HomeViestejäTom Kenyon27.9.2011 - Valolähetys - aivolisäkkeen ulottuvuusviritys

27.9.2011 - Valolähetys - aivolisäkkeen ulottuvuusviritys

VALOLÄHETYS - AIVOLISÄKKEEN ULOTTUVUUSVIRITYS
 
Hathoreita kanavoinut Tom Kenyon (www.tomkenyon.com)
27.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meidän perspektiivistämme ylösnousemusprosessi voidaan nähdä kahtena yhdistyvänä energiavirtana.
 
Ensimmäinen sisältää KA-kehonne, hienoenergiakehonne (eli eteerinen kaksosenne tai henkituplanne). Jokainen menetelmä joka kohottaa KA-kehon värähtelyä, on ylösnousemusmenetelmä.
 
Toinen virta sisältää fyysisen kehonne ja aineen transformoitumisen valoksi. Aineen täydellinen muodonmuutos valoksi on ylösnousemuksen hyvin kehittynyt muoto ja sitä nähdään yleensä vain korkealle kehittyneillä vihittävillä.
 
Kuitenkin tämän muodonmuutoksen siemenmuodot voivat esittäytyä ja esittäytyvät ylösnousemusprosessin eri vaiheissa.
 
Äänimeditaatio jonka haluamme jakaa kanssanne, on väline lisätä henkivalon (eli moniulotteisen valon) sisäänvirtausta sisäeritysjärjestelmäänne. Ylösnousemusprosessin aikana niitä hormoneja jalostetaan, jotka muodostavat "biologisen merenne" ja kehonne sisätodellisuudet. Tämä äänimeditaatio on lempeä, kuitenkin voimakas keino edistää tätä liikettä ylöspäin.
 
Meditaatio
 
Haluamme kertoa kaksi menetelmää työskentelemiseen tämän virityksen kanssa.
 
Ensimmäinen on aloittelijoille, niille joille oman tietoisuutensa sisämaailmat ovat vieraita. Toinen menetelmä on niille, jotka ovat kehittyneempiä.
 
Kumpikin menetelmä toimii oikein hyvin. Tunnistakaa, missä kohtaa olette omassa kehityksessänne, ja valitkaa sitä vastaavasti.
 
Ensimmäinen menetelmä
 
Tässä lähestymistavassa kohdistat vain huomiosi aivolisäkkeesi, sisäeritysjärjestelmäsi pääsääntelijän, alueelle. Kuten kaikissa aiemmissa ulottuvuusvirityksissä joita olemme antaneet, kuulemasi äänet vastaavat vaihteluita valomaailmoissa ja ne saavat aikaan energialiikettä aivolisäkkeessä, kunhan pidät huomiosi aivolisäkkeen yleisalueella. Tämä alue sijaitsee noin 2 senttiä nenänvarren takana.
 
Sinun on keskityttävä vain tähän yleisalueeseen. Ei tarvitse olla täsmällinen. Tietoisuutesi vain levätessä tällä alueella suoritat tehtävän. Toiminnallinen sana tässä on tietoisuutesi "lepääminen". Tämä ei ole keskittymistä. Huomiosi vain lepää aivolisäkkeen alueella ja sallit kuulemiesi äänien vaikuttaa alueeseen. Kun mielesi harhailee, tuo se vain takaisin huomioimaan aivolisäke.
 
Toinen menetelmä
 
Teille joille sisäinen maailmanne on tutumpi, ehdotamme, että kuvittelette tuon aivolisäkealueenne valkoiseksi lootuskukaksi, joka kelluu hiljaisessa ja äärettömässä puhtaassa vedessä. Tämä mielikuva muuttaa aivonne/mielenne vastaanottavampaan tilaan ja saa aikaan tietoisuuslaadun, mikä on erittäin hyödyllinen tämän tyyppiseen transformaatiotyöhön. Ehdotamme valkoista lootusta, koska se sisältää kaikki värit ja taajuudet. Voit kuvitella tämän lootuksen osittain tai täysin avautuneena kukkaan tai sulkeutuneena nuppuna, jos pidät siitä enemmän.
 
Pidä tätä mielikuvaa valkoisesta lootuksesta aivolisäkkeesi alueella ja kuten ensimmäisessä menetelmässä, silloin kun mielesi alkaa vaellella, tuo se takaisin lootukseen ja aivolisäkkeen alueelle.
 
Riippumatta siitä käytätkö ensimmäistä vai toista menetelmää, katalyyttinen ääni aiheuttaa hienoenergioiden liikettä aivolisäkkeessä ja saa aikaan energeettisiä vaikutuksia kaikissa rauhasissa, jotka muodostavat sisäeritysjärjestelmäsi. Kun jatkat tämän virityksen kokemista, sinulle tulevat tutummaksi sen hienovaraiset ja voimakkaat vaikutukset.
 
Ehdotamme, että ennen aloittamistasi vietät muutaman hetken erossa jokapäiväisen elämäsi huolista. Vedä viiva tämän lyhyen meditaation ja muun elämäsi välille. Meditaatio on noin viisi minuuttia pitkä ja ehdotamme, että kuunneltuasi sen vietät muutaman hetken hiljaisuudessa aistien aivolisäkkeesi aluetta. Jos olet energeettisesti herkkä ja tietoinen, voit tuntea hienovaraisia vaikutuksia kaikissa rauhasissasi.
 
Kuten sanoimme aiemmin, tämä viritys on hienovarainen, kuitenkin voimakas. Ja tämä kummallinen paradoksi perustuu monisyiseen suhteeseen aineen ja energian välillä.
 
Kun siirrytään aineen hienommille tasoille (eli aliatomihiukkasiin), siellä on enemmän energiapotentiaalia. Vastaavasti siirtyessänne oman tietoisuutenne hienommille tasoille, energia lisääntyy myös siellä (eli tietoisuusvoimat).
 
Tämän virityksen muodostavat mallit ovat täsmällisiä ja ne muodostavat monimutkaisia suhteita tietoisuuden hienoulottuvuuksissa.
 
Älkää antako sen yksinkertaisuuden pettää. Tämä viritys on voimakas tietoisuuden transformoija.
 
Ehdotamme siksi, että kokeilette ja etsitte oman mukavuusalueenne tämän virityksen osalta.
 
Kun saatte aikaan valovirtojen lisääntymistä aivolisäkkeessä ja sisäeritysjärjestelmässä, laukaisette voimakkaan ja tehokkaan puhdistumisen. Teillä jokaisella on oma mukavuusalueenne tässä.
 
Joillekin teistä virityksen kuunteleminen kerran päivässä on kaikki, minkä pystytte mukavasti käsittelemään. Toiset saattavat tuntea vetoa kuuntelemiseen useita kertoja.
 
Kun kuuntelette tätä viritystä säännöllisesti, huomaatte "energeettisen pesänne" tai mukavuusalueenne laajentuvan ja kykenette kuuntelemaan sitä useita kertoja. Mutta opastava periaate on oma mukavuusalueenne.
 
Jos kuuntelette tätä viritystä liian usein oman energiatodellisuutenne kannalta, tiedätte ylittäneenne rajan. Tunnistatte, että vapautatte energioita sisällänne enemmän, minkä mukavasti käsittelette. Yksinkertainen tosiasia on, että kun ne rauhaset jotka muodostavat sisäeritysjärjestelmänne, saavat vaihtelevaa valoa aivolisäkkeen kautta, ne vapauttavat rajoittavia energia- ja tietoisuusmalleja.
 
Ainoa ohjenuora tässä on edetä itsellenne mukavalla tavalla. Ne jotka ovat luonteeltaan enemmän soturimaisia, voivat ns. työntää virtaa. Mutta käsittäkää, että nopeutatte kovasti sisäeritysjärjestelmänne energeettistä transformoitumista. Ja jos havaintonne, ajatuksenne ja tunteenne nopeutuvat liikaa, niin hidastakaa. Kuunnelkaa viritystä harvemmin ja löytäkää oma mukavuusalueenne.
 
Valolähetyksiä
 
Maailmanmeditaatio 11.11.11
 
Teitä jotka päätätte liittyä seuraamme energeettisesti Maailmanmeditaation aikana 11.11.2011, pyydämme työskentelemään tämän virityksen kanssa säännöllisesti. Mitä tutumpi tämä viritys on teille ja mitä rennompi olette sen hienovaikutusten kanssa, sitä enemmän saatte Maailmanmeditaatiosta.
 
Maailmanmeditaation aikana viritys toistetaan seitsemän kertaa ryhmälle, joka kokoontuu tähän tilaisuuteen Seattlessa. He keskittyvät fyysisesti tähän Maailmanmeditaatioon, mutta sekä meditaation että kolmen päivän tilaisuuden energia ylittää ajan ja paikan. Toisin sanoen, voitte astua sisäisen tietoisuuden syvällisiin tiloihin tapahtuman aikana riippumatta siitä, missä olette fyysisesti.
 
Päivämääriä ja aikoja
 
Varsinainen Maailmanmeditaatio pidetään 11.11. klo 21-22 PST (Huom. tämä on 12.11. klo 5-6 GMT)
 
Jos aiot "ratsastaa" tällä energialla tuon tunnin meditoinnin aikana, ehdotamme, että kuuntelet virityksen seitsemän kertaa ja sitten istut 20-30 minuuttia huomio keskittyneenä aivolisäkkeen alueelle. Jos mahdollista, ehdotamme, että sitten makaat ja lepäät.
 
Tähän meditaatioon liittyvät transformaatioenergiat ulottuvat kolmen päivän jaksolle, mikä alkaa 11.11. klo 19 PST ja jatkuu 13.11. klo 16 PST saakka. Meditointi aivolisäkkeen ulottuvuusvirityksen avulla on erityisen voimakasta tuona aikana.
 
Julkaisemme tämän aivolisäkkeen ulottuvuusvirityksen suotuisaan ja epävakaaseen aikaan ihmistietoisuuden ylösnousemisessa. Teemme sen toivoen, että se auttaa teitä vaatimaan täysivaltaisen tahtonne kanssaluojina. Näkemyksemme mukaan tämä nimenomainen viritys myös palvelee teitä transformaatiotyökaluna monta vuotta tulevaisuuteenne.
 
Kaikista antamistamme ulottuvuusvirityksistä tämä on kallisarvoisin.
 
Tämä viritys synnytettiin moniulotteisen todellisuutemme 5.-12. ulottuvuuden transformaatioenergioista ja valeltiin niillä.
 
Luonteensa mukaisesti tämä viritys kantaa hienovaraista kuitenkin voimakasta evoluutioenergiaa. Monet teistä käyttävät tätä viritystä nähdäkseen selvemmin sen mysteerin, miten kanssaluotte todellisuutenne. Ja kun verhot fyysisen todellisuuden ja hienotodellisuuksien väliltä avautuvat, heräätte uuteen kuvaan itsestänne sekä uuteen ymmärrykseen paikastanne kosmoksessa.
 
Hathorit
 
Tomin ajatuksia ja havaintoja
 
Sinun on parasta kuunnella tämä viritys stereokuulokkeilla. Tämä johtuu siitä, että tämän nauhoituksen stereoäänimallit luovat monimutkaisia, liikkuvia hienoenergiapyörteitä. Ja nämä pyörteet pyörivät siellä, minne kiinnität huomiosi. Jos kuuntelet virityksen ilman stereokuulokkeita, olisi hyödyllistä erottaa vasen ja oikea kaiutin, jotta saat enemmän stereovaikutusta.
 
Älä kuuntele tätä viritystä autoa ajaessasi tai tilanteissa, jotka vaativat koko huomiosi.
 
Olen työskennellyt virityksen kanssa käyttäen sekä ensimmäistä että kehittyneempää menetelmää, jotka Hathorit mainitsivat. Ja kuten he sanoivat, kumpikin toimii oikein hyvin.
 
Nämä menetelmät selittävät itse itsensä, paitsi yhden yksityiskohdan liittyen lootusmenetelmään. Kun kuvittelet "valkoisen lootuskukan kelluvan hiljaisessa ja äärettömässä puhtaassa vedessä", kuvittele vesi sellaisena, mikä tuntuu mukavalta sinusta. Toisin sanoen, tämä ei ole visualisointiharjoitus. Jos usein visualisoit asioita sielusi silmin, niin sinulla voi hyvinkin olla visuaalinen vaikutelma lootuksesta ja vedestä. Mutta jos et usein visualisoi asioita, niin koe lootus ja vesi aistimuksena, mikä on mukavin sinulle.
 
Voin henkilökohtaisesti vahvistaa tämän virityksen hienovaraisen voiman. Ja omien kokemusteni perusteella olen samaa mieltä Hathorien kanssa siitä, että etsit oman mukavuusalueesi. Tämä pieni äänijuttu voi tosiaankin saada aikaan hienoenergiapuhdistuksen.
 
Oman vaikutelmani mukaan, kun olen työskennellyt tämän virityksen kanssa jonkin aikaa, se saa epäilemättä aikaan hienoenergian liikkuvia pyörteitä aivolisäkkeeseen. Ja sieltä nämä hienoenergiat liikkuvat spontaanisti koko sisäeritysjärjestelmään.
 
Viritys on yleisesti tyynnyttävä, hoivaava ja syvän palauttava. Mutta jos kuuntelen sitä liian pitkään, se saa aikaan puhdistumista. Tässä tapauksessa tunnen olevani hermostunut ja ärsyyntynyt. Tämä kertoo minulle, että olen ylittänyt mukavuusalueeni rajan tai kuten Hathorit sanovat - energiapesäni rajan.
 
Joka kerta kuunnellessani tätä viritystä tunnen ikään kuin avautuvani moniulotteisen valon elävöittäville ominaisuuksille. Olen myös havainnut, että nämä elävöittävät energiat hämmentävät joskus asioita esiin sisälläni. Ja kun tätä tapahtuu, ajattelen sitä sisäisenä talon siivouksena. En lopeta siivoamista vain, koska "pölyä" on ilmassa. Otan vain rauhallisesti. Ja pyrin olemaan kärsivällinen, koska sisäisessä talossani on monta huonetta ja monet niistä ovat siivouksen tarpeessa.
 
Olen havainnut ja havaitsen edelleen, että tämä viritys on hyvin transformoiva.
 
Minusta on myös mitä kiehtovinta tutkia tietoisuuden ja aineen välistä liittymää, erityisesti oman tietoisuuteni ja sen aineen, mikä muodostaa kehoni. Tunnen tässä virityksessä valtavia tilaisuuksia tutkia ja löytää itseäni.
 
Tämä viritys on minusta hienostunut ja voimakas keino tutkia sisällämme asuvia syvyyksiä.
 
Ja tämä mielessä toivotan teille, mielen kanssa-argonauttini, syvällisiä ja palkitsevia matkoja.
 
Tom Kenyon
 
Ulottuvuusvirityksen lataus tai kuuntelu tästä osoitteesta http://tomkenyon.com/sound-gifts
 
Huom.: Kun klikkaat yllä olevaa linkkiä, sinut viedään Äänilahjat-osion kuuntelusopimukseen. Suostuttuasi ehtoihin voit kuunnella ja/tai ladata audiotiedoston, niin kuin haluat.
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >