HomeViestejäTeri Wade23.4.2019 - Suuri muutos

23.4.2019 - Suuri muutos

SUURI MUUTOS

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
23.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun olet astunut ainoastaan kerran pois kolmannen ulottuvuuden todellisuudesta, se muuttaa elämäsi ikuisiksi ajoiksi. Pystyt näkemään Itsesi kirjaston. Kun avaat tuon oven, on äärettömiä määriä opittavaa, joten pyydä oppaitasi auttamaan. Sinun täytyy pyytää heitä, muuten he eivät voi auttaa – se on vapaan tahdon asia.
 
Tarvitset ulkopuolisen lähteen avaamaan näitä tieto-ovia. Nämä oppaat ovat seuranasi, koska sinun polullasi tarvitaan monta ovea. Tästä syystä sinulla on oppaita tässä elämässä. Kaikki mitä löydät tästä itsen kirjastosta, on relevanttia elämällesi.
 
Avattu suhdeovi sisältää kaikki suhteet jokaisesta entisestä elämästä, joka sinulla on koskaan ollut, ja se on kaunista. Avattu historiaovi sisältää kaiken tiedon, joka viittaa ihmisen historiaan. Kuolemaovessa ei ole kahvaa, kun sitä ei voi avata, koska kuolemaa ei ole. Tulevaisuusovi on täysin tyhjä, koska sitä ei ole vielä tapahtunut. Se on tyhjä, koska sitä ei ole vielä luotu.
 
Moniulotteinen ihminen joka olet DNA:ssasi, on kokonaan sinun. Tämä on muutoksen lupaus! Olemme jonkin valtavan suuren alussa, ja se kehittyy elämästä toiseen. Oppaasi olivat tarpeellisia vain kolmannen ulottuvuuden vanhassa energiassa.
 
Siirtyminen Vesimiehen aikaan 2012 antoi sinulle avaimet kirjastoosi. Muista, että ihmiskeho rappeutuu ja lähtee pois, mutta se ydinolemus kuka oikeasti olet (sielu, henki), ei koskaan lähde pois.
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >