HomeViestejäInelia BenzHuhtikuu 2012 - Me kaikki kuolemme - emme

Huhtikuu 2012 - Me kaikki kuolemme - emme

ME KAIKKI KUOLEMME - EMME
 
Kirjoittanut Inelia Benz (ascension101.com)
Huhtikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aina kun joku kysyi minulta joulukuusta 2012, tämä oli suosikkivastaukseni. Sanoin: "Me kaikki kuolemme. Kaikki ihmiset planeetalla kuolevat. Mutta eivät samaan aikaan. Joku kuolee tällä hetkellä, joku tunnin päästä, joku huomenna, joku viikon päästä, joku vuoden päästä, joku 90 vuoden päästä … jne. Mutta jokainen ihminen planeetalla kuolee, ei vain samaan aikaan."
 
Eikä se ollut aivan täsmällistä, koska se oli oikeasti fyysinen kehomme, joka kuoli eri aikaan, nykyhetkestä tuleviin vuosikymmeniin - emme me itse.
 
Kuitenkin sanoessani nyt lauseen "me kaikki kuolemme", se ei enää resonoi. Vaikuttaa siltä, että fyysinen kehomme tekee siirtymän fyysisessä olemassaolossa 3D:stä todellisuuteen, missä voimme auttaa sitä tulemaan hienoisemmaksi kuolematta - kun menneisyydessä sen täytyi kuolla tullakseen luotua uudestaan tai vaihtaakseen tietoisuutta hienojakoisempaan ulottuvuuteen.
 
Monet ihmiset puhuvat siirtymisestä neljänteen tai viidenteen ulottuvuuteen tämän siirtymän aikana. Se merkitsee periaatteessa sitä, että fyysinen kokemuksemme on parhaillaan siirtymässä näennäisen hyvin kiinteästä, "muuttumattomasta" ja jumiutuneesta fyysisestä kokemuksesta nestemäisempään, taipuisamaan ja voimaantuneempaan kokemukseen. Kun fyysinen kehomme heijastaa henkilökohtaisia kokemuksiamme täällä - sielun tai hengen kokemista - ja fyysisestä todellisuudestamme tulee nestemäisempää, niin myös fyysisestä kehostamme tulee nestemäisempi.
 
Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee, että meillä on tilaisuus nähdä, pystymmekö pitämään fyysisen kehomme nestemäisemmässä ja taipuisammassa muodossa. Sallien kehon siirtyä ulottuvuuksien välillä ilman tarvetta hajota ja uudistua syntymän ja kuoleman kautta.
 
Siis periaatteessa "me" emme koskaan kuole. Emme koskaan. Kehomme on kuollut lineaarisessa ajassa tuon ajan alusta saakka. Ja vaikuttaa siltä, että pian se ei enää ole välttämätöntä. Pystymme tekemään kehostamme niin hienojakoisen tai kiinteän kuin haluamme kokiessamme fyysisen todellisuuden olemassaoloa.
 
Miten teemme sen? Nostamme henkilökohtaista värähtelytasoamme. Mitä korkeampi se on, sitä hienojakoisempi, voimaantuneempi ja taipuisampi fyysisestä kehostamme ja ympäristöstämme tulee. Käytä pelon prosessointiharjoitusta ja muita työkaluja sivustoltamme, lue artikkeleja, kuuntele haastatteluja, katsele videoita. Kaikki nämä antavat muotoja, tapoja ja informaatiota, joilla edistät henkilökohtaista siirtymääsi voimaantumiseen. Jos ne eivät resonoi kanssasi, jatka etsimistä! On tuhansia sivustoja ja kirjoja, joissa on työkaluja henkilökohtaisen värähtelytasosi nostamiseen. Tai luo omat työkalusi. Mutta älä odota! Ala kohottaa värähtelyäsi tänään.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev