HomeViestejäKim Semetis1.3.2022 - Soturin matka

1.3.2022 - Soturin matka

SOTURIN MATKA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Soturin matka ei ole arkajalkoja varten, vaikka olemme melko pehmeitä ja herkkiä. Se ei ole helppo polku, mutta kuitenkin se on polku, jonka valitsimme kauan ennen tätä inkarnaatiota.

Tulimme tänne työstämään itseämme, parantamaan vanhoja ja tuskallisia muinaishaavoja, joita on kannettu elämästä toiseen ja jotka ovat kasvaneet lumipallon lailla suuremmaksi jokaisen inkarnaation myötä, ellemme ole tehneet sisäistä työtä muissa elämissä.

Todellisena soturina joka olemme, heräämme sisäiseen matkaamme ja sukellamme syvälle kuiluun, tietäen, että palkkiomme ovat suuria. Pelkäämättä kaivaa syvältä haavojamme.

Kun parannamme itsemme, parannamme perhettämme ja kollektiivia – mennyttä, nykyistä ja tulevaa.

Soturilla on kyky nähdä omat varjomme ja puutteemme ja työstää niitä, oppien rakastamaan itseämme omista puhteistamme huolimatta. Tiedämme olevamme keskeneräinen.

Tämä hienoviritetty kyky sallii meidän myös nähdä muiden haavat sekä rakastaa heitä ja toivottavasti inspiroida heitä omalla parantumismatkallamme, toivoen heidän parantuvan myös. Toivomme aina parasta muille, toivomatta heille koskaan vahinkoa. Puhdas sydän on todellinen luontomme.

Soturilla on selkeä näkökyky, mikä mahdollistaa maailman näkemisen sellaisena, kuin se on – ei sellaisena, kuin toivomme sen olevan. Kuitenkin näemme mahdolliset tulevaisuuden aikajanat ja sen kauniin näkymän, joka niihin sisältyy.

Soturi tietää, miten kunnioitetaan energiaansa ja löydetään rauha ja lohtu ollessamme yksin ja luonnossa.

Todellinen soturi kannattaa rauhaa, ei sotaa. Tiedämme, että rakkaus on ainoa tie, ja kannatamme rakkautta, aina.

Olemme nöyriä, ei egolähtöisiä (kuitenkin tunnustamme, että meillä on edelleen sellainen), tietäen, että meillä on vielä paljon opittavaa.

Todellinen soturi on valomajakka muille, kun ruumiillistamme oman valomme!

Onneksi olkoon, jumalaiset soturit – olette uskomattomia!

Olemme rakkauden sotureita.

Kaikella rakkaudella, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >