HomeViestejäKim Semetis11.11.2021 - Maaginen 11-11-porttikäytävä

11.11.2021 - Maaginen 11-11-porttikäytävä

MAAGINEN 11-11-PORTTIKÄYTÄVÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
11.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaatikaa oma taikuutenne!! On se aika, te upeat luojat!!

Rakkaat, kauniit valot,

tämä saattaa olla yksi voimallisimmista porteista tänä vuonna (joka vuosi) ja hyvin merkittävä, kun navigoimme näitä intensiivisiä energioita rullatessamme päivänseisaukseen 21.12. Tämä on todellinen maaginen aika vuodesta, jos fokusoidumme siihen, mitä ovat todelliset halumme ihmiskunnalle ja itsellemme tämän pyhän portin aikana. 11-11 on antenni Jumalaan, universaaliin elämänlähteeseemme, koko luomakuntaan.

Tämä on aikaa fokusoitua todellisuuteen, jonka haluaisimme nähdä täällä koko ihmiskunnan suurimmaksi hyväksi. Muiden palveleminen korvaa 3D-ulottuvuuden itsen palvelemisen, kun ylösnousemme/kehitymme viidenteen ulottuvuuteen, kultaiseen aikaan. Meitä kaikkia vaaditaan auttamaan tässä suurimmassa muutoksessa, joka on tapahtunut missään galaksissa, koskaan. On kunnia ja etuoikeus olla osa tätä naisen ja miehen evoluutiota.

Tänä aikana on tärkeää puhdistaa.

Mieli – Pitää ajatuksemme puhtaana myös päästäessämme irti voimakkaista tunteista, kun puhdistamme tänä aikana monia tunteita, joita on tallennettuna fyysiseen astiaamme. Ehdotukseni on vapauttaa nämä tunteet paperille tai sanallisesti itselleen, jottei projisoi niitä toisiin, ja sitten uudelleenkalibroida energiamme takaisin puhtauteen. Tämä ei ole helppo tehtävä – kuitenkin se on tehtävissä. Tiedän, että monet sielut uupuvat – ne jotka voivat nähdä, mitä Maa-tasolla todella tapahtuu, ja sen turhautumisen, jota muut eivät voi nähdä tai eivät välitä nähdä ja tarttua kognitiiviseen dissonanssiin. Tämä on epäilemättä erittäin vaikeaa, kuitenkin meidän täytyy olla kärsivällinen, kun me kaikki voimme "nähdä" ja "näemme" omana aikanamme. Mikään tästä ei ole oikein tai väärin – se vain on.

Visualisoi kultainen aika auttamaan tässä muutoksessa – Miltä se näyttää? Kuvittele itsesi siellä. Mitä sinulla on päälläsi, mitkä kengät sinulla on jalassasi? Missä asut? Mitä näet? Mitä tunnet? Mitä aistit? Mitä tuoksuja haistat leijuvan tässä todellisuudessa? Miltä ruokia ja juomia maistat? Ota se kaikki sisään, ja mitä vahvempi yhteys tähän visualisointiin on, sitä voimakkaampana tämä todellisuus toteutuu ja nopeammin myös, kun ruokimme sitä energiallamme.

Keho – Fyysinen kehomme sisältää ne avaimet, koodit, jotka mahdollistavat meille ihmisenä tutkia uskomuksiamme ja todellisuuttamme. Tästä syystä meidän täytyy puhdistaa ja poistaa myrkyt astiastamme. Saada ns. kaikki mönjä ulos. Monet teistä ovat erinomaisia myrkynpoistajia, kun olette navigoineet tätä monta vuotta – toisille tämä käsite on uusi, kun useammat ja useammat nostavat tietoisuuttaan. Tämä on uskomaton ja kaunis asia, koska fyysinen keho on "kyytimme" tähän elämään, ja meidän pitäisi kohdella sitä hyvin sekä rakkaudella ja kunnioituksella. Harkitse kasvisruokavaliota tänä aikana, tarkista PH-tasosi ja "alkalisoi" astiasi. Juo puhdasta vettä, ja harkitse bentoniittisavea tai muita menetelmiä puhdistamaan niitä raskasmetallimyrkkyjä, joille altistumme päivittäin.

On tärkeää seurata aina sisäistä opastustasi, ja olla luottamasta, että muut antavat sinulle kaikki vastaukset. Sisäinen tietämisesi tietää aina vastauksen ja mikä on parasta sinulle.

Selvätietoisuus on sisäistä tietämistä. Et tiedä, miten tai miksi tiedät asioita – sinä vain tiedät. Kykenemme kaikki aktivoimaan Jumalan antamat lahjamme, ja tämä on yksi äärimmäisen tärkeä kehitettävä. Joillakin meistä tämä on aina ollut voimakas ja tehokas lahja. Olemme ehkä sulkeneet sen aiemmin, koska perheemme, koulumme ja yhteiskuntamme kertoivat meidän olevan väärässä. Kun tämä lahja tunnustetaan ja mahdollisesti aktivoidaan uudelleen, jos olemme sulkeneet, meidän täytyy oppia luottamaan siihen, vaikkei kukaan ymmärtäisi meitä. Monilla meistä on tämä lahja, kuitenkin kieltäydymme kuuntelemasta. Ja yllytän teitä kuuntelemaan, sillä jos emme kuuntele, saamme oppitunnin/kokemuksen, joka on vähemmän haluttu – joskus sitä kutsutaan henkiseksi kakkosneloseksi. (Ei ollenkaan hauskaa.)

Tässä paikassa ei ole mitenkään helppoa olla, kuitenkin meidän täytyy edetä ja seurata sisäistä tietämistämme. Se voi olla erittäin yksinäinen paikka/tila, ja jos olet tässä, lähetän sinulle kaiken rakkauteni ja yllytän sinua sinnittelemään, kun uutta todellisuuttamme/uutta Maata otetaan käyttöön. Enemmän ja enemmän sieluja aktivoituu ja herätetään joka päivä. Erota oma roolisi tässä tänä aikana, ja siirry sitten eteenpäin palvelusi kera.

Elämässämme olevat sielut – Tämä ei ole helpoin asia, kun meidän ehkä tarvitsee puhdistaa sieluja elämästämme. Tämä on aikaa todella arvioida, kuka on myrkyllinen elämässämme, ja harkita sen vaikean päätöksen tekemistä, että päästää hänestä irti. Mikään tästä ei ole helppoa, kuitenkin meidän täytyy kunnioittaa rakastaa itseämme ja päästää "hyväksikäyttäjästämme" irti. Tiedä, että ansaitset tulla kohdelluksi Jumalan luomakunnan kallisarvoisimpana kukkana. Olet aina ansainnut tämän kohtelun, useimmat eivät ole kuitenkaan oivaltaneet tätä.

Tämä on lyhyt luettelo siitä, miten puhdistetaan itsemme ja energiamme tämä aikana, ja tarkista korkeammalta itseltäsi, mikä on sinulle paras tapa navigoida tätä pyhää käytävää. Näitä ajatuksia saattaa putkahdella mieleesi, kun luet tätä artikkelia/aktivointia. Kirjoita ne muistiin, sillä ne ovat viestejä korkeammalta itseltäsi ja ne tulevat Jumala-lähde-energioista.

Muista: olet maaginen – me kaikki olemme. Tällaiseksi meidät kaikki tehtiin/luotiin. Olemme vain unohtaneet sen 3D-muistinmenetystodellisuudessa. Tullaanpa kaikki yhteen ja käytetään uskomattomia lahjojamme ja taikuutta, auttaen tässä maagisessa tietoisuusmuutoksessa.

Tiesitkö, että kehosi ja korkeampi mielesi ovat kvanttitietokone, ja kun puhdistamme myrkyt itsestämme, palaamme taas linjoille lähdeyhteytemme voimistuessa? Olemme puhdasta taikaa ja elämme rakkautena.

Rakastan teitä kaikkia, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >