HomeViestejäTeri Wade20.11.2019 - Suurin show maan päällä

20.11.2019 - Suurin show maan päällä

SUURIN SHOW MAAN PÄÄLLÄ

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
20.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jokaista voimaa vastaa samansuuruinen vastavoima. Pimeät voimat opettelevat tätä oppituntia hyvin intensiivisesti nykyaikanamme. Ne pommittavat herpaantumatta Maan pintaan monilla energiarintamilla. Mutta sekä mekaaninen että tietoisuusteknologia käy ylikierroksilla ja reagoi niihin massiivisiin operaatioihin, joita tapahtuu pinnalla ja esoteerisilla tasoilla, yrittäen hajottaa merkittävän osan tästä pahansuovasta tietoisuudesta. Näiden operaatioiden on tarkoitus poistaa käärmeen pää.
 
Ihmiset kaikkialla maan päällä tuntevat nämä paineet, riippumatta siitä mikä heidän yhteytensä on eetterimaailmoihin. Jälleen kerran, päidemme yläpuolella on käynnissä massiivinen sota, jota ihmisrotu ei näe.
 
Ihmiset tuntevat masennusta, äärimmäistä ärsytystä ja kaikkea siltä väliltä. Niiden korkeampien energioiden tuntemisen lisäksi, jotka hämmentävät meitä fyysisesti ja "tietoisesti", pelkkä eläminen tämän matriisin perusasioissa on erittäin vaikeaa ajanpuutteen, stressin jne. myötä.
 
Näitä pimeiden voimien hyökkäystasoja rajoitetaan, jotka painavat alas pinnan ihmisiä, mutteivät haasta heitä itseään. Se on itsensä palvelemisen mentaliteettia ja täysin ilkeää käyttäytymistä. He manaavat omaa kohtaloaan. Periaatteessa he ovat ylittäneet hiekkaan vedetyn viivan.
 
Mutta näiden pahansuopien hyökkäysten vastapainona ovat valovoimat ja pinnan heränneet ihmiset. Älä koskaan hyökkää, puolustaudu aina käyttäen hyökkääjien omaa voimaa heitä vastaan. Heidät täytyy johtaa epätasapainoon, kääntää heidän liikevoimansa omaksi hyökkäykseksi. Ajattele Trumpin strategiaa …
 
Nämä jatkuvat vastaliikkeet poistavat eteerisiä implanttiteknologioita, jotka ovat pitäneet pinnan ihmiset kollektiivisessa unessa. Tämä merkitsee, että ihmiset panevat merkille selkeämmän olotilan, ja mielessä on vähemmän hölötystä. Yhteys sisäiseen hiljaisuuteen on helpompi löytää, kun kaikki puhdistetaan.
 
Monet ihmiset ympäri maailmaa yhdistyvät näihin massiivisiin laivueisiin astraalin kautta. Astraalissa on edelleen joitain pimeitä taskuja, mutta niitä puhdistetaan ja ne ovat kirkkaampia kuin koskaan ennen, mikä sallii näiden valoalusten, joita hyvin monet teistä näkevät, tulla sisään.
 
Ne jotka eivät ole vielä heränneet, työnnetään omaan heräämiseensä, ja näin ollen planeetallamme on tällä hetkellä vastarintaa ja kaaosta. Meitä kaikkia työnnetään Lähdettä kohti ja ankkuroimaan tuo valo suoraan Gaiaan. Olemme suurin show maan päällä!
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >