja uudestaan eri pelaajien kera, mikä antaa meille tilaisuuden reagoida eri tavalla. Nämä ovat suhdemalleja perheen, kumppaneiden, työpaikkojen, rahan, tunnehaavojen ja paljon muun kanssa. Kasvot muuttuvat, mutta taustaongelmat pysyvät. Kun kuljemme spiraalia pitkin, palaamme samoihin risteyskohtiin aikajanan eri paikoissa. Tässä on "nyt"-hetki. Se on yhdyspiste, jossa päätämme kohota tai toistaa, ylösnousta tai pysyä samana. Samana pysyminen lähettää meidät uudelle matkalle spiraalia pitkin ja luo intensiivisemmän kokemuksen seuraavalla kerralla.
 
Lineaarinen aika on ihmiskokemuksen kolmannen ulottuvuustason rakenne. Planeetan tiheys ja gravitaatio luo ja pitää meidät lineaarisessa ajassa luoden menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Tiheys vaatii matalampaa värähtelytaajuutta, jotta ihmiset pysyvät juurtuneena tänne. Monia valo-olentoja on tullut tähän matriisiin auttamaan ihmiskuntaa. Kuitenkin tiheys ja elämän intensiivisyys täällä vaikuttivat ajan kuluessa myös heihin ja kuljettivat heitä unikkopelloilla. Heille on ollut todellista kamppailua herätä tänä aikana ja esittää rooli, johon he ovat suostuneet. Muutos on tapahtumassa nyt, kun Maan värähtelytaajuus sallii niiden, joilla on suurempi valomäärä, ylösnousta ja mennä korkeammalle. Minulle näytettiin kuvaa Maasta, joka jakautuu ja vetäytyy pois itsestään, samaan tapaan kuin solujakautumisessa.
 
Ne jotka ylläpitävät korkeampia taajuuksia, luovat korkeamman värähtelyn todellisuuden ja kokemuksen kuin ne, jotka pysyvät alemmilla harmonisilla kaistanleveyksillä. Ihmiset jotka elävät samalla postinumeroalueella, mutta joilla on eri kokemus, ovat esimerkki tästä. Tuon alueen koditon ihminen kokee erilaisen todellisuuden kuin varakas ihminen. Ympäristö näyttää samalta, mutta konkreettinen kokemus elämästä on valtavan erilainen.
 
Ilman tiheyttä ja gravitaatiota aikarakenne muuttuu. Jos olet nähnyt elokuvan Interstellar tai Yksin Marsissa, niin avaruudessa matkustavat hahmot eivät ikäänny samalla tavalla, kuin he ikääntyisivät maa-ajassa. Tiheyden ja gravitaation puuttuminen eliminoi lineaarisen ajan. Kaikki tapahtuu nyt-hetkessä ja on pystysuoralla janalla. Kuvittele monikerroksinen kakku. Jokainen kerros edustaa eri väriä tai tiheysastetta. Jokainen kerros edustaa eri taajuutta ja ulottuvuutta. Kun kakkukerrokset järjestyvät, kaikki järjestyy ja tapahtuu synkronissa. Korkeampi itsemme on eteerinen päällyste hyvin samalla tavalla, kuin kerroskakussa. Yksittäiset kerrokset ovat erillisiä ja kuitenkin yhtä kakkua. Korkeammat taajuudet eliminoivat lineaarisen aikarakenteen. Kun menemme värähtelyssä korkeammalle ja sisällämme suuremman valomäärän, suhteemme aikaan muuttuu myös.
 
Kun korkeamman taajuuden kaistanleveyksillä ei ole aikaa, on vain nyt-hetki. Jokainen päätös vaikuttaa ihmiseen ja sen korkeamman itsen aspekteihin. Lineaarinen aika näyttää vaakasuoralta janalta (menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus), jolla koemme tapahtumia tietyssä järjestyksessä. Jokaisen nyt-hetken valinta lähettää väreitä vaakajanaa pitkin ja vaikuttaa menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen, vaikkei meillä ole aina tuota tietoisuutta. Vaakajanaa käytetään visuaalisena kuvana auttamaan lineaarisen aikakäsityksen ymmärtämisessä. Minä hahmotan ajan spiraalina.
 
Haavojemme ja suhteidemme parantaminen poistaa aikajanoja ja luo uusia. Se on kuin meri, joka huuhtoo rannalta jalanjäljet. Jokainen oppitunti jonka opimme ja voitamme, kohottaa meitä ja luo eri polun. Jokainen valinta jonka teemme, muuttaa aikajanaa, jolla olemme, valotaajuutta jonka sisällämme, ja elämämme lopputulosta. Jokaisella hetkellä ja päätöksellä on merkitystä. Sielun kunnioittaminen ja harmonisoituminen korkeampaan itseen ja lähteeseen kiihdyttää elämänpolkua. Ilon löytäminen ja sydämen kunnioittaminen nostaa taajuuttamme. Vastarinta hidastaa liikettämme aika-avaruusjatkumolla.
 
"Aika ei odota ketään" on täydellinen lause niistä olosuhteista, joissa olemme tänä päivänä. Spiraali jatkuu ylöspäin. Elämänoppitunteja esitetään nopeasti ja raivokkaasti, tilaisuus itsemestaruuteen on tässä. Valotyöntekijät – tiedätte, keitä olette – astukaa esiin. Tehkää vaadittava sisäinen työ. Tekosyiden ja varjoon jäämisen aika on ohi. Palveluanne tarvitaan. Ajanhiekka valuu tiimalaissa, ja kuitenkin jumitatte voimattomassa ajattelutavassa, keksien tekosyitä, miksi ette voi astua omaan suuruuteenne.
 
Päästä irti pelosta ja astu horjumatta korkeimmalle aikajanalle, päättämällä olla korkein ja paras versiosi. Voit vaikuttaa!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev