HomeViestejäTeri Wade3.5.2019 - Uusi lapsirotu

3.5.2019 - Uusi lapsirotu

UUSI LAPSIROTU

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
3.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lapset joita inkarnoituu todellisuuteemme tällä hetkellä, eivät ole kehittyneempiä ainoastaan kyvyiltään, vaan myös kemiallisesti solutasolla. Jokaisen sukupolven myötä tapahtuu edistymistä. Uudet vanhemmat kasvattavat hyvin erilaisia lapsia kuin koskaan ennen.
 
Se ei toimi tämän uuden ihmisrodun kanssa enää, mikä on toiminut ennen. Vauvoja syntyy paljon entistä valppaampana. Heitä valmennetaan tähän uuteen värähtelyyn. Lapsilla on aina ollut korkea värähtely rajoittavien uskomusten puuttumisen vuoksi.
 
Näillä lapsilla joita inkarnoituu nyt tähän todellisuuteen, on erittäin suuria rooleja täytettävänä, ja heidän kykynsä heijastavat sitä, mikä on mahdollista korkeammissa ulottuvuuksissa lajimme evoluution myötä. He ovat täällä opettamassa meille, miten eletään korkeammissa ulottuvuuksissa, nyt-hetkessä.
 
Näiden lasten aivot ovat aktivoituneempia. Näemme uusia kykyjä, joista tulee lopulta odotettuja ja normi näiden lasten myötä. Lopulta olemme kaikki maailmanlaajuisesti yhdistyneitä tähän korkeampien ulottuvuuksien tietoon, joka on valmiina ladattavaksi mieleemme.
 
Nämä uudet lapset ovat virittyneitä menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden energioihin. Näiden lasten psyykkiset kyvyt ylittävät paljon kaiken, mitä olemme nähneet aiemmin. Monet heistä ovat telepaattisia, he pystyvät lähettämään ja vastaanottamaan toisten ajatuksia välimatkasta riippumatta. Jos näiden lasten kykyjä ei kehitetä, ne heikkenevät ajan kuluessa, eli … on erittäin tärkeää, että vanhemmat tukevat heitä.
 
Näiden lasten fyysinen ja geneettinen rakenne on hyvin erilainen, ja näemme heidän olevan erittäin herkkiä. He eivät opi samalla tavalla, kuin lapset ennen heitä. Arkisten faktojen ulkoaopettelulla ei ole enää käyttöä heille. He taistelevat vanhoja perinteisiä tapoja vastaan.
 
Nämä lapset auttavat korvaamaan asioiden vanhat tekemistavat koulutusjärjestelmässä, terveydenhoidossa, rahoitusjärjestelmässä ja politiikassa. Nämä lapset kyseenalaistavat kaiken, rikkoakseen vanhat kaavat uuteen ajattelutapaan. ADD, ADHD jne. ovat lapsia, jotka eivät pysty ilmaisemaan itseään järjestelmässä, joka on haluton kehittymään!
 
Kyse ei ole siitä, etteivät he pysty keskittymään. He kieltäytyvät keskittymästä vanhoihin ja vanhentuneisiin opettelutapoihin. Heidän mielensä on paljon kyvykkäämpi, mistä heille annetaan kunnia. Kyse on vain siitä, ettei heitä kannusteta sopivalla tavalla.
 
Heidän mielensä toimii eri tavalla. Vanhemmat on ohjelmoitu pelkäämään jokaista poikkeamaa koulutusjärjestelmän normista, ja silloin kun he poikkeavat, heidän ajatellaan olevan väärässä, mutta koulutusjärjestelmässä huomataan ensimmäisenä muutostarve.
 
Nämä uudet lapset kehittävät psyykkisiä kykyjä. He pystyvät näkemään näkymätöntä ja hankkivat uskomattomia parannuskykyjä. Jotkut pystyvät manipuloimaan lukuja sekunneissa tavalla, jota ei uskoisi, ja jotkut pystyvät näkemään energioita niiden ihmisten ympärillä, joihin he keskittyvät. Kaikki nämä kyvyt ovat toimimattomina meidän kaikkien sisällä, mutta näillä lapsilla ne aktivoituvat syntymässä.
 
Nämä lapset osoittavat, ettei näitä kykyjä nähdä poikkeuksellisina, vaan niistä tulee tavallisia. Näen joka päivä muutosta lapsissa koulutusjärjestelmässämme. Näen niitä järkyttäviä mielen turruttavia tapoja, joita heille opetetaan pitämään heidät yksinkertaisena, ja ne jotka vastustavat järjestelmää, lääkitään sopeutumaan.
 
Meidän täytyy muistaa, että kaikki lapset ovat nälkäisiä tiedolle, mutta kaikki lapset eivät janoa samaa tietoa. Nämä uudet lapset vaativat täysin uuttaa oppimismallia, ja uskokaa minua: he tulevat saamaan sen.
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >