HomeViestejäTom Kenyon4.12.2012 - Kosminen ikkuna

4.12.2012 - Kosminen ikkuna

KOSMINEN IKKUNA
 
Hathoreita kanavoinut Tom Kenyon (tomkenyon.com)
4.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä vuoden viimeisessä viestissä haluamme puhua energiamahdollisuudesta tietoisuuden nostamiseen sekä mielen, sydämen ja kehon valaisemiseen. Kutsumme tätä "kosmiseksi ikkunaksi", koska se on aukko, minkä kautta voitte helpommin ylittää hahmotetut aika- ja paikkarajat.
 
Ikkuna mistä puhumme tässä viestissä, alkaa 21.12.2012 (talvipäivänseisaus) ja se jatkuu kolme päivää, 23.12.2012 saakka. Tässä kosmisessa ikkunassa käydään kaksi kertaa joka vuosi - talvi- ja kevätpäivänseisauksessa.
 
Kun vuodet etenevät, tapahtuu erilaisia planetaarisia ja galaktisia asetelmia ja ne "värittävät" sitä ikkunaa, minkä kautta voitte hahmottaa laajentuneen luonteenne. On myös muita kosmisia ikkunoita.
 
Maapallon kaksi tavallisinta kosmista ikkunaa tapahtuu juuri ennen auringonnousua ja juuri auringonlaskun jälkeen. Nämä kaksi ikkunaa on ulottuvuusportaaleja, joiden kautta voitte kurkistaa helpommin niiden verhojen läpi, jotka erottavat maailmoja. Shamaanit ovat hyvin tietoisia näistä otollisista hetkistä, mutta sillä kosmisella ikkunalla josta puhumme tässä viestissä, on suurempi merkitys, koska se on linjassa galaktisen ytimen, galaksinne keskusauringon kanssa, mikä on itse asiassa musta aukko.
 
Tämä harvinainen asetelma johtaa evoluutioenergioiden lähettämiseen ympäri galaksia. Maapallonne on yksi lukemattomista planeetoista, mikä saa tätä kohottavaa energiaa.
 
Kun me tarkastelemme sitä, tämä kosminen asetelma ei kuulosta maailmanne loppumiselta, vaan se on merkki uudesta alusta. Se miten kukin teistä käsittelee näitä katalyyttisiä evoluutioenergioita, on henkilökohtainen valinta.
 
Monet yksilöt saattaisivat kokea nämä intensiiviset energiat kiusana tai vaivana. Jos ette ole henkisesti, tunteellisesti ja energeettisesti valmistautuneet hyppäämään korkeammille tasoille itsessänne, nämä energiat voivat saada olonne tuntumaan siltä, että menetätte järkenne.
 
Jos kuitenkin olette harmoniassa tämän ylöspäin suuntautuvan liikkeen kanssa, nämä energiat kantavat teitä. Ne voivat avata poikkeuksellisia näkymiä teille, jos olette avoin sille.
 
Tämä kolmen päivän jakso on ihanteellista aikaa pohtia elämäänne laajentuneen tietoisuustilan kulmasta ja astua ulos aikajanaltanne tuntemaan niitä elämänne ja henkilökohtaisen historianne kuvioita, jotka ovat tuoneet teidät tähän ajankohtaan.
 
Älkää kaihtako niitä maallisten kokemustenne osia, jotka ovat kenties olleet vaikeita. Varjoista löytyy aarteita.
 
Todellakin, kollektiivisen ja henkilökohtaisen historianne varjoista vapautuu uusia energioita. Ehdotuksemme tähän ikkunaan astumiseen liittyen keskittyy Aethos-äänimeditaatioon.
 
Ehdotamme, että luette edellisen viestimme "Aethos ja ei-kaksinainen tietoisuustila" (20.9.12) ymmärtääksenne täysin menetelmän. Ehdotamme, että työskentelette äänimeditaation viiden minuutin version kanssa, ellei teille ole tuttu ja mukava pidempi versio tämän katalyyttisen äänikappaleen intensiivisestä ja ylöspäin liikkuvasta energetiikasta. 
 
Ehdotamme, että tämän kolmen päivän aikana otatte hetkittäin aikaa, jolloin teitä ei häiritä. Kuunnelkaa Aethos-äänimeditaatiota keskittäen huomionne sydänchakraan, ellette ole havainneet, että keskittyminen johonkin toiseen chakraan antaa voimakkaampia kokemuksia.
 
Kuunneltuanne Aethos-äänimeditaation, kuvitelkaa itsellenne mukavalla tavalla, että jokin osanne leijuu aikajananne yläpuolella. Kuvitelkaa, että tämä osanne voi aistia koko historiaanne ja kenties myös aiempien elämien historiaa.
 
Leväten tässä mielen ylimaallisessa tilassa, mietiskelkää ruumiillistuneen elämänne mystisiä lahjoja ja taakkoja.
 
Jos kompastutte johonkin "solmuun" tai vaikeaan tilanteeseen, mikä tuo teidät ylimaallisesta tilastanne katumuksen, vihan, epätoivon ja/tai toivottomuuden tunnekattilaan, pitäkää tauko ja palatkaa taas Aethos-äänimeditaatioon ja kohotkaa ns. sen siivillä ylimaalliseen luontoonne ja pohdiskelkaa taas. Joillakin teistä tämä voi vaatia monta kierrosta.
 
Ehdotamme, että teette tämän tällä kolmen päivän jaksolla niin monta kertaa, kuin tuntuu mukavalta. Jos voitte pysyä kärsivällisenä, ehdotamme, että vältätte lopputulosten luomista tämän ikkunan viime osuuteen saakka, mikä on illalla 23.12. Mitä syvemmin pohdiskelette elämäänne tällä kuvaamallamme tavalla, sitä voimallisempia luomuksenne ovat.
 
Aiemmassa planeettaviestissä "Kaikkien mahdollisuuksien sfääri" (18.8.12) kerroimme menetelmän positiivisten lopputulosten luomiseen elämässänne. Ehdotamme, että luette tämän, jos teillä ei ole jotain henkilökohtaista ilmentämismenetelmää. Uusien todellisuuksien kylväminen tämän kosmisen ikkunan viime vaiheen aikana auttaa kovasti luomistanne.
 
Lopuksi pyydämme, että kosmisen ikkunan viime osassa, illalla 23.12., lisäätte tietoisuutenne voiman planetaariseen lopputulokseen. Kuvitelkaa planeettayhteistyötä ja ihmiskunnan kollektiivin tunnistavan kaiken elämän keskinäisen yhteyden, kuten kuvasimme artikkelissa "Atehos ja ei-kaksinainen tietoisuustila".
 
Ihmiskunnan suuri alus on valmiina muuttamaan suuntaa. Muutostuulten painaessa tämän vertauskuvallisen aluksen purjeita, älkää huolestuko, silloin kun alus kallistuu jommankumman sivun painautuessa kollektiivisia tunnevesiä vasten.
 
Köli pitää aluksenne turvassa. Köli on ihmissydämenne, ja mitä tahansa tapahtuukin ympärillänne, painakaa kölinne syvälle veteen ja löydätte turvallisen reitin.
 
Hathorit
 
______
 
Aethos-äänimeditaatio (5 min 3 s) tomkenyon.box.com/s/xf4esrzbwlt3d1sba4kj
Aethos-äänimeditaatio (30 min) tomkenyon.box.com/s/x83ohp2zhmw3oknyl5md
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >