HomeViestejäTeri Wade29.3.2019 - On aika, tähtisiemenet!

29.3.2019 - On aika, tähtisiemenet!

ON AIKA, TÄHTISIEMENET!

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
29.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tähtisiemenet ovat olentoja, jotka kuulivat kutsun Maasta neuvostolta, joka valvoo tätä planeettaa. He ovat täällä estämässä alempaa tietoisuutta tuhoamasta itseään ja kaikkia luomuksiaan.
 
Tämä tietoisuus luotiin ahneudella, himolla, vallalla ja kontrolloinnilla. Monia oppitunteja on opittu tämän 3D-tietoisuuden lopussa. Tähtisiemenet jotka ovat tällä hetkellä maan päällä, lisäsivät itsensä suurimpiin tarinoihin, joita Maan entiset jumalat kertoivat.
 
Maa ei ole, mitä luulemme. Se on rakenne tietoisuutensa peilikuvasta. Muista – kuten mainitsin aiemmissa postauksissani – kun ihmisrotu kylvettiin tänne, meidät luotiin kukoistamaan ja elämään hyvin korkean värähtelyn olentoina kykyjen kera, jotka ylittävät tämän 3D-tietoisuuden.
 
Kun Maan tietoisuuden värähtely putosi, se muuntui peiliksi itsestään, nykytodellisuudeksi … matriisiksi. Ne jotka aiheuttivat tuon putoamisen, opettelevat nyt, miksi näitä hyvin tärkeitä universaaleja lakeja ei voi rikkoa. Havaitsemme nyt, miten tärkeää kaiken pitäminen tasapainossa oikeasti on. Luonto korjaa aina itsensä, luonto tasapainottuu aina ja luonto voittaa aina.
 
Kaikki tapahtuu sykleissä, jokaisella syklillä on alku ja loppu, ja ihmiskunta paljastaa, että olemme nyt merkittävän syklin lopussa. Saamme myös selville, että olemme tehneet kaiken vaikealla tavalla.
 
Tämä tietoisuus täytyi siivota pohjalta ylös saakka – tämä on tähtisiementen missio. He ovat täällä tuomassa pohjan ylös. Tähtisiemenillä on erityismissio, ja he heräävät aaltoina. Viimeisiä dna-koodeja aktivoidaan, ja jokainen tähtisiemen on "laukaistu", kukin oman suunnitelmansa mukaan.
 
Profetioita tästä ajasta kirjoittivat olennot, jotka sukelsivat vapaaehtoisesti sisään, katsoivat tulevaisuuteen ja dokumentoivat näkemänsä, jotta aikamme heränneet osaisivat valita jotain erilaista tehdäkseen aikajanastamme halutumman.
 
Tähtisiemenet osallistuvat kokouksiin Maan sisällä ja planeetan ulkopuolella ja keskustelevat vaikeuksista ja onnistumisista. Tähtisiemenet ovat kanava tämän raskaan maatason ja korkeampien maailmojen välillä. Reinkarnaatiokoneisto on tuhottu, ja monet tähtisiemenet tietävät erittäin hyvin, etteivät he palaa enää, joten heidän täytyy ymmärtää oikein ja katsoa tämä juttu loppuun. Katselemme tämän 3D-matriisin romahtamista.
 
Ihmiset löytävät itsensä kontrollointisyklin lopusta, ja heidät tehdään tietoiseksi psykopaateista, jotka palvelevat itseä. Kummatkin pitävät erittäin vaikeana elää yhdessä – näin ollen meillä on tällä hetkellä kaoottinen tilanne.
 
Tähtisiemenet elävät tässä maailmassa, mutta eivät ole siitä, ja heillä on raskas taakka maksettavana. Valtava takaisku tapahtui 2011–2012 CERNin vuoksi. Eli kun tähtisiemenet matkustivat tulevaisuuteen, he raivasivat lopulta tiensä takaisin tuohon aikaan, ennen kuin CERN lähetti ihmiskunnan rinnakkaistodellisuuteen.
 
Erityisesti CERN teki tämän, koska olimme siirtymässä fotonivyön raskaimpaan ja tiheimpään osaan 2012, ja tiedettiin, että kaikki koodit olivat täällä aktivoimassa dna:mme, mikä herättäisi väestöön ja kehittäisi ihmiskunnan tämän 3D-matriisin läpi. Mutta heräämisen oli tarkoitus tapahtua aina, se vain viivästyi vähän. Kaikki pelaajat ovat täällä, ja ovi on jo avattu!
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev