HomeViestejäInelia Benz15.11.2018 - Mitä jos jokaisen alemman taajuuden kannattajan olisi tarkoitus lähteä planeetaltamme?

15.11.2018 - Mitä jos jokaisen alemman taajuuden kannattajan olisi tarkoitus lähteä planeetaltamme?

MITÄ JOS JOKAISEN ALEMMAN TAAJUUDEN KANNATTAJAN OLISI TARKOITUS LÄHTEÄ PLANEETALTAMME?

Kirjoittanut Inelia Benz (www.ineliabenz.com)
15.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä jos kertoisin sinulle, että suunnilleen ensi elokuussa jokainen ihminen joka kannattaa aktiivisesti omaa tai toisten ihmisten kärsimystä, tuskaa, vihaa ja pelkoa, poistetaan planeetaltamme? Ja että noin 72 % väestöstä olisi poissa Maasta. Se 28 % joka jäisi, valitsisi maailman ilman tuskaa, kärsimystä, vihaa ja pelkoa. He valitsisivat tutkimisen, laajentumisen, hoivaamisen, täysivaltaisuuden, tietoisen valinnan, ilon, valon, rakkauden, jälleenyhdistymisen toisiinsa, Gaiaan ja kaikkiin sen luontokappaleisiin. Jälleenyhdistymisen suurempaan perheeseemme tässä universumissa.

Mitä tekisit? Jäisitkö vai lähtisitkö? Ja jos jäisit, miltä Maa näyttäsi, jos heräisit yhtenä aamuna ja vain niitä ihmisiä, jotka ovat kiinnostavia ja kiinnostuneita sinusta ja hyvistä teoistasi, joilla on korkea perustaajuus ja jotka tekevät aktiivisesti työtä elämämme parantamiseksi täällä maan päällä, on kanssasi? He eivät turvaudu aggressiivisuuteen, kidutukseen, tuskaan, kärsimykseen, uhriuteen, marttyyriuteen tai pelastajaenergioihin tai hyväksy niitä. Sen sijaan he ovat voimaannuttamisen, hoivaamisen ja ystävällisten tekojen ruumiillistumia, huomaavaisia ja iloisia elämästä, innostuneita nykyhetkestämme ja tulevaisuudestamme yhdessä ja valmiita astumaan laajentuneeseen kollektiiviseen ryhmäämme ja universumiin.

Mitä jos sanoisin, että jos tämän olisi tarkoitus tapahtua, Maan väkimäärä olisi taas siinä, mikä se oli 1920-luvun loppupuolella. Kaksi miljardia ihmistä jäisi planeetallamme. Loput siirtyisivät eri planeetalle, jossa he voivat jatkaa kärsimystä, tuskaa, sotia ja itsensä ja toisten kiduttamista. He eivät näkisi mitään eroa todellisuudessaan, vaan luulisivat olevansa edelleen maapallolla.

Mitä jos voisit valita sanoa "kyllä" tai "ei" tälle jakautumiselle, mitä sanoisit? Maan väestö on tosiaankin jakautumassa, mutta tähän saakka olemme sopineet tekevämme sen erittäin hitaasti. Sovimme käyttävämme kolme sukupolvea sen tekemiseen.

Tätä keskustelua on käyty kuluneet pari viikkoa. Ja siinä on suurimpana huolena ollut: "Haluan jakautumisen tapahtuvan, mutta valitsevatko rakkaani korkeamman taajuuden kokemuksen? He eivät ole hereillä, he eivät työstä itseään ja he uskovat täysin yhteiskunnallisesti hyväksytyn perspektiivin. Ajatus heidän lähtemisestään sattuu minuun." Toinen niiden ilmaisema huoli, joiden kanssa olen jakanut tämän kysymyksen, on: "Haluan päästä 28 %:iin, mutta sorrun edelleen negatiivisiin uskomusjärjestelmiin. Mitä jos jään laivasta?"

Ei ehkä tule yllätyksenä, että planeetalla ei ole 2 miljardia herännyttä ihmistä. Ei ainakaan täysin hereillä ja työstäen itseään. Se ehkä tulee yllätyksenä, että planeetan vaikutusvaltaisimmat alemman taajuuden kannattajat ovat hereillä ja osallistuvat aktiivisesti omaan tai muiden ihmisten kärsimykseen, tuskaan, vihaan ja pelkoon. Siis ensimmäinen väärinkäsitys on "hereillä = korkea taajuus".

Toinen asia on, että tässä jakautumisessa ei ole kyse uskonnoista, kulttuureista tai uskomusjärjestelmistä. Se mikä uskonto tai uskomusjärjestelmä ihmisellä on, ei liity mitenkään siihen, selviytyykö hän 28 %:iin vai ei.

Siis … mikä on määrittävä tekijä? Se on valinta, mutta miten teemme sen tai miten tiedämme, minkä valinnan toiset tekevät? Voimme paremmin ymmärtää tätä, jos emme ajattele niinkään, että ihminen on hereillä tai unessa tai työstää itseään tai ei työstä, vaan että ihmiset jotka ovat osa tuota 78 %:ia, aktiivisesti kannattavat omaa tai toisten ihmisten kärsimystä, tuskaa, vihaa ja pelkoa. Nämä ovat ihmisiä, jotka lähtisivät planeetaltamme, jos valitsisimme kollektiivisesti tämän lopputuloksen. Avainsanoja tässä ovat: "AKTIIVISESTI KANNATTAVAT".

On vaikeaa uskoa, että niin monet ihmiset ovat hyvin kiinnostuneita ja innostuneita kärsimyksestä, ja kuitenkaan he eivät ole pyssymiehiä tai kiusaajia. Ja kyllä, paljon siitä tulee siitä hyvin suositusta valheellisesta uskomusjärjestelmästä, että se on ainoa tie Jumalan luo. Hmm … jotain pohdittavaa.

Sanelisiko tässä tapauksessa heidän uskonsa, että tuska ja kärsimys vievät heidät Jumalan luo, että he ovat osa tuossa 78 %:ssa? Se riippuu erittäin paljon heidän sitoutumisestaan tuohon uskomukseen. Miten monta asiaa päivässä he tekevät saadakseen toiset ja itsensä kärsimään tämän tavoitteen saavuttamiseksi? Vai onko se vain tapa selittää ja antaa merkitys heidän omalle tuskalleen, koska se antaa lohtua ja hengähdystauon?

Luettuasi näin pitkälle, kysyn sinulta tässä hypoteettisessa tilanteessa, että ihmiskokemus jakautuu hyvin radikaalisti, mitä valitsisit ja miksi? Jos olet huolissasi rakkaistasi, käy heidän kanssaan jos-keskusteluja ja saat hyvän käsityksen siitä, kuka jää ja kuka lähtee. Kysy rakkailtasi:

"Mitä jos kertoisin sinulle, että ensi elokuussa ne ihmiset jotka kannattavat aktiivisesti omaa tai toisten ihmisten kärsimystä, tuskaa, vihaa ja pelkoa, poistetaan planeetaltamme? Mitä sinä tekisit?"

Tai voit kysyä heiltä: "Mitä jos kertoisin sinulle, että ensi elokuusta lähtien maailmassa ei ole enää tuskaa, kärsimystä, sotaa, kidutusta tai draamaa? Miltä se sinusta tuntuisi?"

Osa kirkastuu selvästi ja hymyilee sanoen, että se olisi taivas maan päällä. Toiset sanovat, että se kuulostaa tylsältä ja pitkästyttävältä. Toiset alkavat puolustaa tuskan, kärsimyksen, sodan ja kaaoksen hyötyjä. Saat vastauksesi.

Miksi minä, Inelia, kysyn sinulta näitä kysymyksiä? Tämä valintatilanne on totta. Mutta elokuu 2019 ei ole ongelma tässä. Vaikkakin jos kollektiiviryhmänä valitsemme fyysisen kokemustaajuuden nopean jakautumisen, tuolloin se tapahtuu aikataulun mukaan. Mutta valinta jonka teet, täytyy olla sellainen, jonka tosiaan teet, etkä vain ajattele sitä teoreettisesti.

Tämä ei merkitse niiden jättämistä, joita rakastat, tai työpaikkasi jättämistä tai talosi hylkäämistä tänään. Se merkitsee, että olet totuudenmukainen ja aito, olet korkeaa taajuutta anteeksipyytelemättä ja annat palojen pudota, minne ne haluavat.

Se merkitsee, että et enää alenna taajuuttasi tai teeskentele olevasi joku tai jokin muu, jokin rooli, tekemään toisten olon mukavaksi ympärilläsi. Se merkitsee myös, että aloitat tänään.

Ja se merkitsee, että silloin kun lankeat matalan taajuuden kokemuksiin, tunteisiin ja ajatuksiin, olet tietoinen siitä … ja teet jotain sille. Käytät oppimiasi työkaluja niiden prosessointiin ja käsittelemiseen. Tiedät, että olet sitoutunut vahvistamaan vain korkeita taajuuksia planeetallamme. Syyllisyys lentää elämässäsi ovesta ulos muiden matalan taajuuden "tavaroiden" kanssa, koska ryhdyt toimeen lopettaaksesi sortumisen negatiivisiin juttuihin.

Ja entä rakkaasi? Siihen voin sanoa vain, ettei ole mitään sattumaa, että ympärilläsi olevat ihmiset ovat ympärilläsi. Kun lakkaat teeskentelemästä ja olemasta matalassa taajuudessa ja lakkaat sortumasta matalan taajuuden juttuihin, yllätyt, miten monet heistä nousevat tuohon korkeampaan taajuuteen. Monet!

Tässä se on. Mitä valitsit? Ja miltä Maa näyttää, kun kaikki ympärilläsi ovat kiinnostuneita vain rauhasta, rakkaudesta ja korkean taajuuden kollektiivitietoisuutemme ja -kokemuksemme laajentamisesta?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >