HomeViestejäTom Kenyon23.6.2010 - Kaaossolmun intensiivisyys lisääntyy: Meksikonlahti

23.6.2010 - Kaaossolmun intensiivisyys lisääntyy: Meksikonlahti

KAAOSSOLMUN INTENSIIVISYYS LISÄÄNTYY: MEKSIKONLAHTI

Hathoreita kanavoinut Tom Kenyon ( www.tomkenyon.com)
23.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olette astumassa erittäin vaikeaan kohtaan kaaossolmun tässä vaiheessa. Ihmisen ylimielisyydellä, ahneudella ja typeryydellä on aiheutettu vaaraa planeetan elämälle. Puhumme tässä Meksikonlahden katastrofista. Medianne tai hallituksenne ei ole kertonut teille koko totuutta tilanteesta. Tilanne on vakava ja tähän tapahtumaan liittyy monia mahdollisia aikajanoja.

Haluamme puhua joistakin näistä, mutta sitten siirrämme huomiomme sinuun, yksittäiseen ihmiseen. Nämä mahdolliset aikajanat ovat muokattavissa ja muutettavissa. Niitä ei ole kirjoitettu kiveen, kuten sanonta kuuluu. Meksikonlahden ekologiseen katastrofiin liittyy niin monia tekijöitä, että on vaikeaa ennustaa todellista lopputulosta sellaisena, kuin se ilmentyy 3D-todellisuuteenne. Ja kuten olemme sanoneet aiemmin, asiat voivat muuttua radikaalisti yhdennellätoista hetkellä.

Ne öljy- ja kaasuvarannot jotka on puhkaistu, ovat valtavia, ja jos vuotoa ei hillitä, tilanne kehittyy useiksi mahdollisuuksiksi.

Yksi näistä äärimmäisistä mahdollisuuksista on suuren osan (ellei kaiken) merielämän kuoleminen Meksikonlahden alueelta ja jäämien kulkeutuminen Atlantin valtamereen ja siitä Golf-virran mukana Euroopan rannikolle, missä suuri myrkkymäärä vaikuttaa negatiivisesti merielämään. Jos vuotoa ei suljeta, koko Atlantin valtameren saastuminen on selvä mahdollisuus ja lopulta maailman muutkin valtameret pilaantuvat. Mitä kauempana Meksikonlahdesta ollaan, sitä pienempi myrkkymäärä on. Mutta yksi selvä mahdollisuus on lopulta maapallon kaikkien valtamerien pilaantuminen.

Pahentuvassa tilanteessa metaanikaasu, tämän kentän luonnonkaasu, voisi räjähtää ja murtautua merenpohjan läpi aiheuttaen valtavaan tuhoon kykenevän tsunamin sekä myrkyllisten kaasujen vapautumista alueelle.

Yksi pahempi tilanne syntyisi, jos halkeama merenpohjassa olisi riittävän suuri saamaan aikaan sen mannerlaatan siirtymisen, mikä nousee Meksikonlahdelta Mississippiin ja Suurille järville. Tämä olisi tuhoisa tapahtuma, mikä ylittää mielikuvituksen.

Taas kerran, ajankohtainen tilanne Meksikonlahdella on suoraa tulosta ihmisen ylimielisyydestä, ahneudesta ja typeryydestä mukana olevissa yrityksissä ja se johtuu hallinnon laiminlyönneistä. Näitä yrityksiä motivoi ensisijaisesti vain voitto ja näin otettiin riskejä, joita ei olisi koskaan otettu, jos elämän loukkaamattomuus olisi otettu mukaan yhtälöön, mutta niin ei tapahtunut. Surullista kyllä, tämä on sen aikakauden piirre, minkä olette nyt jättämässä, ja todistatte omakohtaisesti maapallon vesien häpäisyä kulttuurina, joka on riippuvainen öljystä ja yritysintresseistä, jotka estävät muiden teknologioiden käyttämisen - kaikki voiton nimissä.

Mitä arvoa rahallanne on, jos elämä vaarantuu? Tämä yksinkertainen älykkyystesti näyttää epäonnistuneen. Olette kirjaimellisesti vanhan maailman romahtamisen ja uuden maailman kaoottisen synnyttämisen partaalla.

Teillä on jatkuvasti voimakkaampia kaaossolmuja. Näemme nämä synnytyssupistuksina, uuden maapallon synnyttämisenä. Kun uuden maailman syntymä kehittyy edessänne, voi olla hyvin vaikeaa, jos jäätte kiinni supistuksiin.

Meidän mielestämme maapallolla ei ole paikkaa, mihin planeettamuutokset - luonnon ja ihmisen aikaansaamat - eivät vaikuta. Joihinkin alueisiin vaikutetaan vähemmän voimakkaasti, mutta kaikki muuttuu radikaalisti. Elämä maapallollanne on yhdistynyt verkko.

Neuvomme niitä, jotka asuvat tällä hetkellä Meksikonlahden alueella - rannikolta 30 kilometrin vyöhykkeellä sisämaahan - olemaan mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti valmiina. Tämä on teroitetun intuition ja vaistotoiminnan aikaa. Jos tunnette intuition johdattavan lähtemään alueelta, tämä on älykkyystesti. Se kuka läpäisee ja kuka reputtaa, on vain persoonaton evoluutiovoima.

Jos Meksikonlahden tilanne jatkuu lieventymättä, tästä tulee valtavan haasteellista aikaa koko planeetalle. Ja vaikkette asuisikaan lähistöllä, tämä on intuition ja vaistotoiminnan aikaa. Neuvomme teroittamaan näitä kykyjä itsessänne ja toimimaan saamienne oivallusten mukaisesti. Jokainen teistä on tietyssä paikassa, tietyissä olosuhteissa ja tiettynä ajankohtana kehitystasonne ja sen perusteella, mitä tulitte maapallolle kokemaan.

Miten synkältä tilanne saattaakin teistä vaikuttaa, haluamme välittää selkeästi tämän viestin: olette todellisuutenne kanssaluoja. Siirtykää ylöspäin tietoisuudessa, vaikka ympärillänne olevat siirtyisivät alaspäin. Jos tilanne pahenee, on vaikeaa aikaa siinä mielessä, että massahysteria lisääntyy ja teidän on löydettävä keskitie, se kapea väylä joka johtaa ylöspäin. Aiemmin olemme antaneet teille ehdotuksia siihen, miten autatte itse tietoisuuttanne. Emme mene niihin tässä. Löydätte ne ehkä arkistosta.

Nyt on aika astua henkiseen täysivaltaisuuteenne, jos ette ole jo tehneet sitä. Evoluutio vetää jakoviivaa. Planeetta reagoi ihmisen ahneuteen, ylimielisyyteen ja typeryyteen. Gaia selviytyy tästä. Ei ole selvää, selviytyvätkö ihmismassat.

Mutta myös tämän liikkuvan pimeyden keskellä on erinomaisia tilaisuuksia siirtyä ylöspäin tietoisuudessa, sekä yksilöinä että kulttuurillisesti luovina ja yhteistyötä tekevinä ihmisyhteisöinä.

Voitte odottaa myös talousjärjestelmänne jatkuvaa heikentymistä. Näennäinen toipuminen oli tulosta korttitalon tukemisesta ja nyt talo alkaa taas täristä.

Ehdotamme, että te ette anna näiden käsillä olevien muutosten pelästyttää, vaan tunnistatte ne murtumiksi ympärillenne rakennetun vankilan muureissa. Astukaa niiden läpi vapauteenne. Olette luojajumalia ja -jumalattaria. Teillä on käsissänne suunnaton voima, mutta olette nukkuneet tietämättöminä siitä. Kenties tämän Meksikonlahden kriisin myötä lisää ihmisiä herää ja vaatii loppua vanhoille tavoille, jotka uhkaavat koko elämää.

Hathorit

Toimin ajatuksia ja huomioita

Henkilökohtaisesti pidän tätä hyvin voimallisena viestinä. Vaikka jotkut saattavat ajatella tämän kommunikoinnin perustuvan pelkoon, minusta se perustuu älykkyyteen.

Jotkut meistä "ihmisen potentiaaliliikkeessä" (erityisesti monet meistä pikkualueella, jota nimitetään New Ageksi) ajattelevat, että olemalla katsomatta mahdollisia ongelmia, ne jotenkin ihmeellisesti katoavat.

Mieleeni muistuu tässä koirani Merlin, joka myös uskoi, että ongelmien kohtaamattomuus oli tapa käsitellä ne. Merlin nimittäin oli osittain vihikoira ja sen pituus hännästä kuononpäähän oli 1.8 metriä ja se painoi 75 kiloa. Se oli myös hyvin kehittynyt olento, joka uskoakseni ei ollut ollenkaan koira, enemmänkin enkeli koirapuvussa. Joku päivä toivon kirjottavani ylistyksen Merlinille ja kuvaan niitä pikkuihmeitä, joita se sai aikaan elämässämme. Mutta se oli myös vihikoira ja rakasti hirvenpaskassa kierimistä. Jotain tapahtui, kun hirvenjätökset yhdistyvät sen ihon öljyihin ja se oli kamalaa. Sille kyse oli mitä ihanimmasta hajuvedestä, kun taas meille haju oli todella hirvittävä. Aa, näkemysero ihmisten ja koirien välillä!

Hirvenjätöstaipumuksensa lisäksi Merlin rakasti istua sohvalla kanssamme katselemassa televisiota. Mutta hirvikohtaamistensa jälkeen emme halunneet sitä istumaan sohvalle tai luoja paratkoon, makaamaan viereemme.

Kun Merlin oli valellut itseään … hirvihajuvedellä, se livahti "pesäänsä" ja yritti hiipiä sohvalle. Hassua oli, että se katsoi meistä poispäin, kun se hyvin hitaasi hivutti ruhoaan sohvalle. Se oli vakuuttunut siitä, että jos se ei nähnyt meitä, mekään emme näkisi sitä. Vääjäämättä joku perheestä sanoi sille paheksuvalla äänellä: "Merliiiin!!" Ja joka kerta Merlin näytti äärimmäisen järkyttyneeltä ja yllättyneeltä, kuin sanoakseen: "Miten ihmeessä näitte minut!"

Monet meistä ihmisistä ovat myös lahjakkaita kieltämisessä. Silloin kun jokin on liian vaikea käsitellä, monet meistä vain teeskentelevät, ettei sitä ole olemassa. Vaikka tämä voi tarjota itsepetoslohtua, se on vain sitä - itsepetosta.

Minusta on paljon parempi tiedostaa tilanteen tosiasiat, vaikka ne olisivat kuinka vakavia, jotta voimme käsitellä ne älykkäämmin. Ja minusta näitä Hathorit esittivät tässä viestissä.

Muuten, he eivät sano (toistan, EIVÄT SANO), että mikään näistä heidän kuvaamistaan, kamalista tilanteista itse asiassa toteutuu. Mutta he sanovat, että nämä ovat todellisia mahdollisuuksia ja meidän täytyy teroittaa intuitiotamme ja vaistoamme, kun kohtaamme kaaossolmujen (mitkä he ovat määritelleet jatkuvasti lisääntyväksi kaaokseksi) monenkertaisia ja moniulotteisia vaikutuksia.

Keskustelussa tämän viestin jälkeen Hathorit viittasivat Meksikonlahden kriisiin luovien mahdollisuuksien kriittisenä hetkenä. Tällä he tarkoittavat, että on olemassa monia mahdollisia lopputuloksia samanaikaisesti ja se on vielä määrittelemättä, mikä näistä ilmestyy kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen.

Toivottavasti vastuussa olevat jotenkin löytävät tavan korjata tämän viimeisimmän loukkauksen Gaiaa kohtaan. Mutta koko tilanne muistuttaa minua eräästä hollantilaisesta fraasista, joka on mielestäni erittäin osuva puhuttaessa hallituksista ja mediasta - herkkusienikohtelu. Muutamin poikkeuksin ne kaikki antavat meille herkkusienikohtelua - pitävät meidät pimeässä ja ruokkivat paskalla! On tosiaankin aika teroittaa intuitiotamme ja vaistojamme nähdäksemme ohi savuverhosta ja päättääksemme, mitä toimintaa tarvitaan.

Hathorit mainitsivat myös ohimennen arkistot, mistä voisi löytää menetelmiä, joita he ovat antaneet tietoisuuden parantamisesta.

Lopuksi haluaisin kertoa oman "kaaostilanteeni", joka tapahtui jokin aikaa sitten. Olin korkeassa rakennuksessa ja painoin hissin nappia mennäkseni ylöspäin. Ovet sulkeutuivat, muttei mitään tapahtunut. Painoin nappia uudestaan ja taaskin hissi kieltäytyi liikkumasta. Huusin jotain säädytöntä härvelille ja aloin hakata sitä, ikään kuin se auttaisi toiminnassa. Lopulta katsoin nappulaa, jota olin painanut. Se oli kerros, jossa olin! Saatuani malttini palautumaan painoin lempeästi yläkerroksen nappulaa ja voila, hissi kiipesi haluamaani kerrokseen.

Kun siirrän oman virhekomediani hetkeksi sivuun, ajattelen tämän episodin muistuttavan sivilisaatiotamme tällä hetkellä. Luulen monien meistä tietävän, että meidän on mentävä vertauskuvallisesti ylempään kerrokseen, yksilöinä ja kulttuurina, mutta jatkamme tiedostamatta saman nappulan painamista.

Meidän on muutettava entisiä tapojamme, jos aiomme selviytyä tästä taipaleesta.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >