HomeViestejäTeri Wade3.4.2019 - Aika nopeutuu

3.4.2019 - Aika nopeutuu

AIKA NOPEUTUU

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
3.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Me kaikki tunnemme sen. Tiedämme, että aika nopeutuu, ja se johtuu siirtymisestämme 5D-tietoisuuteen. Ennen tätä taajuusmuutosta olemassaolomme tässä 3D-todellisuudessa on ollut lukittuna ajan antivirtaukseen. Mutta nyt tuo todellisuus on purkautumassa ja liitymme taas avaruusaikaan, jossa ei ole aikaa.
 
Keinotekoinen aikakuvaus on lineaarinen aika, joka on täysin illuusio. Se on poimu aika-avaruudessa. Sitä pitää paikallaan mieli, joka on lukittuna virtaan ja siirretty uskomusten ja tuomitsemisten antivirtaukseen, tilapäisesti pois universaalista virrasta.
 
Menneisyydessä olemme todistaneet todellisuutemme hidastuvan tähän antivirtaukseen, josta on tullut melkein ennustettavaa, mutta tämä muuttuu näiden uusien energioiden myötä. Meitä ollaan nyt vetämässä takaisin universaaliin päävirtaan, minkä vuoksi kuulette minun aina kehottavan "lopettamaan näiden taajuuksien vastustamisen, koska se on paljon kivuttomampaa sinulle". Eli päästä irti uskonnollisista ja yhteiskunnallisista uskomuksistasi – se tekee siirtymästä paljon tasaisempaa.
 
Ihmismieli ei ole sidottu pelkästään tähän fyysiseen tasoon. Se on sieluvirran kulkuneuvo, ja nyt ihmissielu siirtyy planeetan 5D-muutokseen. Kun siirrymme 5D:tä kohti, alamme kulkea 4D:n läpi ja käsitys lineaarisesta ajasta loppuu. Tästä syystä monet kadottavat ajantajun, ja meistä tuntuu, että olemme hukanneet aikaa jne. Todellisuudessa koemme universumin virran, jossa kaikki virtaa yhteistuumin yhdessä.
 
"Oleminen" on muutos … tästä syystä nyt-hetkessä on edelleen liikettä, koska kaikki liikkuu todellisuudessa yhdessä.  Tästä syystä silloin kun ihminen virtaa tämän jatkumon kanssa – eli ei ole vastustusta – kaikki on harmoniassa.
 
Nyt-hetkessä menneisyytesi purkautuu tähän hetkeen, samalla kun seuraava mahdollinen tulevaisuus on jo laskeutunut tähän hetkeen … joten tämä dynamiikka rullaa jatkuvasti muotoillen uutta todellisuuttasi.
 
Ego joka on lukittuna antivirtaukseen, kupla joka yrittää pitää kiinni uskomuksiisi ja tuomitsemisiisi perustuvasta kiinteästä todellisuudesta, on perimmiltään umpikuja pää pyörällä. Tässä tilapäisessä kuplassa saatat luulla, että sinun täytyy tehdä asioita, urasi on tärkeä, laskut täytyy maksaa jne., ja huomaat säntäileväsi yrittäen pysyä näissä aikatauluissa. Kuitenkin kaiken sen alla on täysin eri agenda, eli universumin virralla on täysin oma suunta ja tarkoitus.
 
Elämä on ylösnousemassa ajattomampaan 5D:hen. Niinpä joka hetki sinua vedetään kahdessa ristiriitaisessa virrassa. Uskomusten ja tuomitsemisten kiinteä antivirtaus ja mitä sinun pitäisi tehdä tässä matriisissa nimeltään yhteiskunta, ja virta jossa sielusi vetää sinua kohti Lähdettä … ylösnousemus!
 
Kutsun tätä jalaksi kahdessa erilaisessa maailmassa. Silloin kun olet tuossa aidossa mielentilassa, nyt-hetkessä, aika häviää. Siitä syystä avautuessasi sielusi todellisuuteen, millään mihin haaskaat aikaasi 3D-todellisuuessa, ei ole perimmiltään merkitystä.
 
Elämä maan päällä ylösnousee, ja näemme sen nykytodellisuutemme hajoamisena. Vanha 3D-todellisuus on palvellut tarkoituksena ja purkautuu. Näemme sitä kuudennen massasukupuuton etenemisenä ja biosfäärin hajoamisena. Ei ole tarvetta roikkua kiinni tässä tai parantaa sitä tai korjata sitä. Siirtyminen tähän 5D-todellisuuteen ns. korjaa sen, eli siirtyminen tähän korkeammalla värähtelevään taajuuteen. Suuremman harmonian todellisuuteen.
 
Se 4D-karma-ankkuri joka on luonut tämän koulutus-, kasvu- ja evoluutiotutkimustodellisuuden, on nostettu. Se tapahtui vuoden 2012 lopussa, kun siirryimme Vesimiehen aikaan. Fyysiset rakenteet voivat olla vielä paikoillaan tällä erää, mutta muuttuvien taajuuksien liike kannustaa sielua korkeammalle.
 
Tämä merkitsee sitä, että jos vastustat edelleen tätä muutosta, löydät itsesi paljon stressaantuneempana tekemästä, mitä luulet, että sinun pitäisi tehdä, ja aikaa on aina vain vähemmän. Päästä siitä irti!
 
Mitä enemmän antaudut noissa asioissa, joita luulet, että sinun pitäisi tehdä, sitä enemmän sielusi on läsnä. Sinun täytyy toimia sielusta kaiken sujumiseksi näinä uusina aikoina. Meidän täytyy katsoa suurempaa kuvaa makrotasolla, eli merielämän sukupuutto, monien lajien sukupuutto joka päivä, johtuu siitä, että tämä planeetta ylösnousee ja niin mekin.
 
Jos jäisimme tähän fyysiseen tilaan, meillä ei olisi tarpeeksi resursseja ruokkia ja ravita planeetan asukkaita. Näetkö, mitä tarkoitan? Ylösnousemme tältä fyysiseltä tasolta, joten on vähemmän tarvetta niin tiheään, fyysiseen ravintoon – perustelu massasukupuuttojen tapahtumiseen planeetalla.
 
Luopuminen eläintuotteista jotka ovat hyvin raskaita värähtelyltään, on oire tästä värähtelymuutoksesta. Eli kun kehosta tulee enemmän valoa, on vähemmän tarvetta niin raskaan värähtelyn ravintoon. Tästä syystä tulevaisuutemme maan päällä on täysin kasvipohjainen.
 
Kyse ei ole siitä, että ihmiskunta tappaa ne kaikki – nämä sukupuutot ovat osa ylösnousevan lajin ja planeetan kiertoa. Kaikki mitä nyt tapahtuu, tapahtuu jumalaisessa järjestyksessä. Siltä ei ehkä näytä, mutta kaikki on putoamassa oikeaan paikkaan.
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >