HomeViestejäTeri Wade22.1.2020 - Suuri 5D-siirtymä on alkanut

22.1.2020 - Suuri 5D-siirtymä on alkanut

SUURI 5D-SIIRTYMÄ ON ALKANUT

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
22.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Suuri 5D-siirtymä on alkanut. Toivota tervetulleeksi elämäsi seikkailu. 3D-maassa olemme nyt ottaneet ratkaisevan askeleen tuntemattomalle alueelle ja siirtyneet viidennen ulottuvuuden olemassaolotaajuuteen. Kiihtyvät ilmastomuutokset, yhteiskunnan horjuminen ja kuudes massasukupuutto ovat hyvin käynnissä, lajien hävitessä ilmiömäistä tahtia. Älä pelkää tätä siirtymää. Se on pelkkä sykli.
 
Tiedän, että se "taistele tai pakene" -mekanismi joka on epäystävällisesti ladattu DNA:hamme, käynnistyy joillakin teistä. Mielesi reagoi tuomitsemalla – sattuuko minuun, kuolenko minä – ja se on ymmärrettävää. Jo syntymähetkelläsi aloitit kuolemapolkusi – se on siirtymäsi.
 
Hyväksy se ja tunne tuo pelko. Se on aina taianomainen, henkinen polku oven läpi toiselle puolelle. Jos todella ajattelet sitä, niin se on henkeäsalpaavaa! Muista, ettei sinulla ole mitään menetettävää. Menetys on illuusio.
 
Menettäminen ei ole mahdollista sinulle, koska kaikki on sisällä. Vain mieli heikentää tuota yhteystunnetta. Olemme tunneolentoja, emmekä voi koskaan poiketa siitä, koska tietoisuuttamme ei voi koskaan ottaa täysin kontrolliin niin kauan, kun meillä on tunteita.
 
Hyvin monet vastustavat muutosta, mikä on ymmärrettävää, koska ego pitää ennustettavuudesta. Se pitää pehmeistä mukavuuksista, jotka rauhoittavat ja tyynnyttävät sitä. Mutta jatkuvan muutoksen universumissa, muutos on ainoa pysyvä asia.
 
Tämä muutos saa monet vastustamaan tämän todellisuuden vanhojen perustojen hajoamisista. Seuraa virtaa, koska näet silmiinpistäviä ja hermostuttavia näkyjä. Eli alat nähdä todellisuuden sellaisena, kuin se oikeasti on.
 
Kun murtaudut tämän kolmannen todellisuusulottuvuuden rajojen läpi, kahleesi lähtevät. Se on erittäin vapauttava tunne. Muista, että aito luominen seuraa aitoa ilmaisua … Eli jos olet näiden uusien taajuuksien virrassa vastustamatta muutosta, kaikki mitä tarvitset, tulee eteesi. Näin vetovoimanlaki toimii – se toimii myös toisinpäin.
 
Sinun täytyy purkaa kuuliaisuutesi matriisille, joka alkaa vakaasti hajota. Nämä ovat todella ilmiömäisiä aikoja, mutta vain, jos hyväksyt ne. Pelko on pahin vihollisesi ja se on pelkkä illuusio. Päästä siitä irti …
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >