HomeViestejäInelia BenzHuhtikuu 2012 - Seksi viidennessä ulottuvuudessa

Huhtikuu 2012 - Seksi viidennessä ulottuvuudessa

SEKSI VIIDENNESSÄ ULOTTUVUUDESSA
 
Kirjoittanut Inelia Benz (ascension101.com)
Huhtikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun julkaisin artikkelin "Me kaikki kuolemme - emme", joku kysyi: "Entä sitten seksin harrastaminen viidennessä ulottuvuudessa, kun olisimme kuolemattomia?"
 
Ehdottomasti fantastinen kysymys.
 
Seksi ei ole välttämätöntä uuden fyysisen kehon aloittamiseen. Kloonauksessa on vain yhden eläimen solu, ei kahden. Fyysisellä tasolla seksi luo geneettisesti vaihtelevamman kehon, mitä voimme saavuttaa kloonaamalla. Kaikki elämä tällä planeetalla ei ala seksin kautta. On erilaisia fyysisiä lisääntymismuotoja, joihin moniin liittyy vain yksi olento, ei kahta.
 
Mutta seksissä on paljon muutakin kuin kehojen tuottaminen.
 
Kyllä, ihmisseksiä käytetään fyysisellä tasolla luomaan uusia fyysisiä kehoja. Uusien kehojen luominen ei ole tarpeetonta hienojakoisemmissa ulottuvuuksissa. Vaikka pystymme tekemään fyysisestä kehostamme hienojakoisemman ja myös pitämään sen ikuisesti, jos se on valintamme, on myös vaihtoehtona uudet kehot, joihin voivat majoittua olennot, joilla ei ole ollut vielä kokemusta tuossa todellisuudessa tai jotka haluavat uuden kehon muista syistä.
 
Seksissä on kuitenkin kyse muustakin kuin fyysisten kehojen tekemisestä. Ainakin ihmisolentojen osalta. Energiaa jota käytetään ja kerätään yhdynnän aikana, on käytetty valaistumistyökaluna eri kulttuureissa - Intian ollessa meille parhaiten tunnettu tantraseksin kautta.
 
Energiaa mitä vapautuu orgasmin aikana, on myös käytetty eri kulttuureissa ilmentämään ja luomaan tiettyjä lopputuloksia ympäristössämme. Parhaiten tunnettu menetelmä lännessä on se, mitä Magik käyttää. Tässä menetelmässä ihminen tai kaksi ihmistä ilmaisevat luovan aikomuksensa orgasmin hetkellä ajatuksen ja tunteen kautta.
 
Sekä tantraseksiä että Magik-seksiä voidaan harjoittaa toisen kanssa tai yksin.
 
Yhteenliittyminen toisen kanssa
 
Kuka tahansa jolla on ollut aktiivinen seksielämä, tietää, ettei kaikkia seksiakteja tai orgasmeja ole luotu samalla tavalla.
 
Ensinnäkin joskus fyysinen kehomme tuntee vetoa toiseen kehoon, vaikka kehon sisässä oleva ihminen on vastenmielinen meille. Tämä johtuu usein siitä, että toinen keho on biologisesti hyvin yhteensopiva. Ja myös vastakkaista tapahtuu. Sielumme tai henkemme on täysin rakastunut toiseen ihmiseen ja haluaa olla hänen kanssaan, mutta kehomme inhoaa hänen kehoaan.
 
Ja tämä muistuttaa enemmän seksiä hienojakoisemmissa ulottuvuuksissa. Siinä on kyse energiayhteensopivuudesta ja yhteenliittymisestä eikä fyysisestä yhteensopivuudesta lisääntymistarkoituksessa.
 
Ajattele nyt kumppaniasi, jos sinulla on sellainen, tai kumppania jota harkitset. Katso nyt tuota yhteenliittymistä ja kysy itseltäsi: "Haluanko todella sulauttaa kaiken energiani ja olemukseni yhteen tämän henkilön kanssa? Vai haluanko vain yhdistää kehon hänen kehoonsa?"
 
Saat yllättäviä tuloksia.
 
Yksi seksin pääaspekti on fyysinen, mentaalinen, energeettinen ja tunnenautinto. Nautinto tai autuus on myös valaistumisenergiaa, missä on perimmiltään kyse tulemisesta yhdeksi universaalin jumalaisen tietoisuuden kanssa.
 
Lisää seksuaalienergiasta artikkelista "Aistilliset nautinnot ja ylösnousemusprosessi - seksi ja valaistuminen" (käännettynä alla).
 
Siis "seksin harrastaminen viidennessä ulottuvuudessa?" Jos haluamme, kyllä.
 
------------

Aistilliset nautinnot ja ylösnousemusprosessi - Seksi ja valaistuminen
 
Helmikuu 2009
 
Kun ajattelemme aistillisia nautintoja tai lihan nautintoja, ensimmäiseksi ajattelemme seksiä. Tietysti on muitakin lihan nautintoja, kuten syöminen, juominen, luonnosta nauttiminen, musiikki, taide, keskustelu … kaikki nautintoja joita saame fyysisillä aisteillamme, kehollamme ja mielellämme.
 
Aistilliset nautinnot eivät ole yhteensopimattomia ylösnousemuksen kanssa. Itse asiassa ne voivat auttaa. Kuitenkin ne ovat kaksiteräinen miekka, aivan kuten mikä tahansa "modaliteetti", joka perustuu kehoon, mieleen tai sieluun.
 
Sillä olemassaolossamme maan päällä rakkaus ja nautinto ovat läheisessä suhteessa. Fyysisesti sanottuna ne saavat aikaan paljon samoja kemikaaleja. Sanomme sellaisia asioita kuin "Rakastan tanssia, rakastan syödä, rakastan seksiä".
 
Tiedän sen - minä rakastan.
 
Ilman oleminen ei ole vastaus. Jokaiselle nautinnolle periksi antamisesta voi tulla myös ansa. Sellainen seksi tai fyysinen nautinto saa ansaan, jonka kaappaa itselleen ego tai pikkuitse.
 
Otetaanpa seksuaalinen liitto esimerkiksi. Kummankin osapuolen ollessa täysin tietoinen, että he ovat jumalaisia olentoja, ja halutessa luoda jumalaisen rakkaussfäärin, se on suurempaa kuin yksittäisten osien summa. Se on voimakas käsite. Aikomus on tässä avain. Nauttia ja rakastaa toisiaan täysin. Silloin kun alkaa olla sellaisia sanoja kuin "olet minun ja vain minun", "en halua jakaa sinua" ja muita kontrolloivia ja omistavia energioita tulee pintaan, virtaus ei ole enää sitä, mitä se voi olla.
 
Kumpikin osapuoli voi mennä ylösnousemukseen nautintosuhteen kautta sillä sopimuksella, että ollaan yksinomaan toisen niin kauan, kuin se kestää. Tämä on itse asiassa suositeltavaa, erityisesti alussa kun kumpikin käsittelee paljon rakkausvirtaa ja muutosta.
 
Kuitenkin ongelma alkaa, silloin kun kyse ei ole sopimuksesta, vaan välttämättömyydestä turvattomuuden, kontrollin, pelon, vihan tai omistushalun vuoksi.
 
Jotkut ihmiset joita olen auttanut antamalla ylösnousemuskonsultointia, kertovat kiihottuvansa seksuaalisesti prosessin aikana. Niinpä ymmärrys siitä, miten rakkausenergia ja seksuaalinen nautintoenergia ovat yhteydessä fysiologisesti, auttaa pääsemään ohi tästä vaiheesta, koska se voi muuten olla lopettamispiste kyseiselle henkilölle. Lopettamispiste syntyy, koska monille meistä seksuaalienergia ja henkityö näyttävät yhteensopimattomilta kasvatuksemme vuoksi.
 
Energia mitä ihminen tuntee prosessin aikana, se mistä hän kiihottuu, on jumalaista rakkautta. Hän itse asiassa tuntee silloin itsensä. Aidon olemuksensa. Avaimena tässä on sallia näiden fyysisten tuntemusten ilmaista itsensä täysin energeettisesti ja antaa niiden laajentua niin paljon kuin mahdollista - sulkien sisäänsä kehon, huoneen ja koko maapallon, jos tarvitaan. Tuo energia on osa tuota ihmistä ja hänen on syleiltävä sitä.
 
Seksuaalinen kiihottuminen ja libido usein lisääntyy kuljettaessa rakkausreittiä ylösnousemukseen, minkä vuoksi ehdotan oppilaitani hankkimaan poika- tai tyttöystävän. Hei, miksi ei nauttisi kokemuksesta ja ottaisi siitä täyttä hyötyä irti!!!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >