HomeViestejäTeri Wade1.5.2019 - Vanhat sielut ja inkarnoitumisprosessi

1.5.2019 - Vanhat sielut ja inkarnoitumisprosessi

VANHAT SIELUT JA INKARNOITUMISPROSESSI

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
1.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme kaikki sieluja, mutta jotkut ovat virittyneempiä muistoihinsa siitä ikuisesta elämästä, jonka monet inkarnaatiot muodostavat.
 
Sielu on todellinen sinä, ikuinen itse, korkeampi itse. Olemme kaikki kuulleet sanonnan: "Emme ole ihmisolento, jolla on henkinen kokemus. Olemme henkinen olento, jolla on ihmiskokemus."
 
Ihmiset jotka lähestyvät inkarnaatiokiertonsa loppua, ovat vanhoja sieluja. Nämä vanhat sielut ovat oppineet monia oppitunteja ja heistä on tulossa hyvin tietäväisiä todellisen olemassaolomme menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.
 
Vanhoilla sieluilla on voimakas intuitio ja suurta empatiaa ja ymmärrystä ihmisiä kohtaan, koska se on heille tuttu juttu monista elämistä. Monet vanhat sielut pystyvät yhdistymään korkeampaan itseensä ja henkioppaisiinsa. Tämän kyvyn myötä he voivat saada uskomatonta näkemystä.
 
Tämä tieto on meidän kaikkien sisällä. Tämä tieto on tallennettuna solumuistiimme, DNA:han ja se tuodaan entisistä elämistä. Tällä hetkellä monet alkavat yhdistyä tuohon solumuistiin. Muistimme palaa.
 
Vanhat sielut uskovat, että kokemukset tuovat enemmän iloa kuin materiaaliset asiat. He nauttivat myös erittäin paljon yksinolemisesta – se on eräänlaista latautumista. Jotkut ihmiset pitävät yksinolemista ja yksinäisyyttä pelottavana, mutta vanhat sielut pitävät sitä äärimmäisen tarpeellisena.
 
Vanhat sielut tietävät erittäin hyvin, miten tärkeää on luottaa intuitiivisiin vaistoihinsa. Vanhat sielut ovat hyvin kosketuksessa siihen tietoon ja informaatioon, jota he ovat keränneet.
 
Kun inkarnoidumme, tapaamme monia samoja sieluja. He voivat olla veli, sisar, täti, setä, vaimo, äiti, isä jne. Mutta joka inkarnaatiossa nuo sielut ovat erilaisissa naamioissa ja rooleissa.
 
Sielu elää tietyn fyysisen inkarnaation, koska sillä on jonkinlainen velka tai velvollisuus, joka täytyy suorittaa. Näiden samojen sielujen kanssa inkarnoituminen antaa meille tilaisuuden ns. vapautua karmavelasta. Kaikki on suunniteltua – ei ole sattumia.
 
Karma on vain entisistä elämistä tuotu painolastijäämä, joka yksilön täytyy hoitaa. Jos joku ihminen elämässäsi saa toteutettua tavoitteensa, hän siirtyy pois elämästäsi. Kaikki ihmiset joita tapaamme elämässämme, ovat opettajia ja tarkoitettuja tiettyyn asiaan. Jotkut näistä ihmisistä saattavat suututtaa sinut tai olla varsinaisia paskiaisia, mutta he ovat siinä tietystä syystä ja auttavat sinua eteenpäin evoluutioprosessissasi. Nämä ihmiset ovat auttamassa sinua vapautumaan myrkyistä, joista pidät kiinni.
 
Näitä opettajia tavattaessa …
 
Ensikontakti on fyysinen visuaalisella tasolla. Sitten tuo vetovoima menee alitajuntaan, jossa luetaan karmatiedostoja. Sinun karmatiedostosi ja toisen ihmisen karmatiedosto tunnistavat sen tietyn asian, jota tarvitaan suorittamaan tuo tietty velka tai velvollisuus. Siis siellä tämä yhteys muodostuu, kun menemme tuohon suhteeseen. Muista, ettei ole mitään sattumia!
 
Suhteiden ristiriita on kuin kultaa, koska tärkeitä asioita tapahtuu. Tiedän, että se on syvältä, mutta nämä ristiriidat tuovat esiin tunteita ja tunteet saavat sinut esittämään kysymyksiä, joten ristiriita on tarpeellinen.
 
Joskus näemme tämän ystävän tai kumppanin sellaisena, joka yrittää loukata meitä tai suututtaa meidät. Tähän on karmasyy. Hän on revitty osasi ja auttamassa sinua parantumaan. Siihen saakka kunnes suhteet eivät ole selkiytyneet tällä tasolla, jatkamme inkarnaatiokiertoa eri elämissä ja eri rooleissa. Kaikki kuitenkin muuttuu ylösnousemuksessa!
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >