HomeViestejäNatha Jay7.6.2024 - Hang time

7.6.2024 - Hang time

HANG TIME*

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
7.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten ensimmäisen luokan opettajallani oli tapana sanoa minulle (melko usein): ”Odota luokkaa.” Maailmassa muuttuu niin paljon, että on helppoa innostua asioista, joita ei tapahdu vielä. Kärsivällisyys on ollut aina taistelua, nyt enemmän kuin koskaan ennen. Muutos on viimeinkin käynnissä, eikä se voi tapahtua tarpeeksi nopeasti. Ainakaan minulle.

Kun ajattelen, miten pelottavaa niiden on varmaan katsoa vanhan toimintamallin kaatuvan, jotka todella uskovat siihen, hidastamisessa on tolkkua. Kun näen järkytystä jonkun silmissä, kun hän näkee yhtäkkiä verhon taakse, hidastamisessa on tolkkua. Tämä postaus on meille muille. Jos olet kulkenut tätä polkua jonkin aikaa, asiat ovat edelleen melko hitaita. Odotamme vain luokkaa.

Minusta on kannustavinta niiden ihmisten määrä, jotka astuvat esiin ja myöntävät, etteivät he olleet koskaan täysin unessa. Ei niin, ettemme kaikki indoktrinoituneet jollain tavalla, mutta jotkut meistä ovat säilyttäneet aina tietoisen yhteyden elämäämme ennen inkarnoitumista tänne Maahan. Minulle ihmisten siirtyminen jonkun toisen tarinaan uskomisesta, omaan henkilökohtaiseen kokemukseensa on koko pointti. Useammat ihmiset puhuvat todellisesta kokemuksestaan. Jee!

Tämä aikajakso tuntuu minusta enemmän integroinnilta. Minulle pamautetaan jokin oivallus, ja sitten tarvitsen useita päiviä sen käsittelemiseen ja antamiseen siirtyä päivittäiseen todellisuuteeni. Tavallaan kuin lentäisi valtavalta aallolta ja jäisi ilmaan, kun maailma liikkuu alapuolellani. Minusta tuntuu, että vietän enemmän aikaa ilmassa, kuin ratsastan aalloilla. Kun laskeudun jälleen, tuntuu, että koko peli on muuttunut.

Osa integrointiprosessiani on tottua siihen, mihin matriisi-indoktrinaatio ei enää päde. Esimerkiksi, olen aina tiennyt, että sisäinen maailma muuttaa ulkoisen, mutta kun on nähnyt sen toimivan toisin päin viimeiset 50 vuotta, se on vaikuttanut ehdottomasti asenteeseeni. Tuo ylösalainen indoktrinaatio on palannut alkuperäiseen tilaansa. Selkeyden vuoksi, en ”tee” mitään – otan vain vastaan sen, mitä putoaa taivaalta. Pysy uteliaana pysyäksesi vastaanottavaisena.

Maailma oikaisee itseään, eivätkä henkilökohtaiset egot ole enää ohjaksissa. Onko meillä edelleen vapaa tahto? Tietysti meillä on edelleen vapaa tahto – se ei vain voi riehua niin, kuin ennen. Seuraavat kuukaudet ovat mielenkiintoisa. Kehosi tekee kaikki raskaat työt, joten anna sille kaikki tuki ja rakkaus, jonka saat kasaan. Onnistumme tässä.

*Suom. huom. Termi merkitsee aikaa, jonka jokin pysyy ilmassa (erityisesti potkaistu tai heitetty pallo).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >