HomeViestejäTeri Wade6.11.2020 - Henkinen evoluutio

6.11.2020 - Henkinen evoluutio

HENKINEN EVOLUUTIO

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
6.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten hullua mutta mielenkiintoista aikaa koemmekaan. Monet tuntevat toivottomuutta ajankohtaisen globaalin tilanteen vuoksi. Näin on, koska negatiiviset, matalavärähteiset energiat voimistuvat, eli tämä vanha rakenne lähtee pois potkien ja huutaen. Näemme energiareaktion siihen väärään pelkoinformaatioon, jota valtavirtamedia ja tietämättöminä pysyvät ihmiset edistävät.
 
Monet vanhat ja epärelevantit ohjelmat hajoavat tehdäkseen tilaa korkeammalle muodolle, mutta suuri osa ihmisistä näkee tämän taantumisena ja vuorostaan hyökkää omalta tietoisuustasoltaan, joka tulee tavallisesti erillisyys- ja pelkoajattelutavasta.
 
Henkinen evoluutio on pysäyttämätöntä, ja 3D-uskomusjärjestelmän joka on hallinnut ja kontrolloinut maan päällä aioneita, täytyy hajota, ja tämä on nykytilanteemme. Monet totuudenetsijät tiesivät tämän tulevan, mutteivät koskaan kuvitelleet, että siirtymä tästä tiheästä 3D-todellisuudesta 4D- ja 5D-todellisuuteen tulisi näin suuren kaaoksen ja hämmennyksen kera.
 
Monet kuvittelivat tämän siirtymän olevan tasainen ja rauhallinen, mutta kuten olen sanonut aiemmin, 60- ja 70-luvun henkinen liike jätti huomiotta tämän transformaation suuruuden. Eli sen ei pitänytkään koskaan olla pelkkiä sateenkaaria ja yksisarvisia.
 
Paras panoksesi on päästää irti kaikista käsityksistä, millaista uskot henkisen ylösnousemuksen olevan, ja antaa jumalaisen suunnitelman tapahtua. Tämä ylösnousemus on erittäin tehokas prosessi, eivätkä siihen voi sekaantua ne, jotka eivät tajua sitä.
 
Taas olen sanonut tämän aiemmin: ne joita kutsun vastuselementiksi/vastustajiksi, ovat irrelevantteja tässä transformaatiossa. Ihmisolentojen ylösnousemista fyysisessä kehossa ei ole koskaan ennen tapahtunut, ja meitä valvovat planeetan ulkopuoliset olennot jännityksen ja odotuksen kera. Jos ihminen ylösnousisi tästä tiheästä 3D-värähtelystä ja integroituisi korkeampaan 5D-taajuuteen valmistautumatta, hän kuolisi – fyysinen kehomme ei voisi koskaan käsitellä sitä, eli fyysinen järjestelmämme ei pystyisi mukautumaan siihen. Puhdistamme solumuististamme kaiken tiheän energian, joka tulee tämän 3D-rakenteen myötä.
 
Älä koskaan vertaa itseäsi toisen ylösnousemusprosessiin – se on yksilöllistä. Kaikki eivät ole valmiita tähän integrointiin. Itse asiassa he voivat tehdä juuri sitä, mitä he tulivat tekemään tässä elämässä. Monet teistä ovat huolissaan perheenjäsenistä ja ystävistä, mutta tämä on täysin yksilöllinen prosessi ja saattaisitte vain häiritä, joten antakaa olla. Voitte kylvää siemenet, mutta älkää ottako heidän prosessiaan itsellenne.
 
Monet näistä ihmisistä näkevät korkeammat taajuudet tunkeutujana ja vastustavat niitä, mikä saa loppujen lopuksi heidät kokemaan negatiivisuutta, äärimmäistä hämmennystä ja pelkoa. Sallikaa, sallikaa, sallikaa ne! Antautukaa sille. Eli kun mieli tottuu siihen, nämä pelkopohjaiset tunteet rauhoittuvat. Lisäksi sitten antaudutte näille taajuuksille, oppaanne ja tiiminne näkee, että pystytte nyt ottamaan vastaan enemmän ja enemmän korkeampaa valodataa, eli avaatte tulvaporttinne.
 
Vastustajille on vaikeaa antautua tälle korkeammalle todellisuudelle, koska kaikki tuntuu vanhojen 3D-uskomusjärjestelmien vastaiselta. Antautuminen on evoluutioaskel jokaisen ylösnousemusprosessissa. Ihmiset jotka antautuvat ja sallivat tämän prosessin, resonoivat tämän informaation kanssa – muuten ette ymmärtäisi tai edes kiinnostuisi siitä.
 
Ne jotka resonoivat tämän informaation kanssa, ovat tehneet valmistautumistyötä monessa entisessä elämässä. Olette opiskelleet, harjoittaneet ja kokeneet monia eri totuuksia – hyviä, pahoja ja rumia. Olette eläneet nunna- ja munkkiluostareissa, olette olleet sotureita ja rauhantekijöitä. Olette olleet naisia ja miehiä, rikkaita ja köyhiä, fiksuja ja tyhmiä. Olette olleet terveitä ja sairaita, onnellisia ja onnettomia. Olette olleet vapaita ja orjuutettuja – ollaksenne nyt päteviä astumaan tähän prosessiin.
 
Periaatteessa jokainen on henkinen olento – kyse on vain siitä, että jotkut tietävät sen. Jotkut näkevät järjestäytyneet uskonnot henkisyytenä, mutta nuo ulkoiset merkit, oikeellisuudet ja rituaalit häviävät, kun ihmiskunnan herääminen jatkuu. On niitä, jotka edelleen tarvitsevat näitä uskonnollisia asioita ensiaskelinaan heräämiseen, joten ne eivät täysin häviä, mutta enimmäkseen ne eivät ole enää tarpeellisia. Taistelemme jatkuvasti "ulkoista näkymää" vastaan, mutta siinä ei ole epäilyä ja vaihtoehtoa, että pääsemme perille.
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >