HomeViestejäTeri Wade2.4.2019 - Hyppy kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen

2.4.2019 - Hyppy kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen

HYPPY KOLMANNESTA ULOTTUVUUDESTA VIIDENTEEN

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
2.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten kaikki tiedätte, Maa käy läpi siirtymää – siirtymää korkeampaan ulottuvuuteen. Maa on jakautumassa kahteen eri todellisuuteen. Maa erottaa kaksi taajuutta … dogmaattisesta, ideologisesta ja arkonttien kontrolloimasta rakenteesta vapaampaan ajatteluun, kontrolloinnista ja autoritaarisuudesta vapauteen.
 
Monet päättävät lähteä vanhoista taajuuksista, ja monet vastustavat. Trumpin valinta presidentiksi 2016 oli käännekohta tuossa kahden todellisuuden eroamisessa. Tämä oli alku täydelliselle planeettakontrollin transformoitumiselle. Pimeydestä valoon …
 
Nämä uudet energiat ovat kuin aalto, jotka nostivat monien teidän tietoisuutta siitä, että jokin ei ole oikein ja se täytyy muuttaa. Vastustus ja kitka jota näemme näiden energioiden välillä, tuntuu planeettakaaoksena, jota aiheutetaan paljastamalla planeetan vanha ja sortava kontrollointiverkko.
 
Viimeiset kaksi vuotta on ollut merkittävää työntöä valoon – se on ollut tavallaan ui-tai-huku -tilanne. Tämä on syy siihen, että monilla tätä lukevista on ollut sairauksia tai olo on tuntunut piip! Fyysinen kehonne sopeutuu ja kalibroituu näihin uusiin taajuuksiin. Tämä oli lopullinen työntö ihmissielujen palaamiseksi valoon. Nuo tyhjästä tulevat tunteet ja itkeminen hyvistä ja huonoista pikkusyistä tasoittuvat.
 
Kaikki on nopeutunut, ja monet ovat valinneet siirtyä uusiin maaenergioihin – tietää sen tai ei. Sielusi on jo päättänyt siirtyä eteenpäin tai jäädä, koska sielusi olet sinä ja se tietää enemmän sinusta ja siitä, mitä tarvitset, kuin koskaan käsität ihmisenä tässä todellisuudessa.
 
Se alkaa noista äänistä, jotka huutavat nimeäsi kovaa, ja katsoessasi ympärille ketään ei näy. Ne tulevat ulkoa, ja ensin sivuutat ne, koska se on epämukavaa, mutta lopulta äänet alkavat tulla sisältä, ja siinä kaikessa alkaa olla tolkkua. Siitä tulee lopulta normaalia, tuttua ja mukavaa.
 
Hakeudut ihmisiä kohti, jotka ovat kuulleet tämän sisäisen äänen. Tämä ääni on sinä, oppaasi jne. Muista, että tiedostaminen on avain! Lopulta jotkut noista ihmisistä joita kohti hakeudut, tuntuvat tutuilta. Ei sattumaa!
 
Alat kuitenkin oivaltaa, että on ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa kokemuksesi, ja sitten niitä, joiden kanssa on parempi olla jakamatta.
 
Ensin on vähän hämmentävää, kun joku kommunikoi sisältämme. Mutta lopulta tämä sisäinen ääni alkaa tuntua mukavalta, hyödylliseltä ja suojelevalta. Alat tavallaan käsittää, että se ei ole mielikuvitustasi ja joku jolla on korkeampi perspektiivi, on nyt tullut elämääsi näyttämään mahdollisia ja todennäköisiä todellisuuksia.
 
Alat päästää irti ja antaa tämän opastuksen ohjata sinua, ja sitten oivallat, että kaikki virtaa tavallaan synkronistisesti. Synkronismi on yksi esimerkki olemisestasi harmoniassa universaalin virran kanssa. Alat ymmärtää seurata tätä universaalia virtaa tai vastustat sitä, ja vastustamalla kärsimys voi olla melko voimakasta. Eli kanssasi kommunikoidaan aina, ja joskus nuo tönäisyt voivat olla kovia, jos et kuuntele.
 
Tavallaan oivalsimme lopultakin, että oli vaihtoehto tuon jyrkän jokapäiväisen elämänreitin kiipeämiselle. Kun päätit seurata näitä sisäisiä ohjeita, huomasit, miten paljon olit ollut yksin.
 
Tässä 3D-todellisuudessa kommunikointimme koskee työtä, lapsia, päivittäistä elämää, mutta siinä erilliset ihmiset puhuvat erillisistä elämistä. Sitten kun yhdistyy tähän virtaan, on edelleen yksilö, mutta emme tunne erillisyyttä tosiimme. Periaatteessa ulkoinen keho on vain kotelo tuolle ykseystietoisuudelle, jota tuntee tämän universaalin virran myötä.
 
Kun meistä tulee tietoinen korkeamman ulottuvuuden elämistämme toisissa maailmoissa, opimme, että monet niistä jotka ovat ympärillämme fyysisyydessä, ovat samasta sukulinjasta, galaktisesta perheestä ja monissa tapauksissa tulevat samalta alukselta. Monet meistä palaavat tuohon alukseen tai tuolle alkuperäplaneetalle tai päätämme jäädä uuteen 5D-maahan auttamaan uusien energiamallien kanssa. Monet osallistuvat kumpaankin.
 
Periaatteessa monet meistä värähtelevät jo 5D-maassa – eli korkeamman ulottuvuuden kommunikointia maan ulkopuolisten kanssa, korkeampi näkemys ja ajattelu, korkeampi tietoisuus, intuitiiviset kyvyt jne. Monet toipuvat entisten maailmojen ja kokemusten muistoista, jotka on tallennettu syvälle dna-solumuistiin. Kuuntele tuota sisäistä ohjetta – se on siellä syystä.
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >