HomeViestejäTeri Wade24.10.2020 - Monet värähtelevät jo 5D-Maassa

24.10.2020 - Monet värähtelevät jo 5D-Maassa

MONET VÄRÄHTELEVÄT JO 5D-MAASSA

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
24.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten kaikki tiedätte, Maa käy läpi siirtymää korkeampaan taajuuteen. Maa jakautuu kahteen eri todellisuuteen. Maa erottaa kaksi taajuutta … dogmaattinen ja ideologinen arkonttien kontrolloima rakenne vs. vapaampi ajattelu ja vapaus; kontrolli ja auktoriteetti vs. vapautuminen.
 
Monet valitsevat lähteä vanhoista taajuuksista ja monet vastustavat. Trumpin valinta presidentiksi 2016 oli noiden kahden todellisuuden eroamisen käännekohta. Se oli alku planeettakontrollin täydelliselle transformoitumiselle. Pimeydestä valoon …
 
Nämä uudet energiat ovat kuin aalto, joka on nostanut monien teidän tietoisuutta siitä, että jokin ei ole oikein ja se täytyy muuttaa. Vastustus ja kitka jota näemme näiden kahden energian välillä, tuntuu planeetalla kaaoksena, jonka aiheuttaa vanhan ja epäoikeudenmukaisen planeetan kontrollointiverkon paljastuminen.
 
Nämä viime vuodet ovat olleet merkittävää työntämistä valoon – se on ollut ns. "huku tai ui" -tilanne. Tästä syystä monilla teistä jotka luette tätä, on ollut sairautta tai olette tunteneet olevanne ihan tööt! Fyysinen kehonne sopeutuu ja kalibroituu näihin uusiin taajuuksiin. Tämä oli viimeinen työntö ihmissieluille palata valoon. Nuo tyhjästä tulleet tunteet ja itkeminen äkkiarvaamatta hyvien ja huonojen asioiden vuoksi tasaantuu.
 
Kaikki on nopeutunut, ja monet ovat valinneet siirtyä uuden Maan taajuuksiin, tietävät he se tai eivät. Sielusi on jo tehnyt tuon päätöksen siirtyä eteenpäin tai jäädä, koska sielusi olet sinä ja se tietää enemmän sinusta ja siitä, mitä tarvitset, kuin koskaan oivallat ihmisenä tässä todellisuudessa.
 
Se kaikki alkaa noista äänistä, jotka huutavat kovaan ääneen nimeäsi, ja katsot ympärille eikä ketään ole paikalla. Ne tulevat ulkopuolelta, ja alkuun sivuutat ne, koska se on epämukavaa, mutta lopulta nuo äänet alkavat tulla sisältä ja kaikessa alkaa olla tolkkua. Siitä tulee lopulta normaalia, tuttua ja lohduttavaa.
 
Alat tuntea vetoa ihmisiä kohti, jotka ovat kuulleet tämän äänen sisältään. Tämä ääni olet sinä, oppaasi jne. Muista, että tiedostaminen on avain! Lopulta jotkut noista ihmisistä joita kohti sinua vedetään, tuntuvat tutuilta. Ei mitään sattumaa!
 
Alat kuitenkin oivaltaa, että on ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa kokemuksesi, ja sitten on niitä, joiden kanssa on parempi olla jakamatta.
 
Ensin on vähän hämmentävää, kun joku kommunikoi sisältämme. Mutta lopulta tämä ääni alkaa tuntua mukavalta, hyödylliseltä ja suojelevalta. Alat ikään kuin oivaltaa, että tämä ei ole mielikuvitustasi ja on joku, jolla on korkeampi perspektiivi ja joka on nyt tullut elämääsi näyttämään sinulle mahdollisia ja todennäköisiä todellisuuksia.
 
Alat antaa mennä ja antaa tämän opastuksen ohjata sinua, ja sitten oivallat, että kaikki virtaa tavallaan synkronissa. Synkronismi on esimerkki olemisestasi harmoniassa universaalin virran kanssa. Alat ymmärtää seurata tätä virtaa – tai vastustaa sitä, ja silloin kärsimys voi olla hyvin intensiivistä. Eli sinulle kommunikoidaan aina, mutta joskus nuo tönäisyt voivat olla tylyjä, jos et kiinnitä huomioita.
 
Ikään kuin lopultakin oivalsimme, että on vaihtoehto tuolle jokapäiväisen elämän jyrkän rinteen kiipeämiselle. Kun päätit seurata tätä sisäistä ohjetta, huomasit, miten paljon olit ollut yksin.
 
Tässä 3D-todellisuudessa kommunikointimme koskee työtä, lapsia, jokapäiväistä elämää, mutta siinä erilliset ihmiset puhuvat erillisistä elämistä. Sitten kun yhdistyy tähän virtaan, on edelleen yksilö, muttei tunne erillisyyttä toisiin. Periaatteessa ulkoiset kehot ovat vain koteloita sille ykseystietoisuudelle, jonka tuntee tämän universaalin virran myötä.
 
Kun meistä tulee tietoinen korkeamman ulottuvuuden elämistämme muissa maailmoissa, opimme, että monet ympärillämme fyysisyydessä ovat samasta sukulinjasta, galaktisesta perheestä ja monissa tapauksissa samalta alukselta. Monet meistä palaavat tuolle alukselle tai alkuperäiselle planeetalle tai päättävät jäädä uuteen 5D-Maahan auttamaan uusien energiamallien kanssa. Monet osallistuvat kumpaankin.
 
Periaatteessa monet teistä värähtelevät jo 5D-Maassa, eli on kommunikointia korkeamman ulottuvuuden Maan ulkopuolisten olentojen kanssa, korkeampia näkemyksiä ja korkeampaa ajattelua, korkeampaa tietoisuutta ja intuitiivisia kykyjä jne. Monet alkavat muistaa entisiä maailmoja ja kokemuksia, jotka on tallennettu syvälle DNA:n solumuistiin. Tämän kaiken saavat aikaan nämä korkeammat taajuudet, jotka aktivoivat DNA:ta.
 
Kuuntele tuota sisäistä ohjetta – sille on syynsä.
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >