HomeViestejäTeri Wade5.12.2019 - Miksi olemme täällä?

5.12.2019 - Miksi olemme täällä?

MIKSI OLEMME TÄÄLLÄ?

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
5.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä elämä täällä maan päällä jonka valitsimme itsellemme, on uskomattoman vaikea, mutta valitsimme sen ollessamme korkeammassa ja laajentuneessa tietoisuudessamme, ja kuulen hyvin monien sanovan: "En koskaan suostunut elämään tässä rajoittuneessa tietoisuustilassa." Voiii, mutta sinä suostuit! SINUN paljon laajempi tasosi valitsi elämäsi. Nyt vaikea kohta on ymmärtää, miksi valitsit sen.
 
Siis periaatteessa olet jo valinnut elää tässä elämässä, tässä 3D-maaelämässä, matalalla värähtelevässä tietoisuustilassa, ja nyt sinun täytyy ymmärtää, miksi teit tämän valinnan. Siksi on hyvin tärkeää, että laajennat tietoisuuttasi, tajuntaasi fyysisessä kehossa, koska se auttaa sinua ymmärtämään, miksi teit tämän valinnan.
 
Siis todellisuudessa olet nyt alkamassa yhdistyä SINUUN, joka teki tuon valinnan. Kaikki tuo haudattu tieto, näkemys ja oivallus alkaa vuotaa yhteen siitä rajoittuneesta, fyysisestä tietoisuustilasta, jota koet täällä alhaalla, ja mennä korkeampaan itseesi, sieluitseesi … jossa kaikki tiedetään. Tämä on ylösnousemus …
 
Olemme täällä muuttamassa ohjelmoitua ihmiskokemusta ja lajimme kokemusten luonnetta täällä maan päällä. Ja tänä aikana eliitin kontrollointijärjestelmä heittää niskaamme kaiken, mitä sillä on, ja näemme sitä nyt. Se on vain epätoivoinen yritys pitää kiinni vallasta pelon, sodan, sairauden, sortamisen jne. avulla. He ovat matkalla ulos – heidän hallintansa on loppu.
 
Ihmiset joita pelko helposti kontrolloi, uskovat, että heillä on jotain menetettävää. Tiedän, että ryöpytän nyt hyvin uskonnollisia ihmisiä, mutta heidän jumalanpelkonsa ja taivaaseen pääsemättömyyspelkonsa on täydellinen esimerkki mielen kontrolloimisesta pelolla. Kuin toukka joka luuli elämänsä loppuvan, muuttuukin perhoseksi. Pelko on illuusio ja nerokas, mutta pahaenteinen tapa pitää meidät kontrollissa. Siis symbolisesti sanottuna, olemme murtautumassa toukkamielentilasta korkeampaan tietoisuustilaan, ja alamme lentää.
 
Eikä kyse ole siitä, että tämä kontrollointijärjestelmä ja tämä matelijaelementti on kaikkivoimainen – ei ole! Meitä on ollut hyvin helppoa kontrolloida, koska meidät on pidetty niin matalassa taajuudessa, ettemme ole päässeet tuohon korkeampaan tietoisuustilaan ja kaikkeen siihen tietoon ja informaatioon, jota tulee sen mukana. Siis periaatteessa tämä matelijakontrollointijärjestelmä on laittanut ihmiset alempaan tietoisuustilaan, kuin mitä he todellisuudessa ovat. On oikeastaan hyvin ymmärrettävää, miksi he ovat onnistuneet tässä. Heidän täytyi laittaa meidät pienempään laatikkoon tukahduttaakseen tietoisuutemme, eli kaiken tiedon, informaation ja oivallukset. Meidät on pidetty erossa siitä matalan värähtelytaajuuden avulla, jossa he ovat pitäneet meitä, eli manipuloimalla tietoisuuttamme.
 
Siis niitä jotka pelkäävät menettävänsä jotain, kontrolloidaan helposti. Niinpä tämä Maan ulkopuolinen psykopaattieliitti elää siinä äärimmäisessä pelossa, että ihmiskunta herää ja laajentaa tietoisuuttaan, koska he menettävät kaiken, eli koko imperiuminsa täydellisen kontrollin.
 
Kun ihmisrotu oivaltaa, että voimme laajentaa tietoisuuttamme, näkemystämme ja tietoamme tasolle, jolle tämä kontrollointijärjestelmä ei pääse, olemme pysäyttämättömiä. Tätä he pelkäävät. Varsinainen testamentti todellisesta luonteestamme ja voimastamme on se, miten pitkälle heidän täytyy mennä pitääkseen meidät kontrollissa, erityisesti tämän ihmisheräämisen aikana, jota tapahtuu. On ehdottoman kriittistä, että ihmiskunta kokonaisuutena ja me yksilöinä heräämme. On aika …
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >