HomeViestejäTeri Wade14.11.2020 - Tuleva vallankumous - korkeammalla värähtelevä todellisuus

14.11.2020 - Tuleva vallankumous - korkeammalla värähtelevä todellisuus

TULEVA VALLANKUMOUS – KORKEAMMALLA VÄRÄHTELEVÄ TODELLISUUS

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
14.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tesla: "Jos haluat löytää universumin salaisuudet, ajattele energiaa, taajuutta ja värähtelyä."
 
Värähtelynlaki merkitsee, että kaikki energia universumissa värähtelee tietyllä taajuudella, joten se on aina jatkuvassa liikkeessä, eikä se ei voi koskaan tuhoutua, ainoastaan transformoitua.
 
Siis tämä merkitsee, että kaikki mikä värähtelee tietyllä taajuudella, vetää puoleensa tuota tiettyä taajuutta – vetovoimanlain merkitessä, että luot todellisuuttasi omalla värähtelytaajuudellasi. Saat takaisin, mitä lähetät.
 
Yhteiskuntaamme on vaikuttanut loisvirus, joka on vaikuttanut negatiivisesti tietoisuuteemme. Ihmiskunta on negatiivisesti vedetty pois luonnollisesta olotilasta tietoisuutensa kautta, ja meidät on vedetty luonnottomaan värähtelyyn, joka toistaa itseään omaa tuhoaan kohti. Näetkö tämän jo?
 
Tämä tulee energiavärähtelykentän kontrolloinnista ylhäältä alaspäin planeetallamme. On ollut keskitaajuus, joka on annettu ihmisille tällä planeetalla, ja jos poikkeat tuosta keskitaajuudesta, sinua pilkataan, sinut jätetään ulkopuolelle ja sinua pidetään kummallisena, ja se on tämän matriisin koko tarkoitus.
 
Tätä yritetään tehdä internetin sensuroinnilla, eli paimentaa ihmiset tähän yhteen keskitaajuuteen. Sitä kutsutaan massaohjelmoinniksi!
 
Mutta monet meistä heräävät ja virittyvät takaisin omaan ydintaajuuteensa oivaltaen, että tämä kaikki on ollut illuusiota, ja käymme läpi poisohjelmoinnin. Melko hurjaa, vai mitä? Siirrymme pelosta rakkauteen ja palaamme terveeseen tilaan. Siis tämä vallankumous merkitsee oikeasti sitä, että ihmisten täytyy lakata kuuntelemasta alemman taajuuden pelkojärjestelmää, koska yhteiskuntamme on luotu niin, että voidaksesi olla olemassa sinun täytyy osallistua tähän tiettyyn taajuuteen.
 
Ihmiskunnan täytyy rakentaa uudelleen planeettataajuutemme eikä yrittää muuttaa vanhaa, koska se ei toimi – vanhaa ulos ja uutta sisään. Täytyy repiä kaikki alas … Tätä tapahtuu tällä hetkellä. Ihmisten täytyy omistaa suoraan energiavetovoimansa, jottemme jatka tämän loisen ruokkimista. Tätä kutsutaan resonanssinlaiksi. Vaikutamme suoraan siihen, mitä todellisuutta vedämme puoleemme. On aika herätä, koska me ihmiset olemme uskomattoman voimakkaita!
 
Muutosajankohtana totuus kerrotaan kaikille ja maailmanlaajuisesti ilmoitetaan valkohattujen tekemästä vallankaappauksesta. Ilmoitetaan ihmiskunnan ja planeettamme vapautumisesta.

Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >